Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аз не видях нищо ново в пазарлъците между Зеленски и Тръмп. Не знам откъде напират тия противоречиви чувства от неприязън до еуфория.
    САЩ винаги са действали от позицията "бизнесът си е бизнес, сиренето е с пари, дай ми да ти дам..." така че, нещата са си съвсем в нормата. Подробностите са в два елемента:
    1. Да, Тръмп не е шесто поколение политик, пада си малко нарцисист и това, дето му е в главата- това му е и на устата. Дори е убеден, че може да си го позволи!
    2. Да, Зеленски не е шесто поколение политик, пада си малко нарцисист и леко посвикна по цял свят да му се възхищават на зелената фланелка.
    Не смятам че беше предварително режисирано, но резултатите щяха да са и ще са абсолютно същите, независимо дали на срещата беше Тръмп или Харис. Държава като САЩ не може да си позволи дългосрочните ѝ интереси да са плод на нечие поведение и/или моментно обитаване на Белия дом.
    Дори не мисля, че и Путин си е сипал пуканки, понеже е прекалено подозрителен. Там нещата са наобратно- не можеш да управляваш държава като Русия, без да подозираш всеки и при първа възможност да му теглиш балтията.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Разликата сега е че за първи път целия сеир го даваха директно по телевизията . Обикновено целия цирк е на четири очи плюс преводачите а като свърши срещата обикновено дават пресконференция с няколко думи какво са се разбрали или не разбрали . Даже казват че заради камерите разговора пак е протекъл що годе в някакви граници на приличие и Зеленски не е отнесъл всички възможни псувни на английски .

• А само аз ли виждам че Сащ се стреми да прекрати войната? А Зеленски и неколцина европейски "лидери" упорито саботират процеса??
    В края на краищата - не е ли по важно да спрат куршумите(както каза Тръмп)
    Не случайно след това Тръмп каза: Да се върне когато е готов за мир!

Какъв е смисъла от територии като няма да останат живи украинци?
    P.S
    Много цинично ми се струва целия тоя цирк при положение че всеки ден умират по 1500-2000 човека... както каза Тръмп

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Човек,с това излязоха данни ммммммм съм не с едно ми 3 на ум,те там данните си ги вадят като Астор от ръкава,какви искаш данни такива

От къде излязоха тия данни,колко милиона за изчезнали и къде? Ако говорим за вилаети близки до войната и мъже в бойна възраст 18-25 години то може да се съглася ма компютрите и компотите си е на първа линия тия дни,тия данни с 101 на ум

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Босе вашия все пак е решил да подкрепи Украйна . Връща им по етапен ред всички украинци които му се скатават в щатите и ходят да протестират срещу неговата политика към Украйна . Не е зле и в Европа такава подкрепа да им спретнат . Правилна постановка . До колкото проблема на давещия се е най вече негов .
      Последно редактирано от sek.1; 06-03-25, 08:25.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Дай и ти инфото от къде е,да не стане само,че е мислил или още мисли

Явно няма да до пишеш и съвсем явно е защо,едно е да мислиш,а съвсем друго да го направиш,а тук трябва да ти мине номера е пред съда та ако искаш дай да се придържаме към реалността,а не да си пишем за мечти разни
      Последно редактирано от BENZBOSS; 09-03-25, 17:32.

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
    Големи хора, а акъла им като на малки деца.

Българската икономика е 0.4% от еврозоната.
    Изиграем ли си добре картите стотици милиони могат да дойдат тука. Стара Загора ще стане като Дубай.

Ама с резиденти и такива деца , надали, ще плащаме на други
    Детска му работа.

Пак го казвам гледането на руска телевизия вреди на умственото развитие.
    Този пост показва какво би написал зрител на Соловьов и Скабеева, ако му изтрият паметта и заредят обратната програма

"стотици милиони могат да дойдат тука. Стара Загора ще стане като Дубай." - това е един от най-смешните вицове на десетилетието.

