Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На изчезване ли са истинските автомобили?
Свий
X
-
От: На изчезване ли са истинските автомобили?
Тата е огромен концерн вероятно може да купи фолксгаден
Аз имах предвид е такива
http://www.carnewschina.com/2017/03/...endly-g-class/И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеИ кво, ся? И ти като Кольо. Хем рипаш, хем си съгласен.
Не знам защо така си решил. В по-горния ми пост просто казах какво мисля по въпроса за истинските и неистинските коли.
Е, иска ми се да мога да си сменям колата на 5 години, и все да е с нова, но като няма-ще караме тези дето вече са сменени поради непригодност от богаташите западняци.
Сега по джоба ми са колите от около 2000 година, след 5 години-тези от 2005... И подозирам, че ще са все така чупливи в същия процент както сегашните.
Ма ще видим, дано да доживеем до 2022.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеТя корупцията е основен проблем който ни спира тотално.
Защо не мога да произвеждам коли в БГ нали знаеш
Не знам. Би ли ми казал?Освен, че нямаме необходимия нАучен потенциал и традиции в тази област.
Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеТака де, пак опряхме до възможности.
Имаш пари за GL или TLC200 от магазина и си го/я купуваш, щото за тебе (плащащият) това е истински автомобил.
Нямаш пари за горните и искаш ML на 10г., ама ти била скъпа поддръжката, ама не щеш и Дачия, щото не било "марка", и се мЕташ на W140 500, ма харчела много, и тогава си реставрираш W124 200, с газ, и си караш още 200-300К, ма и това нямало смисъл, щото пак се връзвало дебело, пък и вече били много дърти.
Това горното е от теми във Форума.
За това, според това дали имаш 2, 5, 10 или 100, подваждаш ги и скачаш, а на който не му харесва сегашното време, коньете и каруците, и далече от динамиката.
продадени в БГ Мусо, Корандо, Рекстън, Родиус...
/
към движещите се в момента екземпляри
Може и доста уважавани тук марки да останат изненадани.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Ако ще гледаме в бъдещето,за там са ни приготвили изненада!И тя е човека изобщо да не се интересува от автомобила.То „автомобила„ ще дойде пред вас да те вземе ще те закара там за кадето си тръгнал и ще те пребире.Без да му обръщаш никакво внимание камо ли да се грижиш за не го.Почти всичко е измислено за този ”автомобил„остава само да чакаме кога ще се появи.Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеНе знам. Би ли ми казал?Освен, че нямаме необходимия нАучен потенциал и традиции в тази област.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеЗа твое успокоение, подозирам, че ако се тегли чертата на:
продадени в БГ Мусо, Корандо, Рекстън, Родиус...
/
към движещите се в момента екземпляри
Може и доста уважавани тук марки да останат изненадани.
А повечето хора гледат от другите, които пък са гледали от други, та малко ще ти разберат поста.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеМи да докарат новите коли на цените на нови телевизори пък тогава питай пак!Ама да дадеш пари като за една къща за да вземеш едно тенеке ...
Баааааа, тва го бях пропуснал. Точно колкото даваш, толкова и взимаш. И за къщата и за колата.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеВикаш, хората искат истински коли, а всички производители са се наговорили да правят неистинскиВсеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ не му пука много-много колко ще струва, защото може да си го позволи, просто цените на колите и сервизните услуги са съобразени с тамошния стандарт.Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеконьете и каруците, и далече от динамиката.Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение... това да имам надежден автомобил, който с години да иска само бензин и да му въртя ключа, без да ми напомня за себе си за щяло и нещяло, да не е хич капризен и да ми осигурява достатъчен комфорт и поносими разходи, ме вълнува да. На достъпна цена. Без значение нов или употребяван.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЗащо не мога да произвеждам коли в БГ нали знаешПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАз имах предвид е такиваВсеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеТова, между другото, е мъдър съвет. Особено последното.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар