Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кучето ми умря. Беше стахотен приятел и ми липсва...
    Няма да слагам снимка, взех я от приют и за 12 години станахме неразделни.
    А, когато умре близък човек! Тогава какво правим? А, когато умрат 100000...
    Е, едното е трагедия, а 100000 са статистика.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Който като мен е работил в сферата на ВПК вижда нещата по съвсем друг начин . Едва ли има по неморална и цинична сфера в този свят от търговията с оръжие . Навремето един колега от Кинтекс казваше че първи принцип на оръжейния търговец е ръчни гранати продаваме и в детска градина щом има кой да ти плати . Същия щеше инфаркт да получи като цяла година някъде около 2000 никъде по света не почна някакъв военен конфликт и един склад патрони ; мини и снаряди му залежа . В общи линии за това въобще не ме учуди това което иска Тръмп от Украйна . Даже малко иска . Аз ако бях на негово място щях да ги заробя за десет поколения напред . Просто за първи път го заяви открито пред всички без обичайното за другите лицемерие . За което има моите адмирации . За това аз съм привърженик на римската сентенция че и най лошия мир е по добър и от най хубавата война .
      Последно редактирано от sek.1; 16-03-25, 17:45.

• trapper
      trapper коментира
      Редактиране на коментар
      "Най-лошият мир е по-добър и от най-хубавата война" - да, но за патрициите, а за робите - едва ли. Една от многото измишльотини за манипулиране на плебеите. Не случайно девизът на поробените е „Свобода или смърт“, "Ελευθερία ή Θάνατος" !
      Последно редактирано от trapper; 17-03-25, 07:20.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Ние понеже сме достатъчно далеч до толкова че тази война не ни касае пряко можем да си разсъждаваме на тема за патрициите и плейбеите . Тези които загиват там всеки ден и техните близки и роднини едва ли ги вълнуват тези високоморални разсъждения . На всеки фен на войната пожелавам една екскурзия лятото в 40 градуса жега до място където до преди една седмица са се водили активни бойни действия и още не са успели да закопаят труповете . Вонята която се носи няма да я забравят цял живот . От гледката може да си наложиш волята да не гледаш но от вонята на смърт няма отърване докато си жив .
      Последно редактирано от sek.1; 17-03-25, 07:36.

• Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    Кучето ми умря. Беше стахотен приятел и ми липсва...
    Няма да слагам снимка, взех я от приют и за 12 години станахме неразделни.
    А, когато умре близък човек! Тогава какво правим? А, когато умрат 100000...
    Е, едното е трагедия, а 100000 са статистика.
    Кучето ти не е скачало по площади крещейки лозунги за убиването на други кучета. Нито се е покривало, докато други кучета го правят и от негово име. "Карма"
    А иначе всички сме смъртни. Тъжно, но факт.

ПС Съчувствам ти за кучето.

Коментар

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение

Кучето ти не е скачало по площади крещейки лозунги за убиването на други кучета. Нито се е покривало, докато други кучета го правят и от негово име. "Карма"
      А иначе всички сме смъртни. Тъжно, но факт.

ПС Съчувствам ти за кучето.
      И факта, че ДШРГ 'Русич' отявлени фашисти, живодери и убийци е на страната на РФ не е противоречие?
      Нито факта, че президента на РФ с танкове обстрелваше Парламента за да остане на власт не е проблем.
      Нито сриването със земята на град Грозни, избиването и прогонването на почти 200 000 жители не е проблем за теб

фактите говорят само за това, че вместо мозък имаш заучени цитати на пропаганда - за да станеш поредния 'полезен'
      Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 17-03-25, 09:08.

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Човек а малко се спри с глупостите ! През 2015 година въоръжените формирования на ДНР и ЛНР така опердашиха украинската армия че ако искаха и Киев щяха да превземат . Само под Дебалцево пичовете от ДНР и ЛНР опукаха над 10 000 човека за два дена . За седем години докато се намесиха руснаците украинската армия освен да тероризира с артилерията градовете в ДНР и ЛНР друго не можа да направи . Те руснаците за това и се намесиха . До месец два като превземат Киев ; Харков и Одеса нещата ще си дойдат на мястото .