Коментар

• Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
      Аз не видях нищо ново в пазарлъците между Зеленски и Тръмп. Не знам откъде напират тия противоречиви чувства от неприязън до еуфория.
      САЩ винаги са действали от позицията "бизнесът си е бизнес, сиренето е с пари, дай ми да ти дам..." така че, нещата са си съвсем в нормата. Подробностите са в два елемента:
      1. Да, Тръмп не е шесто поколение политик, пада си малко нарцисист и това, дето му е в главата- това му е и на устата. Дори е убеден, че може да си го позволи!
      2. Да, Зеленски не е шесто поколение политик, пада си малко нарцисист и леко посвикна по цял свят да му се възхищават на зелената фланелка.
      Не смятам че беше предварително режисирано, но резултатите щяха да са и ще са абсолютно същите, независимо дали на срещата беше Тръмп или Харис. Държава като САЩ не може да си позволи дългосрочните ѝ интереси да са плод на нечие поведение и/или моментно обитаване на Белия дом.
      Дори не мисля, че и Путин си е сипал пуканки, понеже е прекалено подозрителен. Там нещата са наобратно- не можеш да управляваш държава като Русия, без да подозираш всеки и при първа възможност да му теглиш балтията.
      Да сравняваш слава кокаина с Тръмп е меко казано неуместно, нещо като да мериш корен квадратен от портокалов сок.

Личи си, че не си гледал интервюто или може би не си го разбрал или си бил подведен от тълкувания на видеото.

Тръмп и Ванс бяха супер дипломатични, зиленото човече с анцуга се изпусна и напсува (Сука, Блят) Ванс пряко в ефир.

Съветничката на слава кокаина се хвана за главата и буквално и заби очи в пода, това не се случва другаде освен в детската градина или в Карлуково, такова поведение на "лидер".
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

• pan_rt
        pan_rt коментира
        Редактиране на коментар
        Разполагаш с въображение. Интересно ми е каква ти е професията по образование.

• Тропчо
        Тропчо коментира
        Редактиране на коментар
        Джорджоне, това само показва, че в една и съща картинка всеки вижда толкова, колкото може.

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        По образование и призвание съм клоун, имам магистратура и дисертация по свирене на пиано с образуванието ми, което излиза малко под пъпа

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
      А само аз ли виждам че Сащ се стреми да прекрати войната? А Зеленски и неколцина европейски "лидери" упорито саботират процеса??
      Да прекрати такава полезна война? След толкова усилия да я запалят? Ти пък!
      Просто в момента имат нужда от малко време да разбишкат жаравата, преди да хвърлят новата порция дърва в огъня.
      А Зеленски и неколцината европейски "лидери" са нужни, за да поемат вината (и кокаина).

Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
      В края на краищата - не е ли по важно да спрат куршумите(както каза Тръмп)
      По-важно от печалбите? Ти пък! Живеем в пазарна икономика.

Какъв е смисъла от територии като няма да останат живи украинци?
      Смисъла за кого? За украинците? Ти пък! Нови територии. Изпразнени от претендиращи да са им собственици. Готови за продажба на който даде най-много. Нова еврейска държава със столица Одеса звучи интересно. Например.

Много цинично ми се струва целия тоя цирк при положение че всеки ден умират по 1500-2000 човека... както каза Тръмп
      Бизнесът е циничен по природа. Не знаеше ли?

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Как даваш повече от възможностите си?

