Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Тя девойката се изгуби нейде , а темата процъфтява ,та дайте да си спретнем една тур обиколка по пещери и езера из родопите за седмица, аз и без друго за момента съм експедиционен..
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Айде всички на Рожен
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        На Колето жената тъкмо проходи. Той ако нещо кривне, тя ще го настигне и ще го бие. А той ако се хване на тая въдица ще е заради кривването. Такъв си ни е той и такъв си го обичаме.

Я с ръка на сърцето кажи - не е ли това идеалният капан за хора като нашия почерпител? Добре че има кой да го варди.

Както е всеизвестно Колето по кокали не си пада, а обича месце и умира за джелеза, а аз вече смело мога да конкурирам дори Франко по джелезо!
        Пък и няма лошо човек ако няма да поръчва поне да разгледа менюто!

Коментар

Първоначално публикуван от vesikirova Преглед на мнение
          Пък и няма лошо човек ако няма да поръчва поне да разгледа менюто!
          То това е интригата. Ако направо попиташ сериозен мъж като Почерпителя дали ще поръча това - той твърдо и искрено ще отрече. Ама капанът не е така устроен.

Коментар

Той може да не го поръчва за себе си, а да черпи някой приятел?
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
              Той може да не го поръчва за себе си, а да черпи някой приятел?
              Това кой- Колето ли?
              Да беше лимонада, разбирам да почерпи, ама...
              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                Това кой- Колето ли?
                Абе и на мен не ми прозвуча съвсем съгласувано изречението

Коментар

То изречението си е добре,
                  ама явно тука става въпрос за някой друг Кольо,
                  а не този, за който си мисли преобладаващата част от форума.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    .... не ми прозвуча съвсем съгласувано изречението
                    Тва да не е някакъв опит за психоанализа, че вече изпитвам страхова невроза...
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                      че вече изпитвам страхова невроза...
                      Нали знаеш дофтор Колето лекува всичко от хемороиди до ...страхова невроза.

Коментар

Първоначално публикуван от vesikirova Преглед на мнение
                        Нали знаеш дофтор Колето лекува всичко от хемороиди до ...страхова невроза.
                        Да бе-лекувал!
                        Що не си е излекувал скрънзаджилъка тогиз, а?
                        Ама пък от друга страна- да си виждала обущар със здрави обувки?

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                          След бързо допитване до чич Гошо,гореуказания телефон ни докарва до е-меил:< редактирано > а от там през обява за котенца стигаме до с..-....-..ца.Всеки може да провери....
                          От това разбрах че госпожата пише че е майсторка на френската, каквото и да значи това.
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-07-15, 07:07.
                          0 8 76 36 8 542

Коментар

Как съм проспала тази култова тема!
                            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                              ... френската, каквото и да значи това.
                              Гимназия бе, гимназия. Оттам и влечението към нАучните проекти.
                              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                                От това разбрах че госпожата пише че е майсторка на френската, каквото и да значи това.
                                Или си чел между редовете или си се загледал във фотосесията (пишеше лична била), ама там си пише, че е модел и инженер. Тук в темата пък пише, че е космолог, който сега започва работа по някакъв нАучен проект. В обявата ставаше въпрос за някакво си дълбоко гърло, ама на мен пък това нищо не ми говори.
                                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X