• Гаврил Груев Хлътев
        Гаврил Груев Хлътев коментира
        Редактиране на коментар
        Станьо - а бе тая утрепана украинска армия дето 10 години НЕ МОЖЕ нищо да направи:
        КАК изби великите ВДВ , насра кадирниците и изби/рани половината професионална руска армия???
        Чак се наложи спешна мoбилизация?
        Ти изобщо мозъка понякога ползваш ли го?

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Аз мозъка си го ползвам ама ти явно нямаш ! Колко и какво реално може руската и украинската армия се видя тия дни под Курск . Ето ти ги великата украинска армия https://www.youtube.com/shorts/oTT3f7VXZbE

• novatech - ако мисълта ти е, че руснаците са същите убийци като американците.
      Почти си прав - защото САЩ убиха и осакатиха около 50-100 пъти по-малко от СВОИТЕ войници в процеса .

И това е основната разлика между двете държави- едните уважават живота на своите, а другите не.
      гледам теб това те устройва

и това, че се идентифицираш с държава, за която живота на своите е едно нищо е много показателно. Ти определено искаш да бъдеш един от 'своите' за тях, нали ?

Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение

Авганистан , Либия , Ирак , Сирия за теб проблем ли са? Сърбия? Или първите четири станаха по демократични след намесата на Щатите и Европа? По спокойни и уредени? Не знам кой е с робско мислене , ама ти определено си с промит мозък .

Как беше? Кучи син , ама наш кучи син...
      Иначе нищо за:
      - ДШРГ Русич
      - Преврата в Русия с обстрелване на Парламента с танкове
      - сриването на гр. Грозни със земята избитите много десетки хиляди мирни жители.

в Украйна това не стана защото РФ не може - бомбардират отдалече със стратегическата авиация защото ги е страх да летят над Украйна.
      Избиването на цивилни от РФ може да го спре само силата - Украйна има и авиация и ПВО които спасяват градовете й да не са като Грозни през 1999г.
      Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 17-03-25, 09:20.

Коментар

• Skorpion_BG
        Skorpion_BG коментира
        Редактиране на коментар
        "Момци а поспрете с тия цифри . По официални данни през първата чеченска война са загинали общо към 15 000 човека . През втората около 17 000 . Което естествено не е малко но е много далече от това което няколко видни форумни русофоба се опитвате да прекарат за истина ."
        И откъде ги взимаш тия "официални данни"? Защото официални данни просто няма. Има официални данни за загиналите руски войници, общо около 12 хиляди за двете войни. За чеченските въоръжени сили и за цивилното население официални данни просто няма.

• petkov_bb
        petkov_bb коментира
        Редактиране на коментар
        Удобната и политически "коректна" Уикипедия https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92...B0%D0%BA_(2003) показва между 200-500 000 цивилни жертви,а реалностите са много нагоре.

Жертви и загуби
        4417 (САЩ)
        318 (останалите членове на коалицията)
        27 (Турция)
        над 1300 частни охранители
        над 12 000 иракски полицаи и военни ~45 000 убити (докато Саддам е още на власт)
        между 55 и 80 000 бунтовници (след 2003)
        между 200 и 500 кюрди (ПКК)
        между 200 000 и 500 000 цивилни жертви

За жалост и български жертви като миротворци.
        Списък на българските военнослужещи, загинали по време на участието на Българската армия в състава на Многонационалните сили в Ирак (22.08.2003 г. – 20.12.2008 г.)

- Майор Георги Христов Качорин

- Старши лейтенант Николай Ангелов Саръев

- Офицерски кандидат Марин Милев Милев

- Офицерски кандидат Цветан Стоянов Камов

- Офицерски кандидат Паун Стоянов Георгиев

- Офицерски кандидат Иван Христов Инджов

- Офицерски кандидат Антон Валентинов Петров

- Офицерски кандидат Свилен Симеонов Киров

- Офицерски кандидат Димитър Иванов Димитров

- Офицерски кандидат Владимир Неделев Пашов

- Офицерски кандидат Гърди Христов Гърдев

- Офицерски кандидат Преслав Йорданов Стоянов

- Офицерски кандидат Валентин Николаев Донев
        Последно редактирано от petkov_bb; 19-03-25, 18:03.