С 50 дрончета може да си правят майтап само,помощ е ма майтапчийска,на час по лъжичка. Нашия ако съумее да помогне за спирането на тая война то все ше има някой недоволен,всеки иска пълна победа,но ако може друг да я плати,че джепане няма. Какво е победа за едните и какво за другите е мноооого различно ма поне да седнат на масата и там да се псуват,да видим кой какво иска и на чия страна да сме с това кой прав в исканията си,кое е реално да се иска,че така си теглят по една майна на ум в оралния кабинет и после единия ангелче,а другия на дявола опашката дърпал,по избор кой е дявола

• ezhko
        ezhko коментира
        Редактиране на коментар
        На вашия му трябват пари. Веднага и много. Без значение откъде и да сметка на какво. И понеже на босия цървули не мож открадна, му трябва примирие за известно време. Докато подготви Европа за голямата война. И изтегли де каквото има ценно междувременно.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Ти си цяла Рубла бре,никаква Копейка не си

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
      Изиграем ли си добре картите стотици милиони могат да дойдат тука. Стара Загора ще стане като Дубай.
      Аз лично нещо зависи ли от нашата държава грам не бих разчитал . Виж какво стана със срещата на ЮНЕСКО ? Вместо да изкараме едни реални пари почти от въздуха ще дадем едни на Франция . Това щото чиновниците от две министерства трябваше да си размърдат задниците и да си заработят поне веднъж за целия им трудов стаж заплатите . Ако зависеше от мен министъра на външните работи и на културата ще ги изхвърля с ритници щото са толкова некадърни че не могат и не искат да си накарат подчинените да работят .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• petkov_bb
        petkov_bb коментира
        Редактиране на коментар
        За да има държава (освен всички известни условия) трябват и държавници ... Но за повече от 30м г. псевдо- демокрация се оформи една лакейска агентура (с партийно политическо представителство), която не е в състояние да мисли и защитава държавни цели и интереси...

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Това поне не искаше много усилия . Пари почти от въздуха . Да вържеш почти за месец заетост на НДК и най луксозните хотели и ресторанти в София и около нея без почти никакви усилия . Талант се иска за да изтървеш такава възможност . Всичко това при положение че се чудиш как и с какво да запушваш дупките в бюджета .

• От сутринта се мъча да съчиня нещо оригинално, като поздрав за днешния празник.
      Изпробвах търсене на български/руски/английски и още два езика с Google, Bind, Yandex и DuckDuckGo. Ползвах ChatGPT и DeepSeek. Влизах в най-популярните сайтове за поздравления и в сборници със съвети за тостове и празненства... Всякъде, между 97 и 100% поздравленията са свързани с обяснения в любов и възхвала на репродуктивната функция!
      Питам се, как е станало така, че денят за честване на социалистическото движение, предложен от Клара Цеткин и Роза Люксембург, посветен на марш за повишение на заплатите на жените в текстилната промишленост през 1857 в НюЙорк, последван от масово сваляне на фереджетата в Узбекистан 1927 и превърнат в 1975-та от ООН в световен ден за признание на борбата на жените за политически права и равенство в обществото, се е превърнал в банална възхвала на демографията, от свеждането единствено към която се е мъчела да се откъсне прекрасната половина от човечеството!!??? А отгоре на всичкото, това май им харесва! Изглежда, че от съдбата няма спасение...
      Последно редактирано от Absolut; 08-03-25, 14:44.

Коментар

• ezhko
        ezhko коментира
        Редактиране на коментар
        В една и съща поляна мухата и пчелата открояват различни елементи.

• Ситуацията в Украйна е на път да се разреши по бързо от очакваното . От вчера няма връзка с 6500 човека украинска групировка около Курск . Пак от вчера са във физическо не оперативно обкръжение на севернокорейския контингент и две бригади от ВДВ . До колкото традиционно и двете армейски съединения пленници не вземат това там се очертава като най голямата касапница в тази война . Според един познат украинец тая дивотия под Курск се очертава да е с повече жертви от украинска стана от колкото за цялата война до тук . Ако и след това не падне главата на Зеленски незнам какво повече може да сбърка .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• petkov_bb
        petkov_bb коментира
        Редактиране на коментар
        Имам съмнения ,че без страшен и осъзнат катарзис е възможно 30 г. подготвяни ,антируски зомбирани (изграждат новата си млада нация чрез противопоставяне и отричане) , да се спрат ... Готови са заради "бълхата" да си изгорят дрехите ,къщата, децата , внуците и дори да запалят ядрена Световна война, ако овластените глобалисти в Европа податливо се подхлъзнат,
        Единствено Новата американска администрация отчитайки реалността, се опитва да изгаси огъня в Украйна преди да е прехвърлил пламъци в западна посока...

