Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
    Де си бе Тишо,туи Макса пак подлудя маи ша трябва да врътнеш до Русе да го задъниш с миризлив суджучец(горнооряховски) и блага ракиика беким миряса
    Ахам,суджук и ракия?Жаба/крастава и дебела/бръснал ли си?!
    Пък миризливото си го мята в шахтата мнооооого редовно-зер с туй каре за белот кво праим иначе-екирисаж?!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Как ли пък не - да храня свински приплод със суджук и да го поя с ракия? Я да рови из кофите и да си се въргаля из барите , аааа! Не бил приличал на прасе- кльощав бил! Ами самоубий се с лопатата бе недорасляк такъв! Ама то от лудост няма и как да напълней гадината - ей на сега на негри го избива... А бе макссссе , тебе в Маджарско негри ли те обработваха , че толкоз си ги затачил? Ами като си им мераклия беж в Африка бе, въртидупе русенско! Там със задните си части ще си много актуален сред местните манафи, а и не само сред местните... Може дори да заслужиш отливка на задника в алеята на славата. Аре , бегам , че имам работа - то твойте "умности" край нямат , добре , че не им уйдисвам...
      Бате Куко,да тъ питам ина работа кат по-тлъст.Дорасляк+ невъртидупе/бая шопаресто/ по харабия ли е?
      Гледам темата за негрите доста ти активира синтеза с башмускула,та:
      Кат не ми "уйдисваш","уйсядаш" ли?!

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
        Максе, наздраве!
        Аз чакам гости и съм си направил едно коФтейлченцеценце.
        Ракията е във фризера и мръзне нейната.....
        Наздраве!!!
        Снощи имах десант и ги поих до към 3ч.Сутринта абдикирах от света-забравил съм да ям снощи.
        Обаче след наказателния залп май съмна.Набивам още една чивия и ще се видим на адреса!
        Пак Наздраве!Венсеремос!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Бате Куко,да тъ питам ина работа кат по-тлъст.Дорасляк+ невъртидупе/бая шопаресто/ по харабия ли е?
          Гледам темата за негрите доста ти активира синтеза с башмускула,та:
          Кат не ми "уйдисваш","уйсядаш" ли?!
          Пипи, туй ли измисли с онуй дет баш най-го нямаш? Позагледай внимателно и виж/ама преди туй си извади главата от гъза/ кой чопли негърската тема! Пък после сядай дето искаш!

Коментар

Де го Юли бре,няма ли да метне спасителен пояс-а сега да видим на кого.Хммм то между два х.....я кат се набуташ го отнасяш
            Емил-00356 99872043-Малта
            Defender-90

Коментар

Пипи, туй ли измисли с онуй дет баш най-го нямаш? Позагледай внимателно и виж/ама преди туй си извади главата от гъза/ кой чопли негърската тема! Пък после сядай дето искаш!
              Нъл имаше работа бе,"уй..сания?!Кво да мисля,откачалко дебела,ти май си още във фешън джакузито и си очи в очи с агрегата.Не ти ли люти бе-дън си ял теменужки?!

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
                Де го Юли бре,няма ли да метне спасителен пояс-а сега да видим на кого.Хммм то между два х.....я кат се набуташ го отнасяш
                Бий си "благоверната" зарад шопара мазен-пусни CNN,тамън го отразиха!

Коментар

Гледам, не съм сам на масата. Добра вечер и наздраве.

Коментар

Нъл имаше работа бе,"уй..сания?!Кво да мисля,откачалко дебела,ти май си още във фешън джакузито и си очи в очи с агрегата.Не ти ли люти бе-дън си ял теменужки?!
                    Аз съм оправен бе, недорасляко свински. Ти мина ли през гетото тая вечер да ти райбероват халката? Щото нещо нервен ми се виждаш - я отърчи пак да та `лъзнат още веднъж па дано ти държи сито до утре... И още нещо - по-добре мазен шопар, отколкото дръглив свински изрод...хахах....

Коментар

Баси кафенето-все едно съм в месокомбината-ма много нов модел добичета се завъдиха,сигорно ша са харни...пък и как се хранят...Абе щте има скоро берекет..кои ли щте е касметлия да Го хапне
                      Емил-00356 99872043-Малта
                      Defender-90

Коментар

Аз съм оправен бе, недорасляко свински. Ти мина ли през гетото тая вечер да ти райбероват халката? Щото нещо нервен ми се виждаш - я отърчи пак да та `лъзнат още веднъж па дано ти държи сито до утре... И още нещо - по-добре мазен шопар, отколкото дръглив свински изрод...хахах....
                        "Дръглив свински изрод"-наред си...А цукалото питаш ли го дали е по-добре "мазен шопар" да го тъпче?!И стига с тези еднополови тегоби в табуретката-не сме Холандия,но винаги може да сядаш на топло!Шибваш доза "Джак казанджията" и с тулупа напред с/у "ромските набези".

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Гледам, не съм сам на масата. Добра вечер и наздраве.
                          Добър вечер,заповядай.
                          Ко ш пииш?
                          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Наздраве!!!
                            Снощи имах десант и ги поих до към 3ч.Сутринта абдикирах от света-забравил съм да ям снощи.
                            Обаче след наказателния залп май съмна.Набивам още една чивия и ще се видим на адреса!
                            Пак Наздраве!Венсеремос!!!
                            Как ще забравиш,за какво седна на масата като ще забравиш?
                            B+

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                              Добър вечер,заповядай.
                              Ко ш пииш?
                              Шо не питаме наред...?Тука гърми и вали яката,ама главата вече слънце.Ш'пия топтан-наливация,димящ боклук колко му требе...
                              Ад'пак наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                                Как ще забравиш,за какво седна на масата като ще забравиш?
                                Явно/днес обаче/съм седнал да требя течности/без боза и тън-мън/
                                То заради тва днес душа и тяло не се разпознават по дифолт?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X