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        именно бе другарю petkov_bb - ето ТИ го показа :
        САЩ и съюзници за над 10 години имат загуби колкото великата Русия за 2 месеца . Дори за месец и половина.

Гледате с копнеж империя, която счита живота на своите за кал под ноктите.
        Че и желаете да сте 'свои' за тая империя - зер и вашия живот толков да се цени.

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      От къде ги извади тия 105 000 при положение че броя на загиналите от двете страни е доволно секретна информация и от двете страни . Колегата също от къде ги извади тия от 50 до 150 000 в чеченските войни ? Къде тоя списък с 97 994 убити руски войници ? Кой преброи че са по 88 на ден ? Пишете си едни глупости без източници и връзка с реалността после що никой не ви се връзва .
      97 994 убити руснаци , поименно установени с използване на невронна мрежа (т.нар. ИИ) от ББС и Медиазона.
      Това са имена и дати на убиване по : некролози, дела за наследство, съобщения във ВК и още няколко подобни налични източника.

Станьо - вън е 2025 г - това със 'секретната информация' си поизостанал с около 20 - 30 години.

Скъпи сънароднико - русофоб. Ти който подкрепяш убиването по над 88 руснака на ден за величието на Империята.
      Ето ти поименно изброени всеки от убитите :

Ето ти списъка поименно :https://200.zona.media/

Ако не ти се чете: https://youtu.be/pTYFdSgOxYs?t=415

В сайта медиазона има снимка на всички , само зумваш с мишката и кликваш - ето тази смърт ТИ лично подкрепяш.
      Ти си русофоб и си имперец путинофил - не се самозалъгвай, че обичаш руснаците.
      В най-добрия случай не ти пука колко и защо ще загинат от руснаците.

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Да ти имам достоверните източници ! На първия нищо не излиза а на втория някакъв образ чете някакви имена . В най добрия случаи не ми пука колко украинци ще загинат . Колкото по бързо руснаците утрепат последния украинец толкова по добре за всички . Ако имаш дай някой сериозен източник на твоите твърдения за загубите и от двете страни . Тия 88 на ден от къде ги взе ? По същата логика може да са 188 ; 888 и каквото си изсмучеш от пръстите .

• Skorpion_BG
        Skorpion_BG коментира
        Редактиране на коментар
        "В най добрия случаи не ми пука колко украинци ще загинат . Колкото по бързо руснаците утрепат последния украинец толкова по добре за всички ."

На това хората му викат "фашизъм"! И са абсолютно прави!

Да ти имам достоверните източници ! На първия нищо не излиза а на втория някакъв образ чете някакви имена . В най добрия случаи не ми пука колко украинци ще загинат . Колкото по бързо руснаците утрепат последния украинец толкова по добре за всички . Ако имаш дай някой сериозен източник на твоите твърдения за загубите и от двете страни . Тия 88 на ден от къде ги взе ? По същата логика може да са 188 ; 888 и каквото си изсмучеш от пръстите .
      Едно е да си заблуден, ама друго е да твърдиш, че ББС не е надежден.
      И да отричаш убитите руснаци /уж си русофил/ като ЗА ВСЕКИ има име, дата, източник.
      Ето ти САМО младежите 18 до 20 години. И моля без тъпизми - 'нищо не излиза'
      Или си признай, че си русофоб, имперец-путинофил или кажи че не искаш да признаеш пред себе си - разбираемо е.
      Искаш ли да ти кача клип как се отваря - има източник за ВСЕКИ УБИТ ??
      Искаш ли?

САМО 18-20годишни убити деца руснаци: https://200.zona.media/?age=18-20

https://200.zona.media/?age=18-20

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        При мен нищо не се отваря . ВВС е надежден източник колкото всички останали клюкарници .

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        пусни си един Anydesk или TeamViewer - ще ти помогна да го отвориш. Пиши на ЛС.

