Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от Бачо Ачо Преглед на мнение
    истинския автомобил?
    За мен лично истинският е Ролс ройс произведен като скъп швейцарски часовник за поколения напред!
    Ама и тия май не са мн.хубави,че гледам не ги карат много.[/QUOTE]

То и Бугати не се срещат често, да не би и те да са кофти?

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Колко по-дьрт то толкова по-малко даньци се плащат по моя опит.На нова кола може и около 500 кинта на година да те друсат,кола 200 коня говорим за 40 бона.На моите куфари или айде на 500 който е 330 коня 17 годишен 5 литров му плащам около 80 долара годишна такса и на всеки 2 години ми искат тест за изгорели газове който е 60 долара при Руснака.Застраховката е базирана на това колко нарущаваш и най-вече колко те хващат.Аз сьм си нарушител от внимателните та са ме хващали в издьнка един пьт за 10 години,плащам около 900 долара за трите на година,но и парите са други - децка градина на месец както казах ми беше 840 долара та сещаш се.
      Любопитно ми беше, благодаря!

Относно приходите/разходите, както вече е ясно: "Всеки сам знае какво му е!" или като там го беше казал Божинката, не че не му се радвахме на постиженията, ама сега му се радваме на акъла!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        Хм, на моя очилатия му смених батерията - оригиналната - след 14 години..
        Явно - не са предвидени да карат 15 години, а само 14..
        Аутолайт купена от кварталното магазинче беше тая,тя пак като толкова е изкарала това менте,че аз не ги поглеждам,това го карам докато не спре.Мислех,че е суха,отворих едната клетка с ключодьржателя и в нея имаше малко течност та си е за смяна.

Ма му се сьрдя де,няма да ми пали,номера на мен ше ми прави,не го е срам - масло сьм му сменил преди 8 месеца,накладки преди 2 години,задни амове преди 3........какво още иска
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Оная беше Варта - и върху нея беше лепната емблемата МВ, а отстрани беше топлощампована датата на производство. Поради това, че батерията я знаеш къде е, никога не бях я виждал дори, докато след 14 годишна верна служба взе да пали малко по-вяло.
          Е, смених я, и с новата така си замина перфектната колица ( дето тук война стана заради нея)

Коментар

Те там тия батерии може да правят проблеми с превключването на скоростите та на женския оригиналната я смених като стана на 10 и половина години,палеше си нормално,че и включваше ма там експерименти не си правя.Това моето поне само аз го тормозя го чаках до спиране и е на,на финала се предаде.
            Сега чакам задно дясно каре да клекне,че нямам маншон там,какво сьм правил с нея не се сещам ма преди година поглеждам под нея след смяна на маслото и оп,маншона на парцали.Преди 2 седмици на ски я водих,да се попьрзаля и тя малко,да не завижда на батко си,кал киша,всички екстри и се ослушвам за каре ма как е трьгнало без маншон ще извади още 2-3-5 години ако има кой да я кара толкова.

Това за идея какьв бой ги бия вече и не се дават,маншона идва с все полуоската и дильрска цена е 1150 долара и 3 месеца порьчка от Германия,колата ако и напьлня резервоара и сложа нови гуми я и взема 2 я не,с нейните си гуми и пьлен резервоар струва колко полуоската,смяната и и 2 кутии цигари с 6 бири..........и има да чака за маншон.

Кой иска да описвм колко карета сьм скьсал с Гилф или Пежо 205 или Субарце Джьсти или.........?Ма едното предно пьк другото задно........ма нали за коли си говорим,да изключим и предното викам аз и пак да почнем кое е кола и кое не.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

...викам аз и пак да почнем кое е кола и кое не.
              .. или да приключим с тоя въпрос..

Досега не исках да се включвам по темата, че нали знаеш - пристрастен съм, ама няма сила да ме убеди в нещо различно от това, за което си говорим.
              Марката е една, годините, в които е Марката, са ясни.
              Моделите - и те са ясни.

Амин!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                .. или да приключим с тоя въпрос..

Амин!

A Golf???
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Викам да обсъдим и колата ТАКСИ. С малко преосмислена ценова политика, може да се окажат най- добрата кола.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                    Викам да обсъдим и колата ТАКСИ. С малко преосмислена ценова политика, може да се окажат най- добрата кола.
                    На каква цена за честите ремонти,обаче.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение

УБЕР тук,много добра оферта - жена закарай ме до........вземи си УБЕР,аз докато стана,облека се,запаля осмака,натоварим се,закарам те,вьрна се,паркирам........и "далаверата" е 5 кинта примерно.Това за нормална колица без багаж,че с 3 сака и 2 раници ми трябва комби или подобно,че даже в Щатите тия години пьлноразмерен автомобил е с размера на Ц класа пьк това размер ли е.

От тук до там на 3 ракии много става,но колата е КОЛА,а не превоз само.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

...колата е КОЛА,а не превоз само.
                        За мен колата е превоз и разправия. Хубаво беше убер ама ги изгониха от тука.

Такситата ми ходят по нервите - с калпаво и опасно шофиране, с лоша хигиена, с незнаене на града и други неоптимални качества. Ама се налага да ги ползвам.

Коментар

Тук на UBER им подрязаха мустаците.
                          Ей сега се точат и на MAXIM..

Баницата е мазна, и никой не ще да я пусне.

Аз също споделям твоето виждане, че колата е КОЛА, а не превоз. И си обичам колите, дори и пластмасата, дето карам сега.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            За мен колата е превоз и разправия.

Е за това кое е ПЕРФЕКТНОТО ЗА МЕН е боклук за друг,а неговата е странност в моите очи.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Е за това кое е ПЕРФЕКТНОТО ЗА МЕН е боклук за друг,а неговата е странност в моите очи.

Да обобщим:
                              вече стана известен фактът, че тъкмо онези коли, които ЖЕЛАЕМ да управляваме/притежаваме, са по правило тъкмо тези, които са най-малко подходящи за това. Да обобщим обобщението: всяка кола, който е способна да направи така, че да я купим/притежаваме, в никакъв случай не е подходящата за тази работа, колкото и да си мислим обратното. Да обобщим обобщението на обобщението: хората/колите са един голям проблем.
                              Последно редактирано от ivied; 20-02-17, 20:38.

Коментар

Дъглас Адамс друго е мислел, когато ги е редил тия обобщения.
                                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X