Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окопан кемпер в Драгалевци!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Окопан кемпер в Драгалевци!

Сигурно ли е, че собственикът всъщност иска машината да излезе оттам?

Иначе темата заприличва на два бестселъра от недотам близкото минало на форума. Незапознатите, могат да напишат в търсачката "преса за коса".или "гюрук за Уаз".
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

хахаха, аз затова казах, ще пиша, когато има развитие от другата страна, благодаря за отзовалите се, подозирам, че пак ще свършим работа с вас, но спрях да се ангажирам с време. А за бирата, тя няма да избяга, що пък да не вземем да се съберем участниците и без да сме работили

Коментар

Най работещия метод,5-6 човека с лопати за 2-3 часа да копнат,едно въже и двайсетина ръце и е готово.Метода работи -проверено е многократно
        Последно редактирано от Гена; 01-02-16, 21:12.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Сигурно ли е, че собственикът всъщност иска машината да излезе оттам?

Ми от него, ни вопъл, ни стон,
          а пък тук всички искат да му го вадят !
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение

Ми от него, ни вопъл, ни стон, а пък тук всички искат да му го вадят !
            " Хотите не хотите - я вам всем спасу!"

Коментар

Баси сапунката стана! Модератор да ме декорира, ако счете за нужно.
              Георги Танев (0+)
              Land Rover Discovery 1 300 TDi
              Land Rover Club Bulgaria
              0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Я го зарежете тоя кемпер!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
                  Баси сапунката стана! Модератор да ме декорира, ако счете за нужно.
                  Първоначално публикуван от valsodar_rn Преглед на мнение
                  Я го зарежете тоя кемпер!
                  Ей, хейтъри, къде отиде човешкото у вас ?!

P.S. ... а ако утре на вас ви потъне кемпера, а ?
                  Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 01-02-16, 21:31. Причина: P.S.

Коментар

Виждам, че ви се провежда спасителна операция, около коя част на софия желаете да се окопая за да дойдете да ме спасите?
                    Нива е горски автомобил (когато изобщо се брои за автомобил).

- Ясен

Коментар

Както горе историята за аудито и трактора - абе я се организирайте и го дръпнете кемперчето, пък му направете една профилактика на хладилника, скарата, ходовата част, навеса... а, когато собственикът има време сам ще ви намери

Първоначално публикуван от evelinster Преглед на мнение
                      Виждам, че ви се провежда спасителна операция, около коя част на софия желаете да се окопая за да дойдете да ме спасите?
                      Някъде задължително с бира и скара наблизо

Коментар

Aбе незнам дали ще го издърпате кемпера ама вече в нета има достатъчно инфо за чернокраките да го отарашат.
                        Собственика знае ли за темата и че адреса е постнат?
                        Land Rover Discovery II, V8 4.0
                        VW Golf VI variant
                        Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Вярвам в опита на колегите които искат да помогнат.
                          Моите 5 стотинки-ако не е спешно да се изчака замръзване на земята и с подлагане пред предните гуми лесно ще се изтегли.
                          Вадил съм затънали товарни машини при дърводобива ,но в мек терен трябва да се подложи (правех импровизирани плити с дървесина) и теглене с верижна машина .
                          ( веднъж затънах в мек сняг на една поляна до диференциали с брутна маса 17-18 тона и след като C-100 не успя да помогне докарахме и другия Т-170, двата ме измъкнаха като бръмбар сламка,а лятото коловозите изглеждаха като канали)

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                            ...да се изчака замръзване на земята...
                            Ми то явно не му е спешно, но поредното замръзване на земята се очаква след около година
                            За утре за района на Столицата дават около 16 градуса. Ако хората искат бунгало а не кемпер, както си е сега, ще налеят бетон наоколо, за да не джапат кал докато влязат. По този начин нито тъмнозелените, нито форума ще могат да го отмъкнат.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              Ако хората искат бунгало а не кемпер, както си е сега, ще налеят бетон наоколо
                              Ще се наложи и нов зут да вадят.
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                                ...ако не е спешно да се изчака замръзване на земята ...
                                Че на собственика не му е спешно, ни стана ясно, но чак пък толкова,
                                щото утре го дават +20, а новата зима е мааалко по-нататък.

P.S. Гледам, със Скрапа сме се дублирАли.
                                Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 01-02-16, 23:33. Причина: P.S.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X