• "

• #2015.1
        sek.1 коментира
        Днес, 18:32
        В най добрия случаи не ми пука колко украинци ще загинат . Колкото по бързо руснаците утрепат последния украинец толкова по добре за всички . "

Яяя, на това място могло да се прокламира антихуманно поведение безнаказано?!? 😡😡😡

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_20250319-203709_Samsung Internet.jpg
Прегледи:274
Размер:240.9 КБ
ID:6993138
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• ezhko
        ezhko коментира
        Редактиране на коментар
        Айде все пак да спре без да избива всички украинци. Сбъркал си, кажи сори, поправи се и да вървим напред.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Тезата за война до последния украинец не е моя . https://epicenter.bg/en/article/Ukra...ts-/287103/7/0 Щом украинците са готови да я водят избора е техен . Аз от самото начало съм привърженик на тезата на президента че тази война военно решение в полза на Украйна няма . Просто разликата в човешките ресурси е повече от 3 пъти .

• ezhko
        ezhko коментира
        Редактиране на коментар
        В тази война управляващите от всички страни правят всичко възможно бойните действия да продължат максимално дълго. Заради далаверите. Като украинците започнат да привършват ще им намерят заместник Най-добре от славянско потекло, а още по-добре - православен.
        Последно редактирано от ezhko; 20-03-25, 07:53.

• Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
      "Яяя, на това място могло да се прокламира антихуманно поведение безнаказано?!? 😡😡😡
      Вадиш от контекста. На него не му пука и колко руснаци ще загинат.
      Два източника му дадох - в единия той може да провери ВСЕКИ ЕДИН руснак - кога е роден, кога е убит, източник на информация.

Избити 97 994 руснаци за три години, той пита: "От къде на къде се избиват 88 на ден.? Измислици са."

Той sek.1 си е типичния руфофоб , путинофил-имперец.
      Важно е Империята да е силна и да победи. Колко от нашите ще загинат няма значение.
      а той се смята за един от 'нашите' ... само , че децата на другите наши да мрат, а той си е добре.

и си учуден, че такъв предпочита цял един народ да бъде избит?

Русначетата на 18-20 г , които са избити заради 'величието на империята' , та тези деца са по-малки от децата на мнозина в тоя (и оня) форум....
      На русофоба му е важно 'величието' - хората са нищо, а - 'тези не са от нашите = тези не са хора' - в главата му.
      постоянно забравяте, че в ГУЛАГ са избивани хора преди да се създаде дори райха.
      Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 20-03-25, 08:00.

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Аз какво съм ти виновен че си избрал да вярваш на пропагандата на едната страна ? Това си е само твой проблем и не ми го налагай като единственото меродавно .

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
      ...

Русначетата на 18-20 г. ...
      Миличките...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:8336754_Gopnikie.jpg
Прегледи:229
Размер:63.1 КБ
ID:6993320

България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Такива има чисти българи във всяка циганска махала . Викат им джоревци .

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        Гагич - ти сериозно ли бе? има един windwarior - загубил човешки качества и наслаждаващ се на смърт на 'врагове'... и ти ли си такъв?
        Убитите 18-20 г са деца, по-малки от моите.
        Те са в армията ЗАЩОТО са длъжни - наборна служба.
        Бог да се смили над душата ти...

Аз какво съм ти виновен че си избрал да вярваш на пропагандата на едната страна ? Това си е само твой проблем и не ми го налагай като единственото меродавно .
      Признавам - данните за убитите в гр.Грозни които цитирах бяха ненадеждни - от чеченски източници.
      Там си прав - избити са само 15 000. То всеки Човек е важен , ама .... твоето виждане е ясно.

СЕГА - Ако ти отказваш да приемеш верни и надеждни данни за убитите досега за 3 г руснаци - лошо за теб.
      Просто за ВСЕКИ ЕДИН УБИТ РУСНАК - е качено всички - дата, години, източник на информация.

Та ако нещо очевидно вярно ти отказваш да го приемеш (ето аз приех твоите надеждни данни за 15 000) - значи си или мошеник или глупак.

'Ако спориш с глупак - той прави същото'
      А с мошеници и без това се сблъсквам постоянно при допир с държавни институции.

Затова - тъй като от русофобите-путинофили ти си единствения спечелил някакво уважение от мен - аз ти казвам директно.
      Тук не съм 'за спора' - за да побеждавам в спор на всяка цена.
      Тук съм за обсъждане и обмяна на мнение - на РАЗЛИЧНИ мнения.
      Това в с.Чавдарци го нема, нема и да го има.

Но ти ми кажи - данните в сайта на медиазона - верни ли са или са пропаганда?

