Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Добро утро!
    Аде бе,пладне стана!
    Мятам кафето и слизам да намъкна бъкела на джипа,че май се кани да вали.Гараж нема,фитнеса е на улицата.
    Вие нанкайте-то зарад туй изтъкнатите кафеджии сте станали по 200 кила шопари!
    Добро утро на всички ,

Еи жолявия Макс много рано ти се е припикало днес
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добро утро и да ви е сладко кафето!

Ех, каква приятна и прохладна неделя започва, а на морето има даже "Сузуки" - среща... А на нЕкои екземпляри като мене хем им е ред, хем им се пада да ходят на работа. Е, случва се...

Поздрави и приятен ден на всички!
      Искам България чиста!

Коментар

Добрутру. Аре,че е неделя-ден за работа..Е са фащам мистрията.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Цял ден мажеш,зидаш,бачкаш и сега като си сипал ракийката няма кой да ти каже едно "назраве".Така ли ще изпратим седмицата.А,наздраве от мене на всички.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          Питието определя съзнанието....
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
            Ами наздраве,че то сега споикоино в хоремака,туи Юли болен,оня Маккса бере душа неиде,ади да лочим че онези като се появят ша сърбаме само лимоната
            Градско чедо,Макса днес качва на обратно бъкела на джипа с нова помпа/сабаялам писах у кафето/-маркуча за обратното гориво фиряса и пак смъквах резервоар,после маркуча на входа на рейката на инжекцията изби,в туй село части в неделя-ти знаеш къй чеп сме,преди малко седнах и си чурнах една водка-баялдисах,нема майтап.
            На целия панаир каръшки като едно време не ми е стигнал матриала за пишка/женски татко съ явявам/,щерката ми беше чирак по гъзенето.
            Верно удари сериозно рамо детето,ма докато направим консенсус за:"гидория,Метабо,скоби,звезда,лула/ и номерации на ключове и камъни мина време,нерви и някоя приказка заздравяваща връзката с майка и.Бе свършихме я и даже келеша се кефи че смърди на безнзин и правил жипка.Нека,то момченцата нещо напоследък се феминизират-тва мойто може пък да удари едно рамо на силния пол/верно жална му майка на бъдещия и съпруг-голям дивак е /.
            Наздраве шайка,днес овършах добре-малко зорлям,ама доволно си сръбвам сега/след зора и педагогиката/.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              Цял ден мажеш,зидаш,бачкаш и сега като си сипал ракийката няма кой да ти каже едно "назраве".Така ли ще изпратим седмицата.А,наздраве от мене на всички.
              Ам ад де!
              Наздраве!!!
              Мани ги тия мистирии по вечерня-водят до ишиас и дискомфорт при пукницата!
              ...и проблеми с дащните булки/с недащните ептен-кат дадат,злагация/.
              Тъй че,наздраве за сички модификации булки и наште петолъчки/едно време на думата "кръст" се гледаше с лошо око от "другарите"/.
              Казах,хау!!!

Коментар

Додох си!
                Е ма на,целиот.Попил, отморил и готов за новата седмица!
                Наздраве, приятели!
                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Добре завърнал се.
                  Кажи сега - какво улови?
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Благодаря за пожеланията, но аз кафето си го допивам сега. Днес беше хубав ден за моята демокрация и свърших доста работа.
                    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

А-у-у, ако беше изчакал още малко, направо можеше да се разбуждаш с него ...

Коментар

Едва ли! Не ми влияе изобщо на съня, а още по малко на събуждането. Разсънвам се от самата процедура по правенето и пиенето пък ми е и навик от пушенето.
                        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Кофти работа това Максе, с женски чеда да се занимаваш( и моито е такоз)То педагогики не помагат-те много умни бре-имали права,затуи спрях кранчето,па си отворих моито(дабъл) и си сърбам питието
                          А наздраве
                          Емил-00356 99872043-Малта
                          Defender-90

Коментар

Наздраве, така и така си още тук
                            Аз обаче ще "се потапям", че утре (днес, де ) задачи ме чакат.
                            Хайде, приятно довършване на питието.

Коментар

Добро утро на всички и ползотворна нова седмица!

Коментар

Добро утро на всички , при мене тая ненаситница пак си развежда кучето , точно пред прозореца направо ще ми се спукат вените като я гледам
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X