Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
    В един период си мислех , че това е служебния , който караш като личен , ама друг му плаща горивото и масрафите !
    Много си близо
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

А служебните обикновенно са нови и често Дачия.
      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
      Drag Grand Canyon Daily
      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
      LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Тва ич не е кат Косуърт.
        Само Форд Сиера е достатъчно да замъгли мозъка ми и да предизвика словоблудства към роднините от женски пол на имащите нещо общо със създаването му !
        Съвсем други емоции предизвикват спомените ми от притежаваните в миналото от мен Капри и Таунус на същата марка !
        С Дачия не съм се докосвал !

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
          Нямал съм удоволствието да притежавам, но ако питаш публиката Голф 3 е една от най-истинските коли.
          Не се изразих правилно 3 броя,а не тройка,2 броя единици,едната 1.8ГТИ Камей,другата нпрмално дизел е каквато беше и третата която пък загина като Голф 2.

ми не е кола това
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Аааа, имал съм Голф 1 / 1.5 атмосферен дизел... Истинска кола си е - с две батерийки по 4.5В можеш да се прибереш до вкъщи ако ти е умрял акумулатор, зареждане, или някой ти е откраднал всички кабели в колата за да ги предава за бакър...
            Единствено дето му трябваше за да работи двигателя е да му отлепиш едно електромагнитно клапанче на помпата и да имаш нафта
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
              Аааа, имал съм Голф 1 / 1.5 атмосферен дизел... Истинска кола си е - с две батерийки по 4.5В можеш да се прибереш до вкъщи ако ти е умрял акумулатор, зареждане, или някой ти е откраднал всички кабели в колата за да ги предава за бакър...
              Единствено дето му трябваше за да работи двигателя е да му отлепиш едно електромагнитно клапанче на помпата и да имаш нафта
              Е те старите цедеси са на вакуум и даже и батерийка не трябва
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Да, прав си за вакуума и мерцедесите
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
                  Де ги тия жени!
                  Добра жена и зелен кон няма!

Макар че за коня не съм съвсем сигурен...

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Добре е да го еВа,32 страници издьржа темата преди да захапем жените.

В България ги имаше едно време,и мойта и неговата са нашенки,а вече кьде са..........изплашихте ги и избягаха при истинските коли
                    Все още материал или иначе казано - има бюстове за 'секви вкусове (джобове)!

Босе аз да те питам, че ми е любопитно: В щатско какво плащаш за твоите мечоци като данъци (и застраховки) и по какъв начин годините на автомобилите влияят върху таксите?
                    За частите е ясно, че най-големия пазар и най-голямото потребление ще доведе до може би и най-ниските цени. Не се ли изисква някаква квалификация, като пипаш по неща свързани с това колата да държи пътя или ако колата мине технически преглед всичко е ОК?

Коментар

то там няма ГТП

Коментар

Ако има такъв, значи не са на изчезване:
                        Бензинова, напречно разположен двг, ако може да не е двувалка, инжекцион (компютър по избор без Симтек и Сажем), предно предаване, 1.4 до 2.0, без турбо, да понася газ без драми с клапаните (и настройка на същите). Ръчни 5 скорости, без демпферни маховици и изгъзици. Хечбек с 5 врати. Поцинковано купе (ръждилниците отпадат). Произведени за периода на производство над 2,5 милиона броя. Гуми не по-широки от 195, от 13 до 15 цола, метални джанти, междуосие 2540 мм плюс половин метър. Заден мост без торсиони, отпред Макферсон. Филтри от 10 до 30 лв. накладки максимум до 50-60, носач комплект не повече от 150. Модел и марка по избор. Марката още да я има.

Коментар

Тя темата върви към какъв е народния автомобил за шир потреба?И каво общо има тук истинския автомобил?
                          За мен лично истинският е Ролс ройс произведен като скъп швейцарски часовник за поколения напред!
                          Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                            Все още материал или иначе казано - има бюстове за 'секви вкусове (джобове)!

Босе аз да те питам, че ми е любопитно: В щатско какво плащаш за твоите мечоци като данъци (и застраховки) и по какъв начин годините на автомобилите влияят върху таксите?
                            За частите е ясно, че най-големия пазар и най-голямото потребление ще доведе до може би и най-ниските цени. Не се ли изисква някаква квалификация, като пипаш по неща свързани с това колата да държи пътя или ако колата мине технически преглед всичко е ОК?
                            Колко по-дьрт то толкова по-малко даньци се плащат по моя опит.На нова кола може и около 500 кинта на година да те друсат,кола 200 коня говорим за 40 бона.На моите куфари или айде на 500 който е 330 коня 17 годишен 5 литров му плащам около 80 долара годишна такса и на всеки 2 години ми искат тест за изгорели газове който е 60 долара при Руснака.Застраховката е базирана на това колко нарущаваш и най-вече колко те хващат.Аз сьм си нарушител от внимателните та са ме хващали в издьнка един пьт за 10 години,плащам около 900 долара за трите на година,но и парите са други - децка градина на месец както казах ми беше 840 долара та сещаш се.

И пак с тия Голфове - сьщата генерация 3 литров дизел е 5 цилиндьра и бушон под чистачките има за подгревните,гаси се с вакум,няма умиране,вози та засрамва Волга,багажник има да навре Голфчо вьтре,як та як сьс задно,отваряш предния капак и има място за още 2 мотора, скопена тук има и клима и централно и клима и люк и серво и ел стькла и ..........Голфа вьрви евтино и се паркира на 3.5 метра място,други хубости няма освен ако не те гони полицай с Ладичка или Форд Ескорт,че по едно време и такива имаха пьк ти си с 1.8 115 коня и на втора 90,на трета 120 лагерна количка и от пета няма смисьл........ма деца четат форума та да не се раязпощовям.Това кола ли е?

Е брата има резервна Хонда Сивик купувана от магазина,гледана как трябва да се гледа и карана уж нормално,единствената доработка по-як сьединител и добри гуми.Има и 140 98 500,като го видиш у Хондичката драсни нещо някьде,че е на високостна година,колко да не и станат триъгьлни гумите.

И аз май трябва да спра по темата - вчера за пьрви пьт тук кола не ми запали - цьк и цьк и цьк на моя малкия,слаба батерия най-после,десет годиша като и дават да дьржи 5,домьрзя ме да я сменям вчера и си запалих 500,днес трябва ключе 13 мамка му и 6 мунътки за да стьпи на крака ма така му се ядосах - да не може 15 години да извади с една батерия,МРЬСНИК.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

истинския автомобил?
                              За мен лично истинският е Ролс ройс произведен като скъп швейцарски часовник за поколения напред![/QUOTE]

Ама и тия май не са мн.хубави,че гледам не ги карат много.
                              Toyota Land Cruiser LJ70;Mazda Tribute;0878 84 20 84

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                                ...
                                И аз май трябва да спра по темата - вчера за пьрви пьт тук кола не ми запали - цьк и цьк и цьк на моя малкия,слаба батерия най-после,десет годиша като и дават да дьржи 5,домьрзя ме да я сменям вчера и си запалих 500,днес трябва ключе 13 мамка му и 6 мунътки за да стьпи на крака ма така му се ядосах - да не може 15 години да извади с една батерия,МРЬСНИК.
                                Хм, на моя очилатия му смених батерията - оригиналната - след 14 години..
                                Явно - не са предвидени да карат 15 години, а само 14..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X