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Вярвай си в каквото искаш . Твой проблем . Данни които не можеш да им засечеш достоверността от поне още 2 - 3 източника нищо не струват . Това е азбучно правило в разузнаването и ако я прилагаха и в журналистите цена нямаше да имат .

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        Значи Овсеенко Владислав Александрович когото майка му Наталья е обявила за убит и поканила на погребение не е достоверно.
        Ето ти Афонин Федор Павлович , на 18 от Рязан - https://archive.ph/gL3Na

https://200.zona.media/Рязанская_обл...ович.html

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        А вземи се поспри малко с категоризирането на хората кой какъв е . Не ти стига багажа в главата за това .

• Гаврил Груев Хлътев коментира
      Днес, 20:05
      Гагич - ти сериозно ли бе? има един windwarior - загубил човешки качества и наслаждаващ се на смърт на 'врагове'... и ти ли си такъв?
      Убитите 18-20 г са деца, по-малки от моите.
      Те са в армията ЗАЩОТО са длъжни - наборна служба.
      Бог да се смили над душата ти...
      Какви деца са загинали, бре Хлътев? Само през 2022 г. когато ги пратиха на парад и колоната запецна поради свършило гориво, имаше два-три подпалени с аматьорски дрончета танка / БТР-а и няколко загинали наборника.
      После Путя предприе генофонд-чистка и почна да праща само буряти / тувинци / якути + пандизчии и тука не един и двама му се възхищаваха, как чистел боклука от Матушка.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Какви деца са загинали, бре Хлътев? Само през 2022 г. когато ги пратиха на парад и колоната запецна поради свършило гориво, имаше два-три подпалени с аматьорски дрончета танка / БТР-а и няколко загинали наборника.
      После Путя предприе генофонд-чистка и почна да праща само буряти / тувинци / якути + пандизчии и тука не един и двама му се възхищаваха, как чистел боклука от Матушка.
      2 285 руски деца на възраст 18-20 години.
      https://200.zona.media/?age=18-20

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Като толкова я превъзнасяш за върха на достоверността тая медиазона с кои други източници си засякъл че това което пишат в нея е достоверно ? За войната в Чечения и другите приключили преди десетина и повече години има достоверна информация защото вече са в сферата на изследване на историците и анализаторите . Не е основен предмет на пропагандата каквато е всяка текуща война . Чърчил го е казал че на лов и на война се лъже най много . Германците даже и министерство на пропагандата си създават начело с гениалния пропагандист Йозеф Гьобелс . Англичаните наемат един от най големите илюзионисти който имат Питър Маскелини . Днес за пропагандата от двете стани сигурно на щат имат хиляди .

• #2009.3

sek.1 коментира
      14-03-25, 18:22
      Почнаха ги . Днес в Одеса са застреляли виден украински националист с явно фашистки уклон Демян Ганул . Най накрая си е получил заслуженото . Той беше един от фашистите запалили профсъюзния дом в Одеса . С малко се е отървал гада !

https://www.bitchute.com/video/uxkJUlukk7aQ

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        sek.1 Не събира хора - там като вкарат младежите в казарма за задължителната служба и 'ги подписват' в договор за 'кадрови' и ги пращат на смърт. МНОГО доказани случаи.
        И родителити 'путинисти' обвиняват 'лошите боляри' , а не 'добрия цар'.
        Както още един 18-годишен от намерените поименни 97 994 некролога: Брянский Иван Станиславович 29.11.2005 - 07.11.2024
        https://archive.ph/1S78S

