Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Ко му е бе Саше?
    Махаш му главата и .. си ти.
    Дереш и кълцаш.
    На клечка над огъня .. става за нула време.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Бръъъ , предпочитам смляно Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1471.jpg
Прегледи:5
Размер:222.7 КБ
ID:5670818
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Чете и не взима участие
        . LRE Bulgaria.
        RRC SE V8 91г.

Коментар

Ами ако е хванала верно гората с некой от планинарския форум? Някоя нацепена батка?
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Не е виж по ⬇ надолу тук е, сигурно е сърдита щом и на Кольо не отговаря
            . LRE Bulgaria.
            RRC SE V8 91г.

Коментар

Лелеее, каква тема съм испуснал само!
              А това:
              Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
              ...а сега доколкото разбирам си с жена ...
              направо ме уби. Последно човека до Вива си изглеждаше съвсем като мъж.
              Виве. Имаше една мацка дето те смяташе за мъж па после се затри в неизвестна посока, ама за обратна сефте те взимат.

п.п. Връщам се да чета пак.
              Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 12-07-15, 18:33. Причина: цитат
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                ...

Последно търси се яко и мъжко без секс,да влачи и да търчи по горите????
                Е ся кво се праиш, че не разбираш, А?
                Метър и деведесе каратист, дето през свободното време кисне във фитнеса да прави мускули. Ходи на солариум, ходи на козметик. Добре осигурен (зер само с нАучна работа не се живее), каде триесе годишен с джип и шофьорска книжка. Обича планината (ходи пеши за удоволствие) и пещерите (демек с второ хоби - пещерняк). Да е млад и надежден ч..джия, а не прост е..ч, щото с..кс няма да има. Толкова ли па много иска момата, А?
                Ако съм пропуснал нещо ме поправете!

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                  Да е млад и надежден ч..джия, а не прост е..ч, щото с..кс няма да има.
                  Евалата,изби вождовете направо,изкърти сички мифки,абе голем смех.
                  Последно редактирано от gimax; 12-07-15, 20:28.

Коментар

....каратист......
                    Карате става ли спаринг с кунг фу, че дамата с кунг фу се занимава май .
                    Последно редактирано от bilbo27; 12-07-15, 20:53. Причина: грубо отношение
                    Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от bilbo27 Преглед на мнение
                      Карате става ли спаринг с кунг фу, че дамата с кунг фу се таковаше .
                      Абе 100 на 100 и без кунг фу се ... такова....
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Е ся кво се праиш, че не разбираш, А?
                        Метър и деведесе каратист, дето през свободното време кисне във фитнеса да прави мускули. Ходи на солариум, ходи на козметик. Добре осигурен (зер само с нАучна работа не се живее), каде триесе годишен с джип и шофьорска книжка. Обича планината (ходи пеши за удоволствие) и пещерите (демек с второ хоби - пещерняк). Да е млад и надежден ч..джия, а не прост е..ч, щото с..кс няма да има. Толкова ли па много иска момата, А?
                        Ако съм пропуснал нещо ме поправете!
                        Направо спря влака- изяде кюмюра
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
                          Космология .Аз съм космолог.Знаете ли какво е космология.
                          Сигур ще е нещо, свързано с косми?
                          На сърбела майката му е чесането.
                          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                            Абе 100 на 100 и без кунг фу се ... такова....
                            Поправих са
                            Само като идея - в скобите може да добавиш и "коте"
                            Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Бе знам един виц дето един си се разхождал с едно мокро коте под мишница и щраус до себеси, ама ше ме обаня Ясен.

Коментар

Що си мисля, че Дроба седи някъде отстрани в ролята на шести тюлен, реди мисли, и лакардии, и отвреме-навреме пуска по някоя мисъл тук - под вънкашност чужда и под име ново.
                                Ако не е той, ще да е някой модератор-съзаклятник-моабетчия-сеирджия, ама поради редкостта на такива качества в един индивид от изброеното сечение, ще да е Дроба.

По някакъв начин трябва да има хляб и зрелища - това са го констатирали отдавна едни хора, дето са му разбирали на това.
                                Та и тук - преди колко време едно Вивее имаше такова имагинерно, сега тая девица..

Нека.
                                Това е добре - стимулира интереса към форума, макар и с теми, дето ...

Интереса, като гледам, беше бурен, и леекинко взе да спада, щото темата се изчерпи май.
                                Или на Дроба му се спи вече.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X