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Тръмп е от най реалистите . Ако има нещо сигурно докато той е на власт че заради Украйна няма да запали трета световна . Спомнете си колко елегантно тушира напрежението със Северна Корея през миналия му мандат . В Европа освен Русия ядрен арсенал под неен контрол има само Франция . До колко е съвременен само франсетата знаят . Явно не е нещо сериозно щом Путин буквално му се изсмя на заплахите на Макрон . Английския е изцяло на обслужване и контрол на американците така че самостоятелно решение за използването му те не могат да вземат . Преди нещо да решат американците просто ще им дръпнат шалтера . Английската ядрена доктрина е изцяло вързана за американската още от ВСВ .

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Ситуацията в Украйна е на път да се разреши по бързо от очакваното . От вчера няма връзка с 6500 човека украинска групировка около Курск . Пак от вчера са във физическо не оперативно обкръжение на севернокорейския контингент и две бригади от ВДВ . До колкото традиционно и двете армейски съединения пленници не вземат това там се очертава като най голямата касапница в тази война . Според един познат украинец тая дивотия под Курск се очертава да е с повече жертви от украинска стана от колкото за цялата война до тук . Ако и след това не падне главата на Зеленски незнам какво повече може да сбърка .
      Американците не са крепостни/роби като руснаците. Реално ако мокрия ти сън се сбъдне тромпета може да даде много бързо фира. По законния или по бързия начин.
      Може би това ще е най-доброто което може да стане за САЩ - касапница на предадени съюзнически войници. Отваряне на очите с помоща на кръв.

Както каза един уважаван човек:

"Никога в историята президент на Съединените щати не се е предал на враг. Никога досега не е подкрепял агресор срещу съюзник. Никога досега не е потъпквал американската конституция, издавал толкова много незаконни укази, уволнявал съдии, които биха могли да му се противопоставят, освобождавал цялото военно ръководство наведнъж,"

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Човек я вземи прочети малко история . Защо американците влизат в ПСВ ? Във ВСВ ги вкара Япония без да го искат в този момент . Както преди така и сега става въпрос само за пари . Трета световна никой няма да почне заради Украйна както не са я почнали през миналия век заради Северна Корея ; Куба ; Виетнам ; Афганистан и много други . . Имам си един братовчед генерал . Пенсионер е от доста години само че навремето е изкарал три годишния курс на генерал - щабната в Москва . Според него това около Курск руснаците го държат само и единствено защото гълта страшно много ресурси на Украйна и този момент с обкръжението даже са го забавили . Искаха война до последния украинец получават я . Касапницата е на руска територия така че колкото повече толкова повече . Украинците са предан съюзник както и всички останали на този който дава парите . По разтегливи понятия агресор - съюзник едва ли има в този свят . Въпрос на гледна точка .
        Последно редактирано от sek.1; 08-03-25, 16:44.

• Гаврил Груев Хлътев
        Гаврил Груев Хлътев коментира
        Редактиране на коментар
        Япония е принудена да нападне заради ултиматума на САЩ. останалото ти е манджа с грозде използвана вместо факти и надеждни източници.
        Което е нормално за мозък хранен с имперска пропаганда.
        нали всичко което добрите братушки разказват е Истина. Това е всеизвестно

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Няма да спреш с глупостите ! Дълговете на Европа към САЩ през ПСВ достигат 17 милиарда долара . Единствения начин да си ги върне някога е като влезе във войната . По време на войната и след нея САЩ съсредоточават между 40 и 50 % от световните златни запаси в свои ръце .

• Каква беше темата, че нещо се обърках...