https://200.zona.media/Республика_Бу...ович.html

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Този тренд не е от вчера, но поради обективни причини вече (преди имаше доста) няма много изтекла информация в СМИ и социални медии. Поради такива причини и на могилизираните не им дават оръжие и БК преди да излязат на фронта, а когато са вече в окопа знаят, че зад тях в тила има поне две нива, които ще ги застрелят при опит за дезертиране или опълчване срещу командването, и двете нива са смес от наемници чужденци и изроди сънародници, все каймака на обществото.Тук таме изпада по някоя новина и видео за застрелян или запален или пребит ТЦКашник или командир, запалени и потрошени коли на такива са ежедневие, но отново масово се затриват почти всички изтекли данни. Каквото излиза е от хакнати/намерени мобилни телефони или платени изтичания на информация, и двете страни щедро плащат за данни, и от двете страни редовно изтича информация. Според мен страшното тепърва предстои, дори и след спиране на войната ще отнеме години да се изразходи/залови/продаде всичкото раздадено оръжие и БК, много вендети ще има, много битови скандали ще свършат с използване на оръжие и много бандити и мафиоти ще се облажат от тази война.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        След тая война поне 50 години ще има оръжие от нея по хората и закопано . 80 години са минали от края на ВСВ а няма изгледи оръжието останало от нея по хората и складовете скоро да свърши . В Украйна наравно със съвременното се използва и такова от ВСВ защото за него има патрони и е много по добре от нищо . https://www.youtube.com/watch?v=bD2E...B2%D0%B4%D0%B0 Като гледам и на руската армия не и липсва западно оръжие https://www.youtube.com/watch?v=UqkM...channel=GSCorp Сещай се къде ще отиде повечето от това което сега го раздават масово на хората https://www.youtube.com/shorts/3l8hThN4uSI Престъпния свят в Европа дълги години няма да страда от недостиг на оръжие . Казват че това е масова практика в Украйна на фона на постоянно влошаващата се икономическа ситуация . Хората оцеляват както могат . https://www.youtube.com/watch?v=Z-Fy...D0%B8%D0%B2%22
        Последно редактирано от sek.1; 27-03-25, 08:26.

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
      "Честни избори" с убити няколко съперника и в затвора още много.... ти изплискваш легена нон стоп
      Това което става в Турция е върха на демокрацията ама щото Ердоган е нашето копеле няма санкции няма даже и публично порицание . Такава демокрация затвор за обида на президента даже и Путин не смее да въведе . Конкуренция по демокрация е само с шаха на Иран и оня с перчема от Северна Корея . Нашите толкова ги е страх от султана че тая сутрин журналист в национална медия не посмя да каже някаква турска народна поговорка сакън да не обидят с нещо султана . В ЕС естествено нищо не виждат щото е основния търговски партньор и ако и той ги отсвири руската газ няма друг турски поток от където да я прекарат .
      Последно редактирано от sek.1; 26-03-25, 09:04.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Това което става в Турция е върха на демокрацията ама щото Ердоган е нашето копеле няма санкции няма даже и публично порицание . Такава демокрация затвор за обида на президента даже и Путин не смее да въведе . Конкуренция по демокрация е само с шаха на Иран и оня с перчема от Северна Корея . Нашите толкова ги е страх от султана че тая сутрин журналист в национална медия не посмя да каже някаква турска народна поговорка сакън да не обидят с нещо султана . В ЕС естествено нищо не виждат щото е основния търговски партньор и ако и той ги отсвири руската газ няма друг турски поток от където да я прекарат .
        Оправдаваш избиването на 97 994 от СВОИТЕ гражданим със нелепо сравнение : "И при нас в ЕС не е добре"
        Ти съвсем си зарязал отговорното информиране: https://www.bta.bg/bg/news/balkans/8...nite-tsennosti

НИКОЙ в ЕС не одобрява простотиите на Ердо.
        Само ти нямаш проблем с избиването на 18 годишни деца за да 'е велика Империята'
        ти си реален русофоб-путинофил, и за теб убиването на 19 годишния Коренев Данил Иванович - го одобряваш заради 30-те 'избити в Одеса и 10 убити при 'донбенето на Бомкбас'
        Затова 97 994 са ок за теб да умрат от 'твоите руси' , нали? https://archive.ph/hA0ug

https://200.zona.media/Красноярский_...ович.html

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Виж . когато тъпак похарчи около 200 + милиарда $ и избие над 100 000 от своите за да завоюва едни 69 000 км2
          ТО не се възхищаваш как е избил 100 001 за да спре избиването на 8 човека на година.

Защото когато го правиш - или ти плащат или си безнадежден урод, който докато гледа детето си се кефи как е убит 18 годишния Данько Захар Алексеевич
          https://archive.ph/UzBkW

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          И 200 пъти да го повториш вярно няма да стане .

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          200 е кода на ковчезите, които се пращат.
          Дотука са 100 001 , както Нефедов Ярослав Юрьевич
          https://200.zona.media/Кемеровская_о...евич.html
          https://archive.ph/E9ygS

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X