Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
    Само се чудя, какво чака толкова години да ни замазваш очите с писане за без пари, преди да кажеш кой си, какъв си, и да започнеш да тормозиш всички с ризи по техни изисквания(на тия "всички"), разни насилствени отстъпки, и пр. други благовидни мероприятия, от които няма как да не си увеличил преките печалби на фирмата, а може даже и косвените...?!
    Мога да ти кажа колко години.
    1 (една). Най-много.
    Ибо е регистриран 1 година преди мене, а аз като се регистрирах, вече беше ТП с подпис за отстъпки в "Ивенти" за членове на форума.

Но не мога да разбера, какво целите с това? Аз не възразявам Тропчо да си популяризира продукцията тук.

А пък аз се крих какво работя докато не ме "издадоха" други участници. И обяви не съм пускал. Помогнал съм на двама-трима участници и съм отклонил двама-трима други, мераклиЙ да им събирам вземанията.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      e, тогава що се държи сякаш му е доста под средното?
      Забавлява се, пък и най-силната позиция е да си подценен
      Освен това, работата му със сигурност го среща с мегатъпанари, и предполагам така разпуска.
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
        Забавлява се, пък и най-силната позиция е да си подценен
        Освен това, работата му със сигурност го среща с мегатъпанари, и предполагам така разпуска.
        Той нещо е споменал
        https://www.offroad-bulgaria.com/sho...28#post3422228
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
          Тамън се притесних, че си го взел насериозно и ето...язък ти за ноктите

А и настоящата тема е извън всякакви правила на Форума, със сигурност и от нея имаш някакви дивиденти...
          Само се чудя, какво чака толкова години да ни замазваш очите с писане за без пари, преди да кажеш кой си, какъв си, и да започнеш да тормозиш всички с ризи по техни изисквания(на тия "всички"), разни насилствени отстъпки, и пр. други благовидни мероприятия, от които няма как да не си увеличил преките печалби на фирмата, а може даже и косвените...?!

С тоя лош пример за комерсиално участие във Форума, мисля че е справедливо да се даде достъп до същите облаги и на многооважаемият ни съфорумник Гагич, макар и дейността му да не е баш производствена, а в сферата на услугите. Т.е. надявам се да не му се изтрият(или дори да му се възстановят, щото вероятно вече е имал) търговските обяви за основната му дейност и/или свързани с професионалната му(и лична) компетентност(предполагам барем в областта на правото), та дори и ако в тях има обещания за услуги с намаления стигащи и до работа про-боно(така ли се казваше?!).
          Не вярвам даже и най-"здравите сили" да имат против такЪви Бого(любо)угодни дела.
          Нямаш си представа какъв дерт съм им на плеяда счетоводители, които денонощно мислят как да ме спасят от внасяне на ДДС, заради бомбастичните обороти, които генерирам с участието си тук.

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          e, тогава що се държи сякаш му е доста под средното?
          Да забелязваш, че почеркът му стана малко по- човешки?
          Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          1 (една). Най-много.
          Ибо е регистриран 1 година преди мене, а аз като се регистрирах, вече беше ТП с подпис за отстъпки в "Ивенти" за членове на форума.

Но не мога да разбера, какво целите с това? Аз не възразявам Тропчо да си популяризира продукцията тук.

А пък аз се крих какво работя докато не ме "издадоха" други участници. И обяви не съм пускал. Помогнал съм на двама-трима участници и съм отклонил двама-трима други, мераклиЙ да им събирам вземанията.
          ТП станах, когато направих форумните шапки, фланелки и суишърти. Тези теми си ги пропуснал в списъка си с мои блестящи търговски трикове тъдява. Загуба на време е да ти го доказвам, но категорично не е на първата година от местопребиваването ми. Петата- шестата... може би. Но тогава бях шаран и направих едни дрехи, дето напрао ги подарих тук, през няма и 50% горница. После се изтарикатих, използвах влиянието на тукашни лидери, влязох под кожата на едни хора и с две-три кутии бонбони, раздадени на подходящи места се позиционирах като местен монополист в областта на мъжката (а когато се наложи и на дамската) мода, изключая бельото.
          Абе, как тръгнах да обяснявам поведението на Гагич, а станах обект на анализи?
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
            Абе, как тръгнах да обяснявам поведението на Гагич, а станах обект на анализи?
            С юристите е така. А Гагич и адвокат е бил.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              С юристите е така. А Гагич и адвокат е бил.
              Знам, че ебил адвокат, ама защо ме атакова в момент, в който му подавам ръка?
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Да забелязваш, че почеркът му стана малко по- човешки?
                Според аудиторията, де. Цитирано е по-горе. Тука може и така.
                В други теми ако почна така, екранът мигом се набраздява от сиви ленти - мнения на разните "игнорирани" от мен деца с увреждания. А преди да ги игнорирам, беше...
                Затова реших да ги игнорирам - щото колчем им отговоря подобаващо (ето идваме на въпроса ти), получавам картон-картон-бан и мнението ми бива изтрито. А те си се вихрят и мненията им си стоят. "Носѝ си кръста" ми беше писал напусналия Гоблин, и нещо в стил "по-умният трябва да отстъпи" (и явно да отнесе картоните и бановете ).
                Демек ония са си невменяеми (туй е юридически термин преди всичко), да му мислят вменяемите - те са наказателно-отговорните лица и по НК и във форума явно.
                Та, тръгнах и аз да се правя на невменяем Май помага...