Коментар

• Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Така както започна Зелето можем да си говорим тук у Форума,в Белия Дом с Тръмп и Диджея така не се говори еле като си се замъкнал да търсиш или пари или оръжие или закрила.

Тръмп му казва - Ако не бяха нашите помощи Украйна нямаше да издържи и 10 дни ……
      - Де бре,в Киев за 3 дни,чувал съм го това……..

Е аз ако бях оше тук един задвратник и да си ходиш да се научиш как да се държиш. Писа се едно време какво спря руските танкове,кой му подписа за доставката и кой му удари едно рамо……….после се сърдят на Диджея,че му би контрата Ти едно Благодаря не каза………..

Как да е,това не е дипломация,това не са ти Европейците,ако си отишъл там да се заяждаш то да не беше ходил въобще

Всичко което каза президента на САЩ е истина и войната щеше да приключи за по малко от месец. Но толкова много желаещи да се воюва имаше тогава от "Глобалистите" (и сред наши колеги) ,че беше прогнозируема усложнената ситуация.
      Впрочем на 25 02 2025г. проф. Джефри Сакс разби илюзиите на слушателите си в Европейският парламент, като им очерта стъпките изминати за последните 40г. до този конфликт.
      А на 5.19 1994 в интервю Кисинджер прогнозира всички стъпки на САЩ (НАТО) и крайният резултат.
      Когато няма "спомени" (историческа ) памет, мотиката се настъпва ...

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Босе имаше една украинска бригада формирана обучена и въоръжена само с ново западно оръжие . Обучаваха ги ваши инструктори в Англия ; Полша и Франция щатно я сглобиха по вашите стандарти . На фронта изкара колкото другите които са въоръжени с каквото има . https://fakti.bg/world/940097-ogrome...a-anna-kievska

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        'fakti' не стига че са чебурашки , ами и като всеки путинист са тъпи и с грешна информация. 500к са дезертьорите, 6 000к са се 'отклонили' от военния отчет , 2 000к са в чужбина. На фронта са 250+250к бойна линия +ротация. 100к са ТЦК - демек 'дай пари! а нямаш - отивай да фронта' и 140к са технически специалисти.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Източници да искаш . https://www.dw.com/bg/kak-edna-prest...sko/a-71208552 Статистиката казва че в една такава война патриотите загиват първи в рамките на шест месеца до година . Долу горе толкова време Украйна нямаше проблеми с мобилизацията . После остават хората които по никакъв начин не искат да са на фронта но нямат пари да се откупят . Тях трябва да намериш подходящия начин да ги мотивираш . Руснаците си решиха проблема с пари . В Украйна обаче толкова се краде че даже и заплатите на тези които са на първа линия се бавят с месеци . Третата категория най богатите са изчезнали още преди да е почнала войната . За тях е добре във всяка точка на света . Тука покрай мене в затворения комплекс на Домусчиеви е пълно с такива . По тарикатите се усетиха да не бият на очи с луксозни коли с украински номера и минаха на нормални коли с българска регистрация .

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

"Никога в историята президент на Съединените щати не се е предал на враг. ..
      Защо си мислиш, че САЩ и Русия са "врагове"? Те са двете супер сили, които се борят за "Световната титла". Останалите са ...

ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        Босе, доде не ти взезе лично на теб май все ще викаш как всичко е наред
        Явно не си го усвоил американския език, само говориш , ама разбирането още е по-леко
        говорене с полуразбиране и слушане без разбиране
        Добре поне че на български си ок

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Кой вика,че всичко е наред?

Я дай да видя къде?

Или щерките ми така казват😜

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Макрон прави коалиция на желаещите . Викам Тръмп да спретне една коалиция на нежелаещите .

• Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
      Защо си мислиш, че САЩ и Русия са "врагове"? Те са двете супер сили, които се борят за "Световната титла". Останалите са ...
      Къде имаше демонстрации с картонени 'Сармат' с надпис "Към Вашингтон"?
      Къде убиха човек защото разбраха, че е американец? При това силен симпатизант на 'Донбас/Луганското република'?
      Къде САЩ е обявена за вражеска държава?

