Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
    Този спам не идва от мен а от коментарите на учасниците аз искам да говоря за съществени неща а те го превръщат в спам можея да проследиш темата кой пръв започва спама???такива хора ги махайте от сайта.те захвщат дадена тема и я трансформират в спам.Име има но вие не сте погледнал изобщо.След телефонният ми номер пише Луси.Сега разбрахте ли че говорите наизуст и не сте прочели обчшата и смисъла затова не вивдате името ми което е ясно изписано.Аз поне когато давам мнение преди това чета поста внимателно а вие май давате мнение без да сте чели поста ????
    Мога ли да попитам защо игнорираш постовете ми? Мъчно ми е някак си.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Дробе, къде си?
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
        .Налазила е и Планинарския форум.
        Сега може да пробва ралиджиите,зелените,ПСС,и други,дето се шматкат по горите...
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Живота е един и го живея както искам и мога. За мен лично в живота най много държа на семейството и приятелите ми,хората които ме познават няма да ме зарежат щото съм дебел грозен или беден има много по важни неща от парите и красотата ,неща за които някои дори незнаят че ги има. Знам също че мога да разчитам по всяко време на приятелите ми както и те на мен. И ако трябва да съм честен небих се потил цяла година във фитнеса за една седмица на морето да изглеждам добре.

Похвалете се и вие че след малко ще се появи Ясен и сагата ще приключи.
          Последно редактирано от bochopz; 10-07-15, 22:15.
          . LRE Bulgaria.
          RRC SE V8 91г.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
            Всичко това е осъществимо и обикновено се организира с роднини, близки, приятели или поне добри познати, не ми се вярва да нямате поне един познат от вашето обкръжение с който да посетите въпросните места, разбирам да ходите например в дивата Амазонка и да ви трябва мъж като Беър Гирлс например, за да търсите непознат и то от днес за утре, отделен е въпроса ако сте човек авантюрист и търсещ силни усещания и за тръпката да поканите непознат/а спътник/ца, в такъв случай се въоръжете с търпение и дайте повече време за да ви опознаят като човек, покажете че сте сериозна и ще ви потърсят, успех с намирането на точния спътник/ца.
            Явно няма щом търся тук ако имаше нямаше да съм тук.Вие не знаете ли че някои хора нямат семейства по една или друга причина

Коментар

Беше почнало да ми доскучава , ама не съм се смял толкова отдавна ,ще си отворя още една бира.
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнение
                Живота е един и го живея както искам и мога. За мен лично в живота най много държа на семейството и приятелите ми,хората които ме познават няма да ме зарежат щото съм дебел грозен или беден има много по важни неща от парите и красотата ,неща за които някои дори незнаят че ги има. Знам също че мога да разчитам по всяко време на приятелите ми както и те на мен. И ако трябва да съм честен небих се потил цяла година във фитнеса за една седмица на морето да изглеждам добре.
                фитнеса не еза да изглеждаш добре на морето а за собственото ти здраве и функционалност.Да не си мислиш че като съм тренирана и красива не знам за другите неща едното не е за сметка на другото...

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                  Беше почнало да ми доскучава , ама не съм се смял толкова отдавна ,ще си отворя още една бира.
                  Да но на някой хора им се вижда темата готова за бан

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Щото си още малък?

Коментар

фитнеса не еза да изглеждаш добре на морето а за собственото ти здраве и функционалност.Да не си мислиш че като съм тренирана и красива не знам за другите неща едното не е за сметка на другото...
                      Я да видим - какво мисли Шопенхауер за ирационалността на волята и каква точно е дилемата на таралежа?
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        Ми един дребен си, незабележим...
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                          Сега може да пробва ралиджиите,зелените,ПСС,и други,дето се шматкат по горите...
                          Тюлените от група 6 са бързи и безмилостни .
                          Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

аз на такива не се качвам все още ми се живее
                            РезнАха ме ....

Явно съм много "смъртоносен" ...
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Този спам не идва от мен а от коментарите на учасниците аз искам да говоря за съществени неща а те го превръщат в спам можея да проследиш темата кой пръв започва спама???
                              Цялото ти държание е несериозно:
                              Снимки?Това не е сайт за запознанства...за мераклиите от подобен род отсега казвам че с..с няма да има...Сега ,ако се харесаме и човека примерно тренира бойни изкуства и се окаже ,че можем да тренираме заедно и не е обвързан със семейство разбира се нещата могат да се развият и на друго ниво..
                              Не било сайт за запознанства, ама ако... може и да стане. Дрън. Дори да се абстрахираме от обявите в нета с подробните снимки, то засега не показваш, че си човек, с който някой би искал да прекара 3 дни в гората.
                              Ако си търсиш авантюра си объркала форума. Тук сме с шкембета, обичаме скара и бира и обикновено не мерим талиите на тези, с които обикаляме. За сметка на това доста добре можем да преценяваме други неща.
                              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Я да видим - какво мисли Шопенхауер за ирационалността на волята и каква точно е дилемата на таралежа?
                                Тва и инженер няма да може да ти отговори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X