Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Простотии на Джо и Гагич

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Простотии на Джо и Гагич

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Нещо не ме кефи вкуса.
    С бирата, ясно. А с италиЕнския как си?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Italiano.jpg
Прегледи:1
Размер:72.8 КБ
ID:5747121
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

...С нетърпение чакам да видя за какво ще започнеш да спориш този път....
      Гледам , любопитството ти тутакси е задоволено. Още не изрекъл и два спора вече заформени : бира и езикознание ...

...ако не друго , колорит във Форума не липсва .
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Глей к'ва пещера, баце, на същия сайт:

[ATTACH=CONFIG]906164[/ATTACH]
        Ей мушмурок! Ма чети статията бре. Сиренето се прави, каквото се прави и после отлежава в пещера бре.
        А "капИш" май беше от някакъв италиански филм. Ся може и италиански жаргон да е!?
        След обяд с един приятел чистокръвен италианец ще се виждам, та ше го питам.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
          А "капИш" май беше от някакъв италиански филм. Ся може и италиански жаргон да е!?
          След обяд с един приятел чистокръвен италианец ще се виждам, та ше го питам.
          Питай-питай италианеца, после да се надяваме, че нема да спестиш отговора му тука.
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Сиренето се прави, каквото се прави и после отлежава в пещера бре.
            Най-точният отговор на това е:
            "И един мармот в пещерата завива питите със сирене в станиол".

Коментар

Уж си умен човек, не се ли усещаш, че прекаляваш, и ставаш отегчителен с този Тодор Живков?

Вече започвам да си мисля, че точно ти си почитател на онова време(не, няма да ти вляза в тона с твоите си съкращения), щом толкова много го познаваш.
              Ма колко ли много да го познаваш, щом в деня в който свалиха кумира ти си бил на 21???
              ...
              Не, не е почитател, и не е номенклатура, нищо че се е подвизавал в Северна Корея и баща му е продавал поточни линии на Франсетата.
              ... и през '89-та е бил на 22.

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Защо ? Какво и е на бирата ?
              Нещо не ме кефи вкуса. Преди година-две ми харесваше, но сега нещо...
              ...
              Години пиех само Premium (и Старопрамен), но след рекламата с "Франц Милде" (който ми е приятел ) го спряха и пуснаха ново, което даже е 4.8%, но на мен не ми харесва, безвкусно ми е, че даже ми изглежда и по-леко, и го спрях.
              Пробвах и "бомбичката", ми пак е гадна, и напоследък пия само Пиринско, колкото и да имах предразсъдъци към него, че Старопрамена ми е тежък, особено лятото.

Ей мушмурок! ...
              Баси отношението !

...
              А и друго да ти кажа-умния човек знае кога да спре.
              Аз си мисля, че си от умните, не ме карай да мисля друго.
              ...
              От последните няколко страници си затвърдих мнението, че дегенеративните нервни изменения при алкохолна интоксикация са страшни и необратими.
              Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 20-03-17, 11:00.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Докладите за синьото сирене от ,,сиренясалата тема" къде да правим? Минаха десетина дни, след още толкова мисля да се почва, или пак нещо не съм разбрал?
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Давай ги тука, че интересно

Коментар

Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение
                    Давай ги тука, че интересно
                    Ъхъ, и некви снимки, ако може.

Сиренясалата тема и тя ли е в спама ?
                    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Моя демонстрация на сирене "Гагичфор" - на 23-ти или 24-ти того, че дотогава ме нема.

Коментар

А стига ве... Събират ли ви вече!?

Коментар

Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение
                          А стига ве... Събират ли ви вече!?
                          Знаем какво се случва на такива като теб като се запролети. Но не мисли, че и другите са така.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Питай-питай италианеца, после да се надяваме, че нема да спестиш отговора му тука.
                            Ми питах. Означава "Разбираш?". В смисъл "Разбираш ли?". Баш жаргонно. Така рече човека. Иначе думата била малко по-друга.
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Ми питах. Означава "Разбираш?". В смисъл "Разбираш ли?". Баш жаргонно. Така рече човека. Иначе думата била малко по-друга.
                              Не е вярно.

Коментар

Може би отговаря на нашия жаргонен израз : "Чат ли си ? "
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X