и да вкарваш РФ дето три години воюва срещу страна с 5 пъти по-малко население... да я вкараш в "Супер Силите" - няма нужда да налучквам ти с каква пропаганда храниш мозъка си
      Да угробиш 103 000 от своите за три години не показва сила, нито "Супер Сила"
      И да избиваш своите безконтролно не е признак на сила.
      Да са избягали 600 000 най-образовани от Родината си - това не е "Супер Сила".

Питекантроп с ядрена бухалка не е супер сила. Индия има по-голям БВП, ЯО ... тя също ли е 'Супер Сила' ??
      Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 08-03-25, 22:19.

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Ма за другото е на 90% прав……някой път му се получава

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        ватньошките живеят в 1967 г.
        Индия успешно приеми на Луната апарат , а 'супер силата' РФ го разби 'успешно' две седмици по-рано
        и Руското ЯО е отговор на американското - откраднати документи от евреи-комунистически шпиони

'супер сила' дето угроби 103 000 от 'своите' и се надява на победа АКО съюзниците предадат нападнатата от нея държава.
        Наистина СУПЕР СИЛА

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Още преди 30 години имаше един анализ че поддържането на съвременен ядрен арсенал става толкова скъпо че е по силите само на САЩ ; Русия и Китай . Дори и в момента пълноценни системи имат само Русия и САЩ . Китай догонва . Това е глобална спътникова система за ранно предупреждение ; евентуално противоракетна система и трите компонента на ядреното оръжие . Сухопътно ; морско и въздушно базиране и изстрелване . За това интригата винаги е била между Русия е САЩ които държат 90 и и кусур процента от ядрения арсенал в света . Англичаните се усетиха овреме и взеха под наем каквото можаха от американците и сега са ядрена сила колкото са Пакистан и Индия . Франция е толкова вече не е .
        Последно редактирано от sek.1; 10-03-25, 04:59.

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

... няма нужда да налучквам ти с каква пропаганда храниш мозъка си
      Когато някой няма разумни доводи, започва с лични нападки. Не знаеше ли?
      Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

... Да са избягали 600 000 най-образовани от Родината си - това не е "Супер Сила".
      Виждам, че си загрижен за числеността на населението на Русия (143,8 млн/2013). Случайно да знаеш колко образовани млади хора са напуснали България (6,447 млн/2013) ? Като процент от населението е смайващо.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        Разликата, е че нашите се връщат когато поискат. Някои за постоянно, някои временно, но в РФ никой не се връща, дори взимат 'Нансенов' паспорт.
        и в едно сте прави Русия 2025 е като България 1995 - еднакво бягат хората.
        Но България 2025 си по-друго - над 60-80% от младите отишли на Запад да учат се връщат. Поинтересувайте се 'оптимисти'
        Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 09-03-25, 20:57.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Нали,даже са повече,след някоя друга година и става е колко половин ЛА……….пенсионери,половината емигранти

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/zavar...ot-napusnalite

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Босе това в Сирия тепърва започва . От вчера има над 1000 убити .

• Специален пост за БенцБоса

Босе - извинявай ама не си изпълняваш ролята на американски съфорумник - оттам и погрешното впечатление (и без друго умствения потенциал на много хора не е висок)

Значи какво очакваме от тебе (какво трябва да правиш) :

