Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Добро утро! Не се ядосвайте , ами ударете по едно кафенце и се радвайте на живота, че го има. Че сте живи и здрави , и че имате семейства които стоят близко до вас. Всичко друго е бошлаф работа...

Коментар

[quote=Тихомир;398567]Добро утро! Не се ядосвайте , ами ударете по едно кафенце и се радвайте на живота, че го има. Че сте живи и здрави , и че имате семейства които стоят близко до вас. Всичко друго е бошлаф работа...[/quote

Добро утро! Както винаги си прав
      Наздраве!

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Кафе и сода,ако обичате!
        При монтанския само маси и столове,тук едни дългокраки сервитьорки...

Коментар

Добро утро!
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Злобиле, мож` да съм простак , ама съм голям , а ти и толкоз не си интригантино черен... Що се отнася до пърхута не знам ама ти много ми мязаш на гъба пърхутка - колкото и да я тупаш , все бълва простотиии и интриги, свършване няма... И да ти отговоря с твоите думи - Гледаш го - малко злобничко човече , отдалеч гадняр , а отблизо интригант, ама па ти не си виновен - господ е крив, че те е създал такъв!
            Добро утро,сънливци!
            Вчера не наминах сериозно и виждам напъни да ме разкостят?!
            Браточка,глобуса дет си го лапнал не е ЗЕМНОТО кълбо,просто е машина за л@@на!А тая табуретка дето я бръснеш вече и на господ даде второ място...
            Що не си биеш шута на Луната?!С малкия си Г ще подскачаш кат свиня първескиня,а аз ще почерпя напоително!
            П.П.-Приятелски съвет:Вземи си и партията/made in Malta-бичим/ да си играйкате на "чичо Доктор"-на четно той,на нечетно ти!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Добро утро,сънливци!
              Вчера не наминах сериозно и виждам напъни да ме разкостят?!
              Браточка,глобуса дет си го лапнал не е ЗЕМНОТО кълбо,просто е машина за л@@на!А тая табуретка дето я бръснеш вече и на господ даде второ място...
              Що не си биеш шута на Луната?!С малкия си Г ще подскачаш кат свиня първескиня,а аз ще почерпя напоително!
              П.П.-Приятелски съвет:Вземи си и партията/made in Malta-бичим/ да си играйкате на "чичо Доктор"-на четно той,на нечетно ти!
              С тез простотии неземни май ти си за Луната, кръстоско от ландрас и бяла българска... И ако кухата тиква дето я носиш на раменете си я наричаш табуретка, много си прав. Аз обаче имам глава , която се чуди и се мае откъде се пръкна такова малко и злобно човече. За г*за мерси - ще те почерпя като ти дойда на гости.
              А що се отнася до Лани, остави човека на мира, той не ти е виновен че си луд, нито пък ти е крив, че тежко понасяш незадоволеността си. Пък ти щом толкоз желаеш да си играеш на чичо Доктор иди в русенското гето - там ще ти покажат такива "игри" , че ще ти държи сито за цяла година... И без туй с тия "омекналите китки" си или за Дунав мост , или за някой ТИР-паркинг...

Коментар

Добро утро

Еиии Максе,не си се събудил още и ни започна.Даи ни малко мира бе братле-неделя е
                Емил-00356 99872043-Малта
                Defender-90

Коментар

Добро утро на Макс и останалата твар при мен как валиии,,,,
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    Добро утро на Макс и останалата твар при мен как валиии,,,,
                    Коткай го ти туй злобарче, то ще ти сипе башка, аха... Като ти забие ножа в гърба и те запокити при "останалата твар" ще има да вийш кат карпатски вълк , ама ще е късно...

Коментар

А как вият карпатските вълци? Страшно? Злобно? Наскърбено? Или и т.н.?
                      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                        А как вият карпатските вълци? Страшно? Злобно? Наскърбено? Или и т.н.?
                        Одрискано. Оттам и лафът "Осира се като карпатски вълк!"

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Кафе и сода,ако обичате!
                          При монтанския само маси и столове,тук едни дългокраки сервитьорки...
                          Кафе?
                          Може.
                          Ама след бирата и шкембето!
                          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                            Кафе?
                            Може.
                            Ама след бирата и шкембето!
                            Шкембето върви със 70 градусова, тройно препечена, без захар , с мед кайсиева ракия. Бирата - за разредител.

Коментар

Коткай го ти туй злобарче, то ще ти сипе башка, аха... Като ти забие ножа в гърба и те запокити при "останалата твар" ще има да вийш кат карпатски вълк , ама ще е късно...
                              Откъде табуретката ти съдрана се договеди че съм злобарче бе,фараш?!Щото не ти пускам фъндък да повръщаш тъпотии в кафенето ли?!Или щото гледам Юли да не вие като карпатски вълк заради твоите долни и мръсни мераци?Демек одрискано/цитат/ и с бонус на кратуната заради оная разпасаната и горнооряховския благородник барон фон Галфон!Няя стане,батка-селските пинизи на село,за тука вретенцето ти не преде!
                              Пък за кръстоската-нямам показатели за този животински вид/чети:ако съм прасе,ще ме убият с лопатата-само хаби плюскането/.Виж ти можеш да минеш за дюрок-изключително тъпа и лакома порода с ярко развити несиметрични спрямо торса задни бутове,сиреч г@з и половина.Там обаче смисъла ясен,при тебе кво-яката в нулите и пак на масата!Бе и твойта не е лека...

Коментар

Шкембето върви със 70 градусова, тройно препечена, без захар , с мед кайсиева ракия. Бирата - за разредител.
                                Оооооо,братчет,ти като не сърбаш отде ги знаеш тия мурафети?
                                Ша стане билли то ама...Май режеш алконавтите на старта,ама се гушиш при квасаджиите?!
                                На въпроса-докладвам:Налял съм си водчица от фризера и коля краставици и домати.Мисля да се освиня по икиндия-няма почивен ден за туй дробче!Абе да не е ставал дроб,мене пита ли ме какво ми е?!
                                Наздраве!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X