Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формата на Земята

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Формата на Земята

Земята си е сплескано кълбо, ако някой иска да ме убеди че е плоска да ме прекара през правите ъгли или с кораб или със самолет да усетя гравитацията на ъгъла

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
      ...мисля...
      Мислители да искаш, ама нищо не измислят! Има полети от по 14-15 000км! Най-кратките разстоянията между ЮАР и НЗ, Австралия и ЮА са от порядъка на 10 000км и минават от части над Антарктида, но там не се лети! Австралия - ЮАР 8500км но полета минава през Дубай за да стане 17-18 000 отговори ми,защо, без да се замисляш!
      мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
        Аз пък съм сигурен , че ако оставя една муха да лети из стаята ми само четири дена ...Ще прелети повече от километър
        Ей , голяма ми е стаята!
        Имаме познал числата от тотото! Ако експедицията е обикаляла по бреговата линия /доколкото я има в Антарктида/ и е обикаляла всеки айсберг и повече от половин милион километра ще навърти!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
          ...Ще прелети повече от километър
          Тя само да си седи кацнала -ще върти километри . Въртележка баце земята си е пумпал , движение по вселената , всякви други движения дето не ги знаем.
          Дет са вика като си седя под асмата и си пия рИкията - все карам с превишена скорост.

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
            ... Аз много се рових за източник на точно тази информация...
            Не ровиш за правилния източник. Като си подкарал книгите на Ерик Дубай с БГ превод, давай нататък

http://stamat2015.blog.bg/?month=12-15
            And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Не ровиш за правилния източник. Като си подкарал книгите на Ерик Дубай с БГ превод, давай нататък

Какво трябваше да има тука, че не схванах! Както е измерено, че Варна-Русе примерно, е 220км, има ли източник, че някой,някога е обиколил Антарктида за толкова време и толкова километри! Щото, медии, особено бг, филмчета в ютуб не ги приемам за достоверни!
              мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Под 40° нищо не става за пиенье, даже и плодовите рикии !
                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Предполагам само , че си докарва добри пари .
                  Като гледам какви поредици е сътворил.
                  Преди 30-40 години такова се продаваше на щанд "Научна фантастика" .
                  Сега се публикува като топ новина във "веСникЪ".

Коментар

Какво трябваше да има тука, че не схванах! Както е измерено, че Варна-Русе примерно, е 220км, има ли източник, че някой,някога е обиколил Антарктида за толкова време и толкова километри! Щото, медии, особено бг, филмчета в ютуб не ги приемам за достоверни!
                    Ми ти си дал филмче в ютуб.

Иначе Антарктида е доста прилично триангулирана. Частите които се подават над леда - доста отдавна.

Коментар

Вече напълно вярвам, че земята е плоска. Няма и как иначе, след като пуснах тоя клип, попаднах и на друг, който разкрива, че земята е била кариера на извънземни, а Еверест е изсечен на лазерен струг. Сега вече всичко се връзва, разбира се че извън земните ше работят на плоска кариера. Ако е кръгла струга няма да е стабилен!!

Коментар

И хората, дето са отдолу ще падат...
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Аз нищо не разбрах от спряганията за Антарктида. Това че тя била много голяма и над нея не се летяло, какво трябвало да каже - че я няма? Демек, бреговата и линия е края на света! (Тоя, петурестия свят.)
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

И аз това щях да питам! Добре де , земята е плоска-сиреч прилича на тепсия.Ами ако една муха върви по тепсията,рано или късно ще стигне до ръба.Аз до сега не съм виждал снимки от "края на света".Ако някой ми покаже(снимки от ръба на тепсията),веднага се съгласявам , че е плоска(да,бе)!
                            Иначе за Антарктида,питайте Амундсен....уффф,той май умря.

ПП.Абе,защо аборигените не виждат Полярната звезда?А аз(до сега се пулих през прозореца) не виждам Южния кръст?

ПП2.С нетърпение очаквам Гагич да намери тая тема.
                            Последно редактирано от ЕМО; 22-06-17, 00:46.
                            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                            Джон Кенеди

Коментар

Трябваше да схванеш, че авторът на тези поредици е трол(не влагам отрицателен смисъл в думата), който се забавлява с човешките реакции, да кажем, подобно на човека, който набеди Спилбърг за убиец на динозаври и пожъна купчина възмутени "природолюбители"

https://www.google.bg/search?ie=UTF-...LRMUGxolzIOvM:
                              And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

... Австралия - ЮАР 8500км но полета минава през Дубай за да стане 17-18 000 отговори ми,защо, без да се замисляш!
                                Минават през Дубай по икономически причини. По същите причини поради които полетите от Европа за Австралия /маршрут наречен golden road/ вече не спират в Сингапур, а в Дубай
                                M57D30T1
                                W450

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X