Здравейте, ако може някой да удари едно рамо да извадим един кемпер окопал се в калта. Намира се на ул. Ябълкова градина 72 в Драгалевци! Ако е възможно джип с лебедка понеже с 2 субарута се мъчим да го извадим, но доста мека и лигава кал има. Идеята е днес да го оставим така и утре някой ако има възможнест късния следобед ще уточним час кога да дойдем да се опитаме да го извадим. Собственика се надява, че утре сутринта ще е по корава земята и с маслен крик ще го повдигне за да подложи неща под гумите. Качвам снимки да се добие представа!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Окопан кемпер в Драгалевци!
Свий
X
-
От: Окопан кемпер в Драгалевци!
Тел.в подписа, иначе съм на Я.градина 14. Свирни ще го извадим.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеХич няма да е лесно с тия пластмаси . Това няма за какво да го вържеш .
Иначе кемпера е страхотен.
Пожелавам бърз успех на екипа утре и проверете дали няма въздушно повдигане на задните гуми (ако собственика е нов, може и да не знае че има )
Поздрави
Коментар
-
Много е тежък и лежи на една от гредите си в калта. Собственика ще пробва да го повдигне и подложи нещо под него, а когато е готов ще даде информация, за да сe организираме. Към Ясен, утре до 12:00 ще знам имаме ли готовност за вечерта, ако няма просто ще го оставим за следващ ден, когато ти е удобно. Моя телефон е 0888007699 - Пламен, когато знам нещо ще ти кажа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеЯсене, ако има зор-сигнализирай.
И да го скъсаме пак ще излезе ама после ще трябва да го лепим.
Коментар
-
Като го гледам, май най-добре е да поизсъхне калта, ако не им е зор. Измъкването не е проблем, но като знам какво има отдолу на кемперите, и колко е лесно да се разкове, ще е грехота... Няма и къде да се захване джекът.
Винаги съм се чудил, защо аджеба не ги качват на поне 31"..."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар