Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Формата на Земята
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
-
От: Формата на Земята
Цената на билет до щатите, в едната посока е по евтин заради икономиите на гориво заради по краткото разстояние изминато срещу въртенето на кълбото наречено планета.Кръгла ,ама сплескана откъм полюсите от центробежните сили на въртенето докато е била пресна и са се оформяли геодезичните процеси в повърхността . Първоначално въртенето е било с доста висока скорост.Едната хипотеза за образуването на Луната е че е откъснала се маса от въртенето след което земята е забавила скороста си на въртене ,но е придобила тази сплескана кръгла форма.Другата е ,че Луната се е образувала от удар на голям астероид в повърхноста на пресната планета земя ,вследствие на което се е отделила маса оформила се като спътник и останала в орбита около земята.Кой изчислил орбитата обаче?И кой е създал нещата така ,че земята без луната да е обречена на гибел?Вселенските природни инженери?Или по скоро съвършенството и законите на великата вселена.Иначе само една земя е плоска ,тая на голема плоска трапеза с много гладни и жадни тумбаци!Последно редактирано от faster; 21-06-17, 20:09.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеГледах първите 10 секунди и видях надпис "вечна истина".And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Коментар
-
13ти въпрос е интересен. Как може да се види светлина и силен източник на 160 км ниско до земната повърхност? Нали гърбицата трябва да пречи?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Който е летял на 10 000 метра е видял за каква "плоска" земя става въпрос.Лятото на Балкана вечер през определен период се вижда преминаването на космическата станция ,с капитански руски бинокъл гледката е респектираща.Ма понеже е плоска земята сигурно някой пуска кадъра на репете.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Какво му пречи да се върти около плоскост? Минава си отгоре и отдолу.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Как обиколката на Антарктида може да е 100 - 130 000км, защо всички полети от точка в Южното полукълбо до друга точка в същото минават през Северното, защо няма нито един осъществен полет над Южния полюс !!!??? Примерно!мисля, да зема а се замисля...
Коментар
-
Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеКак обиколката на Антарктида може да е 100 - 130 000км, защо всички полети от точка в Южното полукълбо до друга точка в същото минават през Северното, защо няма нито един осъществен полет над Южния полюс !!!??? Примерно!
Коментар
-
Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеИзгледай филма ''200 доказателства, чеЗемята е плоска''. Итересно ще ми е логично обяснение на доста от тези доказателства.
https://www.youtube.com/watch?v=jdfJVaQpNFg айде да е по лесно.
С темата не провокирам никакви цели или конспирации, просто ми е интересно и бих приел за себе си само някаква логика, а не теории и предположения.Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеКак обиколката на Антарктида може да е 100 - 130 000км,יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Бе не знам за Земята, но ми е интересна Луната. Ако се е откъснала от Земята вследствие на някакъв сблъсък, що не прилича на парче камИк, ами доколкото виждам от терасата е кръгла като топка за тенис. Без вулканична дейност, течно ядро и т.н. Даже не ще и да се върти. Що? Кой или какво я е окръглило.сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение... Що? Кой или какво я е окръглило.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнениеКой или какво я е окръглило.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар