Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формата на Земята

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Формата на Земята

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Какво му пречи да се върти около плоскост? Минава си отгоре и отдолу.
    Орбитална треактория и стабилност, характерна само за кръгли тела с гравитация ,независимо от силата и .Въртящи се около оста си или около друго тяло с определена орбита.Тоя Хъбъл що прави фалшиви снимки на кръгли неща ?Сигурно е от лещите и огледалата щото са кръгли.
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Филма е само два часа що не вземе някой да го гледа,че аз нямам толкова време.
      Може да се появят Снежанка,Червена шапчица и Дядо Коледа на шейна.
      .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
      Киа спортаж2000тди 98г
      Ауди А3 1.9ТДИ
      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
        ...гравитация...
        Аз не вярвам в гравитацията.

Коментар

.Тоя Хъбъл що прави фалшиви снимки на кръгли неща ?Сигурно е от лещите и огледалата щото са кръгли.
          Плоски са лещите, плоски. И ги държат 4 слона, а те стоят върху великата костенурка А"Утин!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
            Как обиколката на Антарктида може да е 100 - 130 000км, защо всички полети от точка в Южното полукълбо до друга точка в същото минават през Северното, защо няма нито един осъществен полет над Южния полюс !!!??? Примерно!
            Реалният факт е, че към момента никоя компания не поддържа линия преминаваща над Южния Полюс. Поради изисквания за допустима отдалеченост на самолета от резервно летище, мисля. Иначе осъществени полети бол, ПанАм полет 50 например е обиколил Земята прелитайки над двата полюса преди едни 46 години.

П.С. Ако ще задаваш въпроси от сорта що пилотите не натискат щурвалите напред, за да не отлети самолетът в космоса( мярнах го някъде във филма) ще се въздържа от сериозен отговор, да ме прощават модераторите.
            And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Врътела се е някога и е била на по далечна орбита в началото ,следствие на земното притегляне е забавила и спряла въртенето си.Връзка с това май имат нейните и земните полюси,ма съм забравил вече.Поради това и орбитата е елипсовидна,приливи-отливи ,с гравитацията си дори и много по-слаба от земната влияе на земята.Мноо четех едно време....,ама
              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                Айде бе! И откога така?
                Ми, а, де! Говорят за три експедиции, първата на Кук, втората на Рос и някаква по съвременна с цел обиколка покрай бреговете на континента! 4г. плаване и изминатите въпросни километри. Аз много се рових за източник на точно тази информация, но никъде няма данни за обиколката на континента.
                мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                  Да бе!Искаш да каеш ,че поне един път в живота си не си я усетил след запой!Те тва е гравитацията,некогаш съм я виждал!Сега да питаш хора с опит в гравитацията и те ще ти кажат че я има!Виждал си я или си я усетил поне един път!Сигурно е!

Коментар

Чел съм всичко в читанката от Т.П. Мир на праха му.
                    Той си има фен клубове на всякъде .
                    Няма лошо и тук да си направим .

Обаче се сещам и за "Обитаемия остров" , Стругацки - там даже живеели от вътрешната страна на "СФЕРАТА" .
                    Под тях е била само небесната твърд.

Нютон е бил прост авантюрист , Галилео - мръсен и подъл мизерник , целящ да създаде паника във Ватикана .
                    Фернандо (Магелан) - пират и тотален мошенник.

Абе читав няма под слънцето (оопс под холограмата МУ) - всичките - бир парче измамници.

Само Алах дето накарал едни скални маси да му се "явят по служба" - лошо няма .
                    Чък Норис колко ги е гърбил тия "скални маси" .

Пуснали ефтини череши ....

Коментар

Да бе!Искаш да каеш ,че поне един път в живота си не си я усетил след запой!Те тва е гравитацията,некогаш съм я виждал!Сега да питаш хора с опит в гравитацията и те ще ти кажат че я има!Виждал си я или си я усетил поне един път!Сигурно е!
                      Не стига,че има ама се и върти!
                      Киа спортаж2000тди 98г
                      Ауди А3 1.9ТДИ
                      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                        Не е и нужно да вярваш, гравитация няма.
                        Както и като се разтопи леда няма да се покачи нивото на океана
                        Ама това изисква познания малко над ниво 8и клас.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тази тема бъзик ли е или от жегата...
                          HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Както и като се разтопи леда няма да се покачи нивото на океана
                            Ама това изисква познания малко над ниво 8и клас.
                            Кой лед - плаващия !?!? или тоя дето е качен на скална маса?

Щото май има някаква разлика !

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                              Тази тема бъзик ли е или от жегата...
                              Все пак сме,в наука и образование.
                              Скоро,ще е в спама.
                              Киа спортаж2000тди 98г
                              Ауди А3 1.9ТДИ
                              Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
                                Ми, а, де! Говорят за три експедиции, първата на Кук, втората на Рос и някаква по съвременна с цел обиколка покрай бреговете на континента! 4г. плаване и изминатите въпросни километри. Аз много се рових за източник на точно тази информация, но никъде няма данни за обиколката на континента.
                                Аз пък съм сигурен , че ако оставя една муха да лети из стаята ми само четири дена ...Ще прелети повече от километър
                                Ей , голяма ми е стаята!
                                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X