Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

the show must go on...
    Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      На тоя форум му трябва аларма - нам си колко поста за нам си колко време та да се ориентира човек в Родопите хъъъъ у форума де,де е купонЯ.
      Да, бе
      Очевидно ни е натиснала форумна скука, та като се появи нещо такова и започва бълбукането. Много ме развесели снощи.
      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
        да мога да приложа богат снимков материал от реалният живот на затлъстели, впианчени мъжкари и стотици хилиади уродливи лица ,снимки как си купуват кока,поръчват момичета,ексцесии по заведения, изневери,средностатистически извлечения от и бей акаунти и други с които мога да докажа масовата содомия докати ти нчма да си в състояние да предоставиш достатъчно статистически валидни снимки на хора с красиви тренирани здрави тела свеж тен,които са хора на науката на изкуството и добродетелта сиае с искроструйно излъчване.Не деградирали подтиснати хора умеещи да управляват живота си и неизгубили контакт с природата...
        Първо не се разпознавам в този профил за да ме питаш това аз не ходя на токчета и нямам дори маникюр защото ми пречи на бокса.Силикон нямам никъде...дори нямам фейсбук от старата школа на кагебе съм и освен това аз поддържам мнението ти за снимковия материал .Никъде не съм казала че жените са по добре от мъжете в падението на човечеството.Естествено че са такива.Ако един човек има качества той може да е грозен и сакат но да го уважавам.
        Постът ми е директен отговор на твоя. Едно от многото доказателства, че обобщенията не са правилния начин за обобщаване на даден човек или група.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

УАЗ определено харчи най-малко.... хидравлична течност. Това за 20/100 са градски легенди разпространявани от алчните капиталисти, за да ни провокират да им купуваме джиповете. В реални условия, хубава кал или дълбок мокър сняг спокойно могат да заминат 30 литра за 200-300 метра реално разстояние. И това дори без да става дума за бензина в резачките...
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Не я насъскваите отново че тоя път като запали колко е красива и тренирана с тая мушома отгоре и немое съ запри вече, заключвайте докато спи че изтъркаме клавиатурата и всички ни разбраха що за хора сме.
            . LRE Bulgaria.
            RRC SE V8 91г.

Коментар

То и ний сме красиви с мушами, да намеря ли снимката от събора?

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                УАЗ определено харчи най-малко.... хидравлична течност. Това за 20/100 са градски легенди разпространявани от алчните капиталисти, за да ни провокират да им купуваме джиповете. В реални условия, хубава кал или дълбок мокър сняг спокойно могат да заминат 30 литра за 200-300 метра реално разстояние. И това дори без да става дума за бензина в резачките...
                Да и покажем визуално как изглежда такъв разход Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка3382.jpg
Прегледи:3
Размер:179.9 КБ
ID:5670751 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка3384.jpg
Прегледи:1
Размер:237.1 КБ
ID:5670752 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка3387.jpg
Прегледи:2
Размер:256.7 КБ
ID:5670753 това със скорост 50 метра в час ...дано да е доволна Коте
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

...такива хора ги махайте от сайта
                  За добро или лошо изобщо не приемаме подобни препоръки.

Дробе, къде си?
                  Пълна безотговорност от негова страна!

Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнение
                  след малко ще се появи Ясен и сагата ще приключи.
                  Ясен не прави усилия за неща които ще станат и сами.

Да но на някой хора им се вижда темата готова за бан
                  Чак готова - не. Тук бан не се заработва лесно.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Я да видим - какво мисли Шопенхауер за ирационалността на волята и каква точно е дилемата на таралежа?
                  Таралежът и мен ме интересува ама пусто трябва да ходя по други сайтове. Надявах се, тук, ...

Тва и инженер няма да може да ти отговори.
                  Истинският инженер може. Ще отвори справочника с външни габарити и състав на базовите философски теории и ще намери каквото му трябва.

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                  Ние сме част от дипломна работа?
                  Ц. Такива обикновено посрещаме по-топло.

абе като разбрах че арчи 20есе на сто се замислям сериозно.Не знам уазка дали не е по добре ако харчи по малко
                  Ако изобщо те бърка разходът на гориво джип не ти трябва. Нито пък джипер.

Нали има мои снимки две качих.Вижте ги и ми пишете какво мислите.Аз разчитам 30 процента на красотата и 70 на интелекта
                  Аз пък разчитам на 100% красота и интелект само когато красотата се провали.

Не разбрах какво искаш да кажеш
                  Тук имаме богат опит с аджамии в гората.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  На тоя форум му трябва аларма - нам си колко поста за нам си колко време та да се ориентира човек в Родопите хъъъъ у форума де,де е купонЯ.

