Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
    Префикса космо често напълно блокира релетата на мозъка
    Не е от това!
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
      Дано, Таргата ти е помогнал да си купиш джип.
      абе като разбрах че арчи 20есе на сто се замислям сериозно.Не знам уазка дали не е по добре ако харчи по малко

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
        Не е от това!
        Напротив опитай другия път някой като те попита с какво се занимаваш и му кажи космология.Аз досега никога не съм го казвала на някого в БГ разбира се и да ми каже а да космология много добре..след извесни пояснения чувам ах да бе нали има космо космос ясно...и следва въпроса и какво е космология?

Коментар

Не е от това!
          ..

Коментар

искате да докажа че съм красива и тренирана ли???
            Сама го казахте а ние на юнашко доверие го приемаме за вярно другото вече сама го решете
            . LRE Bulgaria.
            RRC SE V8 91г.

Коментар

...и следва въпроса и какво е космология?
              Именно... и тук някъде трябва да можеш да го обясниш, а не да очакваш другия да знае повече от теб. Както и да е.

Коментар

Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнение
                Сама го казахте а ние на юнашко доверие го приемаме за вярно другото вече сама го решете
                Нали има мои снимки две качих.Вижте ги и ми пишете какво мислите.Аз разчитам 30 процента на красотата и 70 на интелекта

Коментар

Именно... и тук някъде трябва да можеш да го обясниш, а не да очакваш другия да знае повече от теб. Както и да е.
                  https://en.wikipedia.org/wiki/Cosmology
                  https://bg.wikipedia.org/wiki/Космология

Коментар

На снимките се вижда нож камуфлаж и част от лице това е се едно да ви кажа че съм Шофьор и да се снимам легнал на асфалта с пластмасов камион
                    . LRE Bulgaria.
                    RRC SE V8 91г.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      Права си. Но аз мога от друга страна да покажа хиляди снимки на млади жени , хубави, с хубави тела и с големи претенции. Само дето стоят по 2 часа пред огледалото преди да излязат да потърсят поредния дебел чичко. Ходят варосани като курник, облечени като клоуни, сложили силиконови примамки,качили се на кокили, като се снимат вместо зеле викат ютия, алчни като евреин, мързеливи като циганин, нагли като гърците, тъпи като на танкер кърмата, но с претенции. Цял ден плюскат баници, а вечерта раци Ако друг ги плаща де....................................Да продължавам ли или ще се засрамиш?
                      Първо не се разпознавам в този профил за да ме питаш това аз не ходя на токчета и нямам дори маникюр защото ми пречи на бокса.Силикон нямам никъде...дори нямам фейсбук от старата школа на кагебе съм и освен това аз поддържам мнението ти за снимковия материал .Никъде не съм казала че жените са по добре от мъжете в падението на човечеството.Естествено че са такива.Ако един човек има качества той може да е грозен и сакат но да го уважавам.

Коментар

Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнение
                        На снимките се вижда нож камуфлаж и част от лице това е се едно да ви кажа че съм Шофьор и да се снимам легнал на асфалта с пластмасов камион
                        само че на едната снимка лицето се вижда ясно а ножа не е пласмасов нито камуфлажа от картон.Тоюно тези снимки доказват красотата ми а не тези на токчета защото на тези снимки тук съм аз това което съм.

Коментар

Ама не на мен, а на тея дето са те гледали не знам как си и са чакали да мъцнеш. Хич и не искам да знам как точно изучаваш космологията...
                          Е, аз не мога повече.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                            Аз съм района на Караджов камък от 15 до 17 юли....Ако е от значение
                            Не разбрах какво искаш да кажеш

Коментар

Е тогава аз ще си сложа каска с вдигнат визьор ще облеча една Габина и се приличам на манекен

Лека нощ и от мен утре ще се продължава
                              . LRE Bulgaria.
                              RRC SE V8 91г.

Коментар

На тоя форум му трябва аларма - нам си колко поста за нам си колко време та да се ориентира човек в Родопите хъъъъ у форума де,де е купонЯ.

Последно търси се яко и мъжко без секс,да влачи и да търчи по горите????
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X