Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Що да си виновен? Ти си дете в неравностойно положение, требе да се вихриш в този клуб. Той е за тебе. Е, и ония гей-клубове в Орегон са за тебе, и тия в слънчАва КалифорнЯ тоже. ЩастлиФТ си ти.

Олекна ми,да не съм ти Трън в задника и на тебе после
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      ....В ОФФа в Тема със заглавие Ринг Свободен очакваш да се пише като в кой друг раздел?...
      В смисъл значи може `а се пцува и плюва на воля ? Само щото е "Ринг Свободен " ?
      Баси ! За едни може , за други не може ... Равни , по- равни , най- равни ...

Прав е Гагич , за децата с незнамсикво ...
      ..и респ. за другото : триумфът на здравите сили , със съответния венец на усилията им - младите мОми и мОмци в първите редици , подмити и усмихнати ...
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Виж го как налазва дитьето с таковата темата от пост #1078 насам. Чудя се как така не се появиха и другите звездици, миличките те. Ама явно този им е старши и са го оставили за фронтмен, а те четат и се учат
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

В смисъл значи може `а се пцува и плюва на воля ? Само щото е "Ринг Свободен " ?
          Баси ! За едни може , за други не може ... Равни , по- равни , най- равни ...

..и респ. за другото : триумфът на здравите сили , със съответния венец на усилията им - младите мОми и мОмци в първите редици , подмити и усмихнати ...

А тук не знам,пцувай и пробвай как е ма не те съветвам,вземе да те отпердаши някой и после Ма той ми каза.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Виж го как налазва дитьето с таковата темата от пост #1078 насам. Чудя се как така не се появиха и другите звездици, миличките те. Ама явно този им е старши и са го оставили за фронтмен, а те четат и се учат
            ААААХАХАХАХХАХАХАХА сега пък и други ли ти се привиждат Хахахахаха,Ей смях си е днес,няма лабаво
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Ебасимайката.
              Много интересно било тук
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ей смях си е днес,няма лабаво
                Първоначално публикуван от Народна поговорка
                Смее се пръдльо, ма не му е драго

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Ебасимайката.
                  Много интересно било тук
                  Айде,че ми свършва обхвата след няма и час
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

А какво ли ми е,седя и се хиля тук колко народ с проблеми в седалищните части и все някой виновен

няма се отказваш ей,пада ми обхвата,утре пак
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

... Ама явно този им е старши и са го оставили за фронтмен, а те четат и се учат ...
                      Цъ ! Ньи е туй . По- скоро е онуй :
                      ..А тук не знам,пцувай и пробвай как е ма не те съветвам....
                      В смисъл не до ученьето , ами : "верно секи мое да плюе по Гагича , ма има риск (макар и минимален ) да пострадам. Я по-добре онИя , модераторо .... Той нема да пострада. Че го остайм него на амбразурата . Н`ъл гарван - гарвану" .. и тако далjе ...
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

... ей,пада ми обхвата,утре пак
                        [To himself] So you're gonna go out there, drink your drink, say "Goodnight, I've had a very lovely evening", go home, jerk off. And that's all you're gonna do.

Коментар

Цъ ! Ньи е туй . По- скоро е онуй :

В смисъл не до ученьето , ами : "верно секи мое да плюе по Гагича , ма има риск (макар и минимален ) да пострадам. Я по-добре онИя , модераторо . Той нема да пострада , че го остайм него на амбразурата . Н`ъл гарван - гарвану" .. и тако далjе ...

Почти

Кое е истината обаче,избери си една - или слушкам или не,няма как и двете.

Или викаш на модовете не им стиска да го баннат и ме чакат аз да го бьзикам до стъпване на криво?Е чак толкова ли ги подценяваш?

Все конспирации да има,да е весело
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Е няма как,живот,какво да го правиш,някой път обхват няма.Седи си на такования задник до утре,гледай да устискаш,че ми весело тук
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

...Или викаш на модовете не им стиска да го баннат ...
                              Точно това "викам" . Нямам спомен "модовете" в този Форум да са баннали "мод" . Ма аз съм от скоро тук . ВлезнАх заради едно приятелче , от любопитство . Видях , че дори и за леки коли Мерцове се говори тук... и все празни приказки , хем от босове в материята .

Коментар

Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
                                @Bogoljub Gagic
                                - чисто информативно - с модератора който те *шамароса* , пак ли сте си дружки ?
                                Ми... За Ясен не знам ама... Единствения изгонен от бившия ми, о бозе опочивш под-форум в "Политика" беше именно хер Готлиб. Още ми го натяква.

Ма после се запознахме покрай ПРЦК, и те така...

Абе, а аптекаря що не пише напоследък?
                                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X