Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окопан кемпер в Драгалевци!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Окопан кемпер в Драгалевци!

Две лебетки и талпите само да се търкалят колелетата по тях
    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Утре или другиден ще му мислим, но лебетките трябва да са сериозни, днес скъсахме стоманено въже, и добре че не направихме беля, прелетя над кемпера, през оградата и прехвърли улицата Стандартните джипови лебедки за 2.5-3 тона, може би ще ги счупим

Коментар

С лебедката, собствената му помощ, ще се свежда до това предните колела да се насочват в правилната посока. Това, което наистина силно ме притеснява е здравината на буксирната му кука. Наистина няма да има тласъците, както със Субитата, но силата на лебедките е наистина сериозна и ако куката (или въжето) не издържи ще стане наистина неприятно и реално опасно.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ами като цяло, моето предложение е следното, ако някой иска и може да помогне, да каже, може да направим бърза среща и после коментари в Чичовци на по бира, за да измислим как да го извадим. Не е ангажиращо, само ако има свободно време и желание

Коментар

Идеята е не просто да го измъкнем, а да го измъкнем невредим Ще се чуя с Ясен утре и ще го извадим.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от jr7 Преглед на мнение
              За отпред става, но задните гуми (движещите) много превъртат по дърво, а без собствената му помощ е немислимо (без трактор)
              И през ум да не ти минава да опитваш в тази ситуация да помагаш с двг-то на кемпера, само още беди ще докараш.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                Идеята е не просто да го измъкнем, а да го измъкнем невредим Ще се чуя с Ясен утре и ще го извадим.
                Минете при мен да го умуваме заедно.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Добре, аз до обяд ще знам какви са плановете на собственика, а после след 17-17:30 съм свободен, телефона ми е 0888007699 - Пламен, всеки, на който му се пие бира и му се хвърля един поглед за съвет, да пише, ще звънна да се разберем

Коментар

Това гледам, че е Лайка Креос 2013 г.
                    По технически спецификации трябва да е около 3200 кг., а в документацията пише, максимално тегло за дърпане-3500 кг.
                    Не съм сигурен това дали ви дава някаква идея, но аз съм сигурен че тая кука дето се навива за теглене е мислена и има доста аванс...
                    За съжаление, аз може би ще идвам в София, към края на седмицата.
                    Тия крикове не са толкова апокрифни, си мисля, та поразпитайте-може някой да има (обикновенно хората с джипове имат такива)
                    Като гледам, сериозни хора са дали заявка за помощ, така че ще го изкарате.
                    Тая машина струва над 150 хиляди, като го извадите, собственика да си бетонира площадката, че язък за хубавата машина

Поздрави,

Коментар

Така е точно 3200-3500кг е, не случайно казах, че тежи мамицата му

Коментар

Първоначално публикуван от paragraf 22 Преглед на мнение
                        Опред има навита кука, предполагам че ще свърши работа, но проблема при тия машини е, че отдолу има доста неща които да счупиш...рзервоари с мръсна вода, чиста вода и т.н.
                        Иначе кемпера е страхотен.
                        Пожелавам бърз успех на екипа утре и проверете дали няма въздушно повдигане на задните гуми (ако собственика е нов, може и да не знае че има )

Поздрави
                        Тая кука е сервизна да го дръпне лебедката на пътната помощ та не разчитайте много на нея . От пътната обикновено ако могат избягват да връзват на нея защото изскубва със страшна сила особено на удар . Резбата на бусовете е в границите на 14 - 18 мм така че чудеса от здравина не очаквайте . Миналата година така затрих зад мен едно берлинго колана излезе по здрав от резбата . Това им е лошото на новите кемпери хубави са ама много пластмаса . Една идея ако наблизо има строеж няколко пътеки от водоустойчив шперплат под гумите и евентуално да тръгне по тях . Така натиска ще е разпределен на по голяма площ и няма да помеле нещата отдолу .
                        Последно редактирано от sek.1; 01-02-16, 04:40.
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Прощавайте за вмешателството в темата без възможност за помощ.
                          Има ли улица някъде край кемпера и с какво покритие е?
                          Land Rover Discovery II, V8 4.0
                          VW Golf VI variant
                          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Дано да излезне без щети колегата, че като знам за моята Лайка какви са цените... не ми се мисли.

Купете две плоскости хидрофобен шперплат, но да е поне 20мм, те са 1.20х2.40м и може да се разрежат на две по дължина и ще има под всяко колело. Има в Ташев и мисля има и в Топливо под Драгалевци.

Също да не забравите за обезопасите въжето на лебедката.

Успех.
                            Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
                            BMW F650CS
                            Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Хидрофобният шперплат много ще подхлъзва с тази кал.
                              Ако се прецени че метални кофражни платна от старите 50/100 см. ще свършат работа,мога да помогна със стари такива за мероприятието.
                              Намират се в кв. Левски. 0887-25-78-58.

Коментар

Спокойно. Вадили сме и по-скъпи, и по-тежки неща. А май че и по-чупливи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X