Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Как можах да се забъркам с пияндета като вас в един форум!...
    Такова добро момче бях, а сега... Ама така е , когато човек има такива "приятели" като Юли...
    Ай наздраве, па ако ще и камъни да валят!

Коментар

• До: На кафе

Добро утро , бре, да му е,,,,м маиката , некакво лапе крещи по терасите и по двора , та ме събуди рано рано
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        Добро утро , бре, да му е,,,,м маиката , некакво лапе крещи по терасите и по двора , та ме събуди рано рано
        Добро утро, ти па ся,видя че е хубаво лапето,и веднага на майката скачаш...

Коментар

Май съм втори (последен). Ставам толкова рано щото имам работа за всички китайци, но не е много, само за една седмица
          Днес съм и на диета. Мисля да не ям зеленчуци
          Последно редактирано от Myyy; 07-06-08, 09:57. Причина: Грешно броене преди кафето
          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
            Май съм втори. Ставам толкова рано щото имам работа за всички китайци, но не е много, само за една седмица

каво толкос правиш , я ни светни
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
              Добро утро, ти па ся,видя че е хубаво лапето,и веднага на майката скачаш...

лилилииии,,, само ако го чуеш как крещи иде-ми , верно да го фърла на лъво

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Такова добро момче бях, а сега... Ама така е , когато човек има такива "приятели" като Юли...
                Лелееее,,, добро момче бил тц,тц,,,,

Коментар

Лелееее,,, добро момче бил тц,тц,,,,
                  Хахах

Коментар

Завиждам ви. Два дни не мога да седна да изпия едно пиене с вас, но трябва и да се поработва по-малко, да не се претоварваме все пак. Айде оставям ви да цуцате. Наздраве.

Коментар

Наздраве
                      Нашта маса поздравява вашта маса!
                      Прикачени файлове
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Малеее кВо е тВа тука аз що не съм го видял... Айде НАЗДРАВЕ !!!!

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Ааа не така, човек е такъв с каквито се събере....

-Действителността е реалност, породена от липсата на алкохол.

-Алкохолът помага за засилване на дейността на мозъка. Едва след изпито достатъчно количество алкохол, човек съвсем ясно осъзнава, че земята се върти !!!!

Руска рецепта за дълголетие:
                        -Алкохолът в малки дози е полезен във всякакви количества.
                        Land Rover Discovery:
                        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

каво толкос правиш , я ни светни
                          Нямах си работа та си зех къща на село. Сега пък си нямам пари и трябва да си я правя сам .
                          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Наздраве 5-ре,наздраве и на колегите от ЛРЕ.НАдявам се че не ги пердаши дъжда в планината.
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                              Нямах си работа та си зех къща на село. Сега пък си нямам пари и трябва да си я правя сам .
                              И аз къкъв четвартит си го сложих със един ремонт на къщата в Монтана не истин , два покриви до основи , дуграми и врати , гисокартони , пречиствателна за басеина , огради , абе с две думи , стени и основи само остана старо , е нали знаеш като слушаш жена да ти дава акъл на работата маиката ме е седенето я наздраве ще довъшвам кога ми е кеф

Коментар

Алкохола
                                -враг на пола!
                                Чрез плодови сокове
                                -към полови скокове!

Наздраве!
                                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X