Абе браточки (и сестрички), тая работа много въпроси поставя.
Значи - плоската земя е резултат на елементарното ни, чисто визуално възприятие и на притесненията ни (също първосигнални) да не паднем като сме от опъкото (та и на наклоненото).
Убу де, ма кое е горе и долу във вселената (север и юг са едни други работи), има ли въобще гравитация (щот при "дисковидна земя", ако сме в периферията - яко ще падаме), но пък ако няма - що не се зарейваме? Върти ли се това нещо някъде? Слънцето как святка? Сезоните? Другите небесни тела, защо така се топчеят напреки нам? Всъщност и те ли са "фотошоп". Абе накъде ги стреляме тия пущини дет ги стреляме (тоя пусти Холивуд...)?
То е безкрай.
И що по дяволите така ни лъжат!
Значи има отговори на всичко в ангелизките клипчета. В общи линии всичките планети са плоски и се въртят по посока на наблюдаващия - като слънчогледите и слънчевите колектори. Елементарно. Не се върти Земята, а се върти Вселената около нас - логично. Ние сме единствената населена планета и да се съобразяват малко. Номера със звездите и нощта не го схванах, ама съм отскоро плоскофен и кръглоневерник (вече 20 минути), въпреки че четя Тери Пратчет от малка.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Аз (признавам) тия филмчета много не ги гледах. Неам тва време, но оттук-оттам. Понеже (негледал ги) нямам никакви фундаментални позрения, мога да сведа всичките си въпроси до един - последният от предходното ми мнение: И що по дяволите, така ни лъжат?
Аз (признавам) тия филмчета много не ги гледах. Неам тва време, но оттук-оттам. Понеже (негледал ги) нямам никакви фундаментални позрения, мога да сведа всичките си въпроси до един - последният от предходното ми мнение: И що по дяволите, така ни лъжат?
...
Убу де, ма кое е горе и долу във вселената (север и юг са едни други работи), има ли въобще гравитация (щот при "дисковидна земя", ако сме в периферията - яко ще падаме), но пък ако няма - що не се зарейваме? Върти ли се това нещо някъде? Слънцето как святка? Сезоните? Другите небесни тела, защо така ...
Има си Убяснение за сичко у дебелите плоскоземни книги, дека им се подигравате. По спомен: Земята е тепЦия от всички страни заобиколена от Антарктика, затова никой не изпада от ръба. Слънцето е с диаметър къде 50 километра, виси на 5000 км. височина и заедно с Луната обикалят тепсията в кръг. Нема гравитация, ами тепцията фърчи нагоре с равномерно ускорение. И хоризонтът е прав, ама илюминатите нарочно са направили илюминаторите на самолетите изпъкнали, за да си мислят пътниците, че е крив. И так далее. За всичките тия неща са предоставени неопровержими доказателства. Ама сте прости да ги вникнете, ей!!!
And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Коментар