Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окопан кемпер в Драгалевци!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Окопан кемпер в Драгалевци!

Здравейте, ако може някой да удари едно рамо да извадим един кемпер окопал се в калта. Намира се на ул. Ябълкова градина 72 в Драгалевци! Ако е възможно джип с лебедка понеже с 2 субарута се мъчим да го извадим, но доста мека и лигава кал има. Идеята е днес да го оставим така и утре някой ако има възможнест късния следобед ще уточним час кога да дойдем да се опитаме да го извадим. Собственика се надява, че утре сутринта ще е по корава земята и с маслен крик ще го повдигне за да подложи неща под гумите. Качвам снимки да се добие представа! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1454246614271.jpg
Прегледи:1
Размер:234.8 КБ
ID:6106880

От: Окопан кемпер в Драгалевци!

Тел.в подписа, иначе съм на Я.градина 14. Свирни ще го извадим.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

да беше оставил един телефон ли?

Аз съм в Драгалевци, имам лебедка. Звънни 0878605583

Впрочем утре земята ще е точно толкова кална колкото и днес.

Коментар

Понеже имат ангажимент с детенцето си и в момента не могат, ако е удобно утре след 18:00ч. Да се разберем нещо и да го извадим. 0899ЧЧЧ742. Благодаря. Лека вечер.

Коментар

Чухме се, има план.

Коментар

Хич няма да е лесно с тия пластмаси . Това няма за какво да го вържеш .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Хич няма да е лесно с тия пластмаси . Това няма за какво да го вържеш .
              Опред има навита кука, предполагам че ще свърши работа, но проблема при тия машини е, че отдолу има доста неща които да счупиш...рзервоари с мръсна вода, чиста вода и т.н.
              Иначе кемпера е страхотен.
              Пожелавам бърз успех на екипа утре и проверете дали няма въздушно повдигане на задните гуми (ако собственика е нов, може и да не знае че има )

Поздрави

Коментар

Много е тежък и лежи на една от гредите си в калта. Собственика ще пробва да го повдигне и подложи нещо под него, а когато е готов ще даде информация, за да сe организираме. Към Ясен, утре до 12:00 ще знам имаме ли готовност за вечерта, ако няма просто ще го оставим за следващ ден, когато ти е удобно. Моя телефон е 0888007699 - Пламен, когато знам нещо ще ти кажа.

Коментар

Ясене, ако има зор-сигнализирай.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Ясене, ако има зор-сигнализирай.
                    Ако не го скъсаме на две, ще излезе.

И да го скъсаме пак ще излезе ама после ще трябва да го лепим.

Коментар

хахахахахаха то ако беше за късане, подозирам че щяхме да успеем и на първи опит, ама е много нов та трябва да го жалим

Коментар

Като го гледам, май най-добре е да поизсъхне калта, ако не им е зор. Измъкването не е проблем, но като знам какво има отдолу на кемперите, и колко е лесно да се разкове, ще е грехота... Няма и къде да се захване джекът.
                        Винаги съм се чудил, защо аджеба не ги качват на поне 31"...
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ами това е неприятен казус, но ако успеят да го повдигнат и подложат нещо, и ако се организираме с Ясен, ако решиш че си наблизо и ти се идва, може да се съберем и да дадете идеи

Коментар

За сега е меко и вероятността да счупим нещо отдолу е по-малка, но е трудно ваденето, ако изсъхне ще го извадим, но по лесно ще изкъртим нещо, много е на кантар въпроса, кое е по-добре

Коментар

Ще го извадим бе
                              Има достатъчно дървета

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X