Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окопан кемпер в Драгалевци!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Окопан кемпер в Драгалевци!

Събор е много грубо, има си специална група за тези мероприятия - на чревоугодниците - добре дошъл, пък може да викнем и от вегетарианците, тия с бананите де.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Абе, докато му се каните, викнете някой да му прекара един СОТ.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Ронина ти е градски и не е идвал на сбирките, та е крайно време.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

А, СОТ...
          Ток, права и обратна вода, и собственика може да ходи на вила по пантофи - нали му е в двора?

Коментар

Интересна започва да става темата, на някои дори не мога да им разбера хумора Кое не се разбра, когато собственика има подготовка, ще каже и тези, които наистина им се помага, ако са свободни, ще опитаме да свършим работа. Другото вече започва да прилича на "абе аз, не знам за какво говорите, ама да ви кажа как съм" Благодаря на отзовалите се, а другите, говорете си, поне повдигате темата.

Коментар

Макар че си от 6 години в този форум, явно не влизаш често и не четеш достатъчно.
              Много стари пушки тук само чакат закачка и започва форумният хумор, а често от него изскача и дългочакания заек.
              Много прекрасни начинания са започвали така.
              Не ти е се е случвало да видиш как завършват явно.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от jr7 Преглед на мнение
                Благодаря на отзовалите се, а другите, говорете си, поне повдигате темата.
                Ти да не си някой от шОферите на въпросните субарута. Не знам как си я представяхте работата, ама като се има предвид, че сте забочили по една подложка под 45 градуса и да се надявате с двете въшки дето тежат общо половината кемпер да го извадите си беше голям смях! Сега да ти кажа защо темата се развива по този начин: Първо се пуска тема за помощ. После помощта се отлага за следващия или по-следващия ден, накрая се оказва, че тя работата е за някъде за в бъдещето, когато някой го засърби, че му трябва кемпера. Ти какво очакваш? Да си бяхте поприказвали всички като се бяхте събрали за снимки, пък тогава да се обаждате.
                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

хаха нямах това предвид, а и не е само този форум така, хумора го разбирам, и това че нямам коментари, не означава, че не следя форума, имах предвид, че може да намалим спама, с цел отсяване на полезните съвети, а като се свърши работа, да пием, ядем, шегуваме и т.н. Но каккто казах, това само повдига темата, аз при нужда знам кой да търся, нека си говорим

Коментар

Не разваляй начинанието сребърна лисицо, че миналата година я пропущихме нещо.
                    А някога купонът започна от тема как се гради барбекю, ти не беше там.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

хаха нямах това предвид, а и не е само този форум така, хумора го разбирам, и това че нямам коментари, не означава, че не следя форума, имах предвид, че може да намалим спама, с цел отсяване на полезните съвети, а като се свърши работа, да пием, ядем, шегуваме и т.н. Но каккто казах, това само повдига темата, аз при нужда знам кой да търся, нека си говорим
                      Съжалявам, колега, късно е вече.
                      Стягай барбекю за 50 човека, 6 каси бира, 1о жакчета и химическа тоалетна.
                      Владо каза, че ще се предава онлайн.. ;-)
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Никой не очаква и не си мисли, че като няма коментари от някой от учасниците в събитията означава, че не следят темата. Веселим си се тук и ти гарантирам, че всички писали очакват развитието. За другото майстора го е казал много точно.

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                        А някога купонът започна от тема как се гради барбекю, ти не беше там.
                        Помня я темата и ще взема да наминавам по честичко къмто софето.

Имам напролет да правя спирачки на Мога и ще видите вие, само да се забавите:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00274.jpg
Прегледи:2
Размер:182.9 КБ
ID:5701392
                        Последно редактирано от silverfox; 02-02-16, 21:42.
                        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ако сбирката е за събота или неделя можа да намина и аз, колан за теглене ми се намира здрав, но като гледан по скоро нещо скара може да взема [emoji1]
                          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Филипе, тя скара ще се намери, и два камъка вършат работа.
                            Нещо за върху скарата май, по-вече ще е необходимо .
                            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Ако забелязвате, освен Гагича и аз не бех се включил, та ако имате нужда от нещо, на линия съм. Положително ще помогна! Ако не друго, мога да обикалям около кемпера и да мърморя.
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Предвид че е създадена организация, премествам темата на по-добро място.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X