Нящо, като някакво дежавю ми иде тоз диалог. Следваше как на Тропчо постовете (дори най- големите простотии) се посрещали благосклонно от катаджийте във форума, а бай Боголюбовите (най- вече, най- големите умнотии) се триели немедлено. Затова, онеправданият бил принуден да пише простотии, за да бъде разбран от плебса и да има шанс за логична и последователна пледоария по дадени проблеми.
Тропчо ме покани на ЛС, явно очава да взема отношение...
Не мисля, че съм имал него предвид - доста време, преди да се видим лично, го бърках с "Дрънчо", ли "druncho" беше?
Той, заедно с ... брат му ( ?? прокрадна се негде идеЙ, че са братя) "Kozz(колко Z бяха?)ес" се чувстваха длъжни да ме апострофират винаги когато напишех нещо за Столична община, уличната организация или пътното строителство. Предполагам, че става въпрос за "Дрънчо". Помня, че той бурно реагира, когато "отпочнах" тема "Приказка за правото", нещо в стил "К`ъв е тоя тъпак Гагич и к`во разбира от право, че тема ми пуснАл?!".
А Тропчо има преимуществено комерсиално участие във форума и пише, за да си продава дрехите тука. Много рядко драсва ред-два за купувани от него "КиЙ". Така, че едва ли съм имал него предвид.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Тропчо ме покани на ЛС, явно очава да взема отношение...
...
Нящо си се объркАл. Писах ти да надникнеш тук, защото нямам навикът да говоря за някого зад гърба му, та бил той и Гагич, а тук май... ми така ми се получи. Имаш пълното право да знаеш и да си траеш. Е, не че съм го очаквал.
...
А Тропчо има преимуществено комерсиално участие във форума и пише, за да си продава дрехите тука. Много рядко драсва ред-два за купувани от него "КиЙ"...
Доста посредствен опит да ме вкараш в режим защита. Не възнамерявам.
И да възнамеряваш, не можеш нито да го отречеш, нито да го опровергаеш.
Нито ти да го докажеш. Това са най- благоприятните теми за чепкане на вълна. Бих влезнал дълбоко в твоите територии, където имаш съществен опит и преимущество, та приеми, че не смея.
Продава Тропчо дръжки!
Преди две години измъкнах с клизма две ризи, лъга ни с още, лъга ни с панталони, кво ли не лъга. Та ако е такава логиката, ще излезе, че е във форума да ...лъже.
И още по-мракобесно-констипативно, във форума е да създава соц-дефицитен климат, с цел спекула и пазар за ватенки.
Продава Тропчо дръжки!
Преди две години измъкнах с клизма две ризи, лъга ни с още, лъга ни с панталони, кво ли не лъга. Та ако е такава логиката, ще излезе, че е във форума да ...лъже.
И още по-мракобесно-констипативно, във форума е да създава соц-дефицитен климат, с цел спекула и пазар за ватенки.
А-а-а-а, здравите сили и татоносталгиците са с предимство при него. Пък ти не си измежду тях. Затова недей да обобщаваш.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Бобка! Тук не си особено прав! Ризите (особено "за гората" са много добро нещо (това са поне три цитирани теми). Ся друг е въпроса, че аз съм нестандартен и ми идва малко дълга, амаааа ... Венци си плаща (явно) за търговски партньор. Това друго.
Брей, вярно съм се разпищолил бая... Бях забравил за половината от тия теми.
Гриза си ноктите и се чудя какво да ти опонирам...
Тамън се притесних, че си го взел насериозно и ето...язък ти за ноктите
А и настоящата тема е извън всякакви правила на Форума, със сигурност и от нея имаш някакви дивиденти...
Само се чудя, какво чака толкова години да ни замазваш очите с писане за без пари, преди да кажеш кой си, какъв си, и да започнеш да тормозиш всички с ризи по техни изисквания(на тия "всички"), разни насилствени отстъпки, и пр. други благовидни мероприятия, от които няма как да не си увеличил преките печалби на фирмата, а може даже и косвените...?!
С тоя лош пример за комерсиално участие във Форума, мисля че е справедливо да се даде достъп до същите облаги и на многооважаемият ни съфорумник Гагич, макар и дейността му да не е баш производствена, а в сферата на услугите. Т.е. надявам се да не му се изтрият(или дори да му се възстановят, щото вероятно вече е имал) търговските обяви за основната му дейност и/или свързани с професионалната му(и лична) компетентност(предполагам барем в областта на правото), та дори и ако в тях има обещания за услуги с намаления стигащи и до работа про-боно(така ли се казваше?!).
Не вярвам даже и най-"здравите сили" да имат против такЪви Бого(любо)угодни дела.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар