Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Цъ! Не ще да е Дроба. Мацката е съвсем реална. Това, че е красива и интелигентна си е за сега само нейно лично мнение, щото умря циганката, детоо. ... Иначе имах една колежка в ВМЕИ "Ленин" дето много добра идея имам, как завърши. Това няма как да е критерий за настоящия случай разбира се.
    Просто с някои неща не бива да се парадира.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Ще ме извините , че ви развалям седянката , ама как преценихте от две снимки , че е дама , че както е и с нож , да не му излезе късмета на някой мераклия?
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Много мислиш, Вени... Всичко беше маркетингово проучване и 85% от съфорумците се усетиха. Останалите ще го преживеят ... рано или късно.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Хъм!? Ше спирам тоника с лимон явно!

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
            Бе знам един виц дето един си се разхождал с едно мокро коте под мишница и щраус до себеси, ама ше ме обаня Ясен.
            Вица всички го знаят.

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
            Що си мисля, че Дроба седи някъде отстрани в ролята на шести тюлен, реди мисли, и лакардии, и отвреме-навреме пуска по някоя мисъл тук - под вънкашност чужда и под име ново.
            Ако не е той, ще да е някой модератор-съзаклятник-моабетчия-сеирджия, ама поради редкостта на такива качества в един индивид от изброеното сечение, ще да е Дроба.

По някакъв начин трябва да има хляб и зрелища - това са го констатирали отдавна едни хора, дето са му разбирали на това.
            Та и тук - преди колко време едно Вивее имаше такова имагинерно, сега тая девица..
            Не е Дроба - ще му е под достойнството. И не е модератор. Девойката (за някои значения на девойка) си е съвсем реална и лесно може да бъде проследена до профили в други медии, съществували години наред.

п.п.
            Вивето не беше имагинерно. Гарантираме аз и Кольо. Съвсем реално си е само дето се затри към Китай. Тука случая е друг.

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
            Всичко беше маркетингово проучване
            Трай беееее. Аз тука бях измислил и метод за монетизация на трафика.

Ако така се цупех всеки път като ме припишат към ЛГБТ обществото, ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
              Е ся кво се праиш, че не разбираш, А?
              Метър и деведесе каратист, дето през свободното време кисне във фитнеса да прави мускули. Ходи на солариум, ходи на козметик. Добре осигурен (зер само с нАучна работа не се живее), каде триесе годишен с джип и шофьорска книжка. Обича планината (ходи пеши за удоволствие) и пещерите (демек с второ хоби - пещерняк). Да е млад и надежден ч..джия, а не прост е..ч, щото с..кс няма да има. Толкова ли па много иска момата, А?
              Ако съм пропуснал нещо ме поправете!
              Е как пък никъде не се вмествам бе - 1.80 салатаджия,фитнес не съм виждал от 15 години,на солариум не ходя,че слънце колко искаш,козметик ще се хване за главата с мен,а и съм бедно емигрантче къде 40 годишно,само лимотавьн и кьорав джип нямам пък и шофьорската ми е изтекла от преди поне 6 години и като съм си в БГто карам с повишено внимание.
              Планините ги обичам,но предпочитам океана,пеш да ме видиш много рядко,а в пешерите ми е некомфортно.
              Това с чекиджията го пропускам,но за прост ебач мога да се класирам спокойно.

Сьвсем никакъв шанс нямам викаш а?За плюс съм и на 10 000 километра............пууууууу,сега няма да мигна седмица поне.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Ей флота! Темата не е за професионални зевзеци.

Коментар

Не бъди расист,всички сме равни,какво като съм космат а,и аз душа нося която може да оцелее 3 дни из баирите.

Няма да ми секваш устрема сега,до преди малко паркет ковахме и перални местихме,кой да е баир по-добре от тая плантация тук.

Ма няма да ме вземат,че накуцвам пък и космо.....там какво беше му ползвам само първите няколко срички.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Споко. От всичко отговарям само на това, че имам книжка и джип. Та и аз не се класира по никакъв начин. Всъщност и каката не е мой тип между другото.

И някой да земе да ме светне за целта на темата, щот кат прост инженер акъла не ми стига.

Коментар

Абе след толкоз изписани бисери,мислим,че момата никогиш нема да драсне и една буква повече тука.Ше маа самичка по баирите.

Коментар

Е тя момата требе да е доста ограничена та да си мисли, че човек дето си е взел джипка да ходи до полянката за скаробирене ше тръгне пеши по чукарите. Ако ше си прави реклама на "специфичната" и работа е друго, ама "няма да има с..с" как изглежда?
                        Та затова и не се сещам аз. Та си питам де.

Коментар

Много от участниците тук не са си взели джипка за ходене по полянка и скаробирене. Всъщност е относително правилно място за такава обява ама ако не си професионална кифла с още по-професионални изкривявания.

Все едно де.
                          Няколко тънки редакции по темата и мога да я заключвам. Ред е на планинарите да преброят зевзеците.

Коментар

то в планинарския форум никой не я е отразил

Коментар

Какво стана с добрите стари традиции убавите теми да се заключват на 17 страница?
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Планинарите са железни. Още никой не се окачил.
                                Ма гледам има тема за Ком-Емине, та там си трябват подготвени тренирани хора. Само като идея де
                                Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X