Последно търси се яко и мъжко без секс,да влачи и да търчи по горите????
                  Алармата ще организирам, няма проблеми.
                  А това че нямало да има секс - спокойно, с кола в гората винаги има секс. Дали ще участват и жените в него (ако изобщо ги има) няма никаква гаранция, обаче.

По-горе видях скептично отношение към тия които слизат да влачат въжето на лебедката. Умиргам от любопитство колко и е на тази девойка времето за 20м с 10мм стоманено въже и корозащита. Разправя че "тренира"...

УАЗ определено харчи най-малко.... хидравлична течност.
                  Долни, гнусни лъжи от някой който не е поддържал УАЗ. Харчи си съвсем достойно!

Коментар

Роди ми се в главата една сутрешна идейка.Да предложим на момето един тест.Ако се навие и го премине,тогава да говорим по същество за планини,маршрути,логистика и т.н.Ще и спретна едно пешеходно маршрутче в малко позната на туристите планина до София,с точки по които трябва да мине,кеф и еднодневен маршрут,кеф и двудневен сървайвър.По маршрута може да срещне няколко вида змии,някоя друга сърничка,а ако е късметлийка може и гуцки да изненада та да се поизпоти малко.Съответно през целия маршрут ще бъде под наблюдение за да не стане беля некоя.Може пък момето да не е толкова афиф и да излезе печено,а и ние да понаучим нещо.Какво ще кажете?

п.п.Вчера,докато се бъзикахте тук си сглобих едно BBQ от стар бойлер,отивам да го паля да обгори и да развалям въздуха на комшийте.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                      ....отивам да го паля да обгори и да развалям въздуха на комшийте.
                      Ще дебелееш, а?

Коментар

Ей, големи сте... простаци ли да кажа, зевзеци ли...

Към Луси:
                        Аз съм над 100 кила, не тренирам, но се имам за сравнително умен. Няма да казвам колко IQ изкарах, че ще ме награбят да се бъзикат.
                        Имам джип, даже два, ама другия е само за състезания, та не става. Но с първия спокойно може да се правят преходи из планините.
                        Ако ме приемаш за спътник-може да се срещнем някъде в подножието на Родопите, и да си разделим разхода за гориво докато обикаляме из панината.
                        Бидейки 100 кила не съм много подвижен и пъргав, ама пък съм забавен събеседник, мога да се оправям в дивата природа, имам си някакво оборудване, така, че мисля, че мога да кандидатствам за мястото на шофьор и спътник за из Родопите.

Сделка?

П.П. Семейното ми положение е шантаво, ама нали се разбра, че то няма значение...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Лъже, внимавай лъже те. Всички го знаем 113кила и 86 грама е.
                          . LRE Bulgaria.
                          RRC SE V8 91г.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                            Роди ми се в главата една сутрешна идейка.Да предложим на момето един тест.Ако се навие и го премине,тогава да говорим по същество за планини,маршрути,логистика и т.н.Ще и спретна едно пешеходно маршрутче в малко позната на туристите планина до София,с точки по които трябва да мине,кеф и еднодневен маршрут,кеф и двудневен сървайвър.По маршрута може да срещне няколко вида змии,някоя друга сърничка,а ако е късметлийка може и гуцки да изненада та да се поизпоти малко.Съответно през целия маршрут ще бъде под наблюдение за да не стане беля некоя.Може пък момето да не е толкова афиф и да излезе печено,а и ние да понаучим нещо.Какво ще кажете?

п.п.Вчера,докато се бъзикахте тук си сглобих едно BBQ от стар бойлер,отивам да го паля да обгори и да развалям въздуха на комшийте.
                            Дай ѝ офертата, според мен би приела..но се задължаваш да документираш най-подробно целия процес от-до и да го публикуваш тук Само, че много поспаливо туй девойче ,кое време стана, а още не се е включила в темата..ако смята и в планината да поспива докъде пладне, незнам как ще я кара..
                            Последно редактирано от sonda; 11-07-15, 15:37.
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

А, Дроба е зает, не си го даваМ :
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11706028_1049396578419033_1359772909_o.jpg
Прегледи:1
Размер:98.7 КБ
ID:5670777

Ми, аз съм хубав, умен и скромен, още нямам 100 кила, ма съм 1,90; ходя много по горите и не се сещам за някой по-подготвен.
                              И подходящата кола има. На газ.
                              Та, скъпа наша космоложке,
                              няма да дойда.

Срам ме е..
                              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Хей, мОмчета!
                                Това Космологията, наноинженерството и ваденето на енергия от черни дупки са сериозни науки.
                                Вие тука гледате една снимка и си викате "Русо е!"
                                Ама според чичо Гошо русото нявга е било черно, сиреч не е русо, ами изрусено...
                                Та немойте тъй с момето- оно е каматно, ни я баш залухано.
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X