Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окопан кемпер в Драгалевци!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Окопан кемпер в Драгалевци!

Благодарим.......... а за подписа......... ще почерпя

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Предвид че е създадена организация, премествам темата на по-добро място.
      E-e-e-e, развали купона. Всеки иска да го вземат на сериозно, никой не ще да пише в спама... Отиде си хубавата седянка, пу!
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Ясене, благодаря ти!
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Discovery 1 300 TDi
        Land Rover Club Bulgaria
        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
          Ей, хейтъри, къде отиде човешкото у вас ?!

P.S. ... а ако утре на вас ви потъне кемпера, а ?
          Моя няма как да потъне щото нямам Единствения вариант в който бих се сдобил с кемпер е той да е на базата на Урал. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tech_3.jpg
Прегледи:1
Размер:85.7 КБ
ID:5701413
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            Ако забелязвате, освен Гагича и аз не бех се включил, та ако имате нужда от нещо, на линия съм. Положително ще помогна! Ако не друго, мога да обикалям около кемпера и да мърморя.
            Да взема да намина и аз ли?Мога да се пречкам навсякъде и да давам акъл...

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Моя няма как да потъне щото нямам Единствения вариант в който бих се сдобил с кемпер е той да е на базата на Урал.
            Ей с това ако се заровиш,никакъв изглед няма да те измъкнем преди май...
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
              Колега,не сме по темата,но истината е по различна. Ако нагази в тресавище и е с 8-10тона товар твърдението ще бъде вярно,но този фургон няма да е повече от 3-4тона с оборудването.
              При гуми с диаметър 130см. и контрол над налягането празна машина лесно се вади, дори когато е "заорала" с "прасетата".

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                Да взема да намина и аз ли?Мога да се пречкам навсякъде и да давам акъл...

Това лесно се вади . Има за какво да го вържеш без да рискуваш да стане това http://mnogozle.com/video14884_kamaz...ki-kamion.html Спадаш гумите на половина и си готов а ако имаш и лебедка хептен нямаш грижи . Тия лъскавите кемпери не са за в калта .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  Това лесно се вади . Има за какво да го вържеш без да рискуваш да стане това http://mnogozle.com/video14884_kamaz...ki-kamion.html Спадаш гумите на половина и си готов а ако имаш и лебедка хептен нямаш грижи . Тия лъскавите кемпери не са за в калта .
                  Някъде в танкистката тема бях описал как вадих от танков окоп пълен с навят сняг Урал фургон...72 ката не го усети , а после шофьрчето вика - имах чуство че ще ми откъснеш цялата кабина.
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Предвид че е създадена организация, премествам темата на по-добро място.
                    Цели 35 години се чудих къде, всъщност, отиде баба, като всички ми казваха, че е на по-добро място, а то било в спама на форума....
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ясен е виновен,бил е на кьде 4 ма му се брои и това
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Поне времето започва да става все по-подходящо ...за скара и вино

Коментар

Първоначално публикуван от jr7 Преглед на мнение
                          Поне времето започва да става все по-подходящо ...за скара и вино
                          Дерхунтера не го слушай, той има хотел/кръчма на същата улица.

Коментар

Дерхунтера не го слушай, той има хотел/кръчма на същата улица.
                            Дреме му на дедовия на Дерхунтера, има си и скара и вино! Даже и ракия
                            Последно редактирано от derhunter; 04-02-16, 19:46.
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Начи спрях да пиша у една друга тема, ма да зема да мина с бордовата ми УАЗка и само като пристъпя с 18мм сапан от кран от 78година ....
                              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                                Начи спрях да пиша у една друга тема, ма да зема да мина с бордовата ми УАЗка и само като пристъпя с 18мм сапан от кран от 78година ....
                                Тука смутолевяш нещо и не се доизказваш, ама хвърленият боб показва, че края на изречението трябва да се чете: " и кемпера сам ще изкочи от калта!".
                                Нали?
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X