БенцБоса пише:
      Момчета да ви кажа нещо важно!!Това не е поредния безсмислен президент.. Тоя Тръмп като доде на власт нещата драстично ще се променят - аз съм в Америка и виждам всичко със собствените си очи и усещам нещата лично.
      (Това е информация от първа ръка и е най важната)
      Та Сащ знаете не е добре положението: мигранти, долара се обезценява, китайците ни притискат, огромна администрация, пари се харчат безконтролно - абе Америка върви към бездната!!
      И тоя Тръмп с мотото да направим "Америка отново велика" - наистина ще се опита да преобърне нещата. А като се променят нещата за САЩ - неизбежно ще се променят и за света.
      И така - Тръмп ще опита :
      1.Да махне мигрантите - ама наистина
      2.Махаме джендърите третия пол (педерасите са под въпрос) - въобще мъжа си е мъж а жената жена. Точка..
      3.Да спре украинската война - защото е дупка за пари и отделно се губят пари от сътрудничеството с руснаците - убитите са загубени хора клиенти потребители..Не е добре за бизнеса. Изобщо трябва да се спрат войните - всички губят. Най малкото Сащ ще престане да спонсорира войните..(войнолюбците да прочетата пак)
      4.Да направи САЩ по ефективни - ще премахне голямата бюрокрация (Мъск с резачката) - Казаха че над 30% от парите на данъкоплатците изтичали..незнайно къде..просто изчезвали..
      5.Ще се опита да върне производството отново в САЩ - и ще се бори с Китай - неясно ми е как...

За разлика от предишния заспал и глупав президент който не знаеше какво прави Тръмп държи здраво контрола. Няма тън мън... Ако предишната администрация една година обсъждаше дали да направи нещо с руснаците то Тръмп след 15 минути му е позвънил и след 30 минути вече има решение - при това работещо...
      Съфорумци чуйте - Тръмп е сериозен играч с огромен потенциал - зад него стоят Мъск Безос и сума ти други милиардери...Тоз човек ще преобърне света и ще върне обратно нормалното
      Ще излезе от НАТО - за бизнеса и човечеството трябва да правиш сделки производство и бизнес а не война!!!!!!!!
      Тръмп е старо куче - от предишното поколение - човек с морал както каза:не може да наплюеш Путин и след месец да му се обадиш сякаш нищо не е станало...
      Тръмп Мъск Безос - това са бизнесмени - те не обичат чиновници и администрация - още повече да пилеят пари - особено за глупости. Затова ще има голяма резачка масови уволнения (вече започнаха) - въобще свърши времето на безконтролните пари!!!

За ДиДжея -
      Много много сериозен човек - бивш пехотинец дългогодишен брак и многодетен баща. Изглежда добре физически с чаровна усмивка и бойна стойка. Сериозен боец - направо ще ебе мамата на европейските мижитурки (и го направи в Мюнхенската конференция) . Направо ги уби...
      Много много умен и компетентен човек може да прави компромиси и е млад сега трупа опит при Тръмп - това е следващия президент на САЩ...Или най сериозния кандидат..

С Тръмп - света ще се преобърне и ще тръгне по правилния начин...Умните хора ще управляват отново и ще изместят глупавите...
      В случая умните Тръмп Ванс Рубио Си Дзипин Путин Лавров - ще изместят глупавите Урсула Макрон Шолц и прочие...
      Хетересексуалните отново ще са мода и секса с жена - най хубавия секс!!!
      Хора - с Тръмп - свърши времето когато САЩ раздаваха пари ей така - безконтролно и за съмнителни каузи. Държавните пари ще отидат за благото на американците - а не за разни войни някъде си по света!
      Не знам дали Тръмп ще успее да направи това - но половината да успее - ще бъде велик президент.

Това е Босе което трябва да кажеш - на нас съфорумците...Защото ти си в Америката ти си на място а не да ме караш аз да звъня и да уча...
      Това са важните неща - другото е ала бала

P.S
      Моля Хлътев да не чете - нищо лично - уморих се от безсмислени словоблудствия

Последно редактирано от mishomishev; 09-03-25, 09:16.

Коментар

• ezhko
        ezhko коментира
        Редактиране на коментар
        Интересно, откъде Тръмп ще намери компетентни, опитни и най-вече проверени кадри?

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Русия бре,как иначе 😳🤣

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Едва ли има проблем с кадрите все пак това му е втори мандат .

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X