Знам, че ебил адвокат, ама защо ме атакова в момент, в който му подавам ръка?
                Ти на това "подаване на ръка" ли му казваш?
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

....

Май помага...

Що ме разсмиваш? Помагало...
                  То който след няколко десетки години живот не е разбрал това, дето се опитваш с ирония да му обясниш, никога няма и да го разбере. Обаче животът си върви, еднопосочно

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                    Що ме разсмиваш? Помагало...
                    То който след няколко десетки години живот не е разбрал това, дето се опитваш с ирония да му обясниш, никога няма и да го разбере. Обаче животът си върви, еднопосочно
                    На мен помага. Другите - ясно.

Коментар

Когато за първи път почнах да пиша на... нещо като диалект + правописни грешки, заваляха "зелени точки" - оценка на репутация, която нали е забранено да се коментира във форума. Явно за кратко бях възприет като сродна душа. Когато "измамата" лъсна - продължиха да валят "зелени точки", щото нали утвърдените участници не могат да блъскат червени точки но вече придружени с коментари "Штийба майката, педер@ст!", "Ша та убиЙа, бе г@з!" Ма това вече съм го споделял.

Коментар

Когато ...
                        Зелените са приятни до толкова, до колкото да не се чешеш само ти ли мислиш така ("сродна душа") и да си докараш някакъв комплекс. Факт, както казва уважаемият Чавдар. Обаче нито са нещо, заради което си струва да пишеш, нито червените са обратното нещо. Мама и тате как са те научили - това е. "Мам@та" е следствие

Коментар

Когато за първи път почнах да пиша на... нещо като диалект + правописни грешки, заваляха "зелени точки" - оценка на репутация, която нали е забранено да се коментира във форума. Явно за кратко бях възприет като сродна душа. Когато "измамата" лъсна - продължиха да валят "зелени точки", щото нали утвърдените участници не могат да блъскат червени точки но вече придружени с коментари "Штийба майката, педер@ст!", "Ша та убиЙа, бе г@з!" Ма това вече съм го споделял.
                          Ти по * лесния * начин си получил репутацията а......хитър си ...
                          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                            Зелените ... Обаче нито са нещо, заради което си струва да пишеш, нито червените са обратното нещо.
                            Не знам, в зората на форумното ми участие четох нещо тука, че ако много ти спадне репутацията, вече няма да имаш достъп до специализираните раздели, пък може и автоматично да те изгонят от форума. Точките по принцип не ме интересуват. Забелязал съм, че се ползват като комуникационен канал за анонимни заплахи (пр. зелена точка + коментар "Чакай ме довечера у вас! Идвам, гад мръсна!") Не знам дали администрацията на форума може да вижда кой дава такива "оценки на репутация", щото не съм се оплаквал. Не ме впечатляват, ибо, както казва полу-колегата Филип Марлоу "Неприятностите са моят занаят".

Коментар

... Не знам дали администрацията на форума може да вижда кой дава такива "оценки на репутация"
                              Може ама е врла досада и се рови само когато някой се оплаче. А тогава се прилага големия чук защото нали разкриваемостта малка.

Коментар

1 (една). Най-много.

За другите не знам какво целят, аз казвам, че си майтапчия. И твърдението ти, че Тропчо е тук само с търговски цели, също са майтап, и с цел своеобразна закачка(а не действително да го обидиш, както може би изглежда за някои).
                                Дори само тази негова тема оборва тезата ти, и я разкрива като майтап.

То всъщност още с изказването на тоя майтап, си сложил нужните емотикони и стил, за да стане ясно, но Тропчо първосигнално го прочете по диагонал и се върза(а може и да се престори) в първия си отговор, като на сериозно.
                                А на теб само толкова ти трябва за да доразвиеш първоначалния замисъл на шегата, и да почнеш уж сериозно да доказваш казаното на шега. Понякога излиза весело и смешно, друг път не чак толкова. Може би защото не винаги се уцелва момента и човека. Т.е. най-вече когато човек няма възможност да ти се върже в момента на акъла... или каже че не иска, пък ти настояваш... В случая стана криво защото Тропчо всъщност те защитаваше... и майтапа беше уместно да се доизкара и уточни като майтап, а не както обикновенно...нали...

Криво е станало и с твоя прословут БАН, но със сигурност не е било САМО защото си бил прав за правописа... На моменти натякваш някои неща нарочно, и нарочно минаваш със майтапчийски стил границата на добрия тон, за да можеш и да си от онеправданата страна след евентуални репресии. После, изтрити постове, "здравите сили", и оная абревиатура измислена от самия теб...не помня баш как беше(тия дни ме обвиняваше някъде, че май съм от "тях").

Иронията си е ирония, майтапа си е майтап, просто понякога ги ползваш една идея в повече от необходимото, а чат-пат го правиш злонамерено...

Отделно, достатъчно си умен за да можеш да ги съобразиш тия неща, и понякога малко дразни като не го направиш. Както и със сигурност знаеш, кой не е (и не би) писал заплахи и обиди срещу теб.
                                Т.е. на моменти, това което правиш си е и от своеобразна куртоазия.
                                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X