Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окопан кемпер в Драгалевци!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Окопан кемпер в Драгалевци!

Не е лошо да се подготвите с талпи, някое и друго строително платно да има къде да стъпят криковете, пък и крикове че с джековете не става много-много.

пп Ясене не лягай много на дърветата че това чудо си тежи здраво.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ако има нужда и аз мога да дойда. Една лебедка повече, ако се наложи ... ще съм на работа с джипа и ще стигна Драгалевци бързо.
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Явно започваме да се събираме, утре около обяд ще кажа какво е положението със повдигането, и всеки който има мнение ще е добре прието
        Това е малко видео, колко не помръдва

https://l.facebook.com/l.php?u=https...OV&h=9AQEi6Sho

Коментар

С тези "влекачи" - толкова.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ще го извлечем само леко го повдигнете да не къртим отдолу. Даже мини през нас като ходите да го повдигате-х-л Дарлинг, Иван.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Със сигурност ще го извадите,
              мен два пъти трактор ме е вадил с предишния кемпер Само дето, тоя струва около 10 пъти повече от моя.
              Не знам дали е резонно, но има едни надуваеми крикове, може би те ще са панацея за повдигането?
              Много ме е яд, че не мога да ви дам моя-аз имам такъв, но съм в Стара Загора в момента.

Коментар

Никой не казва, че са влекачи, но е страхотно меко, а кемпера тежи и постоянно ляга на корем, дори и с истински offroad джип едва ли ще стане без чудеса от храброст, но всяка идея и съвет са добре дошли, не сме тук да си мерим колите (мое мнение), ако беше така, никога нямаше да си търсим помощта. За този надуваем крик, така или иначе сме се окопали здраво, ако скоро ще идваш към София може да мислим да чакаме.

Коментар

Според мен тегленето трябва да бъде предшествано от повдигане, с цел предотвратяване на щетите от лягането. Лебедката ще го извади, ако джипът се фиксира за някое от дърветата и куката на кемпера е с нужната здравина. Просто трябва да се огледа отдолу, какво точно е опряло. Ако е нещо здраво, направо излиза.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Сега е момента да ви отърва от този .....боклук преди да сте го потрошили утре.
                    Та, ако на собственика му е писнало от него да ми пише,ще измислим нещо.

P.S.Че ми писна да ровя в мобилето в раздел кемпери

Коментар

хахахаха ще му подхвърля, но имайки предвид, че няма и две години от дата на производство, силно се съмнявам, че преди да го счупим ще му се разделя с него

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        ... и куката на кемпера е с нужната здравина. ...
                        Точно това ме съмнява. Тези куки са, общо взето, за буксиране на МПС-то и не се знае до колко ще издържи на напъна при вадене на окопано. Особено пък на лашкане, както се видя че са опитвали на видеото.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Куката за сега издържа, но тежестта на двигателя и меката кал под предно ляво колело е убийствена, успяхме за два дни да извадим задницата от тинята, сега обаче е наклонен наляво и затъва на всеки 50см изтегляне

Коментар

В този ред на мисли, ако някой участва на състезания и има от металните платформи които се ползват за подлагане под гумите (като тези на пътните помощи) може да са страшно полезни в случая

Коментар

Или просто 2-3 букови талпи по които да лази
                              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

За отпред става, но задните гуми (движещите) много превъртат по дърво, а без собствената му помощ е немислимо (без трактор)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X