Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    .... След напускането на ... мястото осиротя откъм шут. ..
    Не бих използвал точно това определение, но... и с волк/фолк беше забавно и поучително да поспориш. Изобщо с всеки, който не се е взел съвсем на сериозно. С модератори и администратори някакси не се получава.

Коментар

• Re: Ринг свободен

Абе де се загубиха тия хора
      Стефан, Вълчо, Обер-а?
      Висшата форма на сарказъм стил доктор Хаус ми липсва, а на бате Боголюб съм фен-дръж фронта! : )

Коментар

• От: Re: Ринг свободен

Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение
        Абе де се загубиха тия хора
        Стефан, Вълчо, Обер-а?
        Висшата форма на сарказъм стил доктор Хаус ми липсва, а на бате Боголюб съм фен-дръж фронта! : )
        Ама аз и теб не съм те виждал скоро тука
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

• Re: Ринг свободен

Симулирам работа по 12-14 часа на ден та затова. Кат пиша за хлабини на клапани малък съм бил да ги разбирам, за раздела политика нямам ценз по право и не мой се намеся, та наблягам на четенето. ; )
          Наздраве с едно малко за отпускане на мускулите! ; )

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
            Не знам защо се позволява на един "палячо" да развали една хубава тема! Поредната......
            Вече втръсна с 'Правопис' и "долу Русия" във всяка тема. Нищо друго никъде не споделя, подиграва се, заяжда се и все "ощипан" го играе!

...
            Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
            Аз вече го приемам като форумен експеримент. То това като изпитание на: - граница на търпимост, дебелокожие, ниво на самоконтрол, толерантност...
            Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            Хем се чудиш защо , хем пък не те интересува .

..обаче въпреки това (че не те интересува) , аз ще ти кажа : за да дразни здравите сили .
            ...
            Мога да опитам обяснение, без да настоявам, че съм прав.
            Като всяко ЧСИ с IQ малко над средното, на Гагич му е ясно, че за него широко отворени врати няма. Още преди да подходи към вратата на заподозрения, е твърдо убеден, че ще бъде оплют и натирен (както му се и случва често тук) и в този смисъл, употребата на звънеца само подготвя противника. Правилната тактика е директно с шутове, още преди ония да са се осеферили. Ако отзад се чуе "чупката" към шутовете е подготвен с джобен таран. Чуе ли прищракване на затвора, призовава Правото, Държавността, Общочовешките ценности и всичко свято. Не го защитавам, опитвам се да го разбера, но аз съм от малцината, които ще му отворят директно вратата и съм готов да поспорим по призовката, която ми е приготвил. Ей така- за спорта.
            За мен решението е, да му бъдат връчени тържествено ключовете на блока. Замесен е от идеално модераторско тесто. Хем критикар, хем перде, но в никакъв случай не и безотговорен. Бих следил кариерата му с нескрит интерес.
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

А защо отъждествяваш личността на Гагич, с професията му? Още повече, че той далеч не през цялата си кариера е бивал ЧСИ.
              Инак, нямам против идеята за модератор.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Или си шут, или си модератор. Не може и двете. А невъзможността да е шут ще му тежи.

Бъговете във форумния детектор за алкохол в издишания въздух също са проблем.

А по служба, я се срещнеш с Гагич, я не. На вратата ще те потърси мижав призовкар. Ако имаш лоша слава - ще те потърси здрав и едър, но във всички други отношения мижав призовкар. В краен случай, ако здравият и едър призовкар не свърши работа - няколко мижави момчета от джендърмерията.

По телефона, написан на призовката, ще ти отговори мижава секретарко-телефонистка.

За да стигнеш до самия Гагич откъм страната на Андрешко, трябва да посипеш секретарко-телефонистката с правни термини, които тя не разбира със скоростта, с която ги рецитираш, нещо като "конституиран в касационното производство". И даже и тогава не е сигурно.

Евентуално по-голям шанс имаш за общуване с него, ако си от страната на кредитора. Но пак ще е мъка.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  А защо отъждествяваш личността на Гагич, с професията му? Още повече, че той далеч не през цялата си кариера е бивал ЧСИ....
                  Спомних си как сваляхме мерки на контрольорките по трамваите от ЦГМ. Влизаха в пробната директно готови за скандал, твърдо убедени, че тук ще става нещо нередно и само трябва да хванат виновника (в случая мен) за врата, преди да е избягал. Трябваха им по 2-3 минути, за да разберат, че няма да им точим кръв. Професията неминуемо влияе на първоначалния подход към нещата. Човек си слага маската, която му върши работа. Под нея, естествено е душа и половина.
                  Майтапя се, де. Просто ми се стори интересна аналогия.

Коментар

... А невъзможността да е шут...

...
                    Те, това ми беше мисълта, но си прав. Прекалено жестоко ще е от другата страна на барикадата.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                      ..Като всяко ЧСИ с IQ малко над средното...
                      Неговото IQ е доста над средното

пп
                      Ясене, за БВП-то ще си признаеш ли грешката
                      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                      Суперспам - спама на суперите

Коментар

....След напускането на Стефан мястото осиротя откъм шут....
                        Стефан, господ здраве да му дава, никога не е напускал форума, просто се е вселил в теб, мъдрости на килограм по всички възможни теми, айде халал да сте ни ))
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                          Те, това ми беше мисълта, но си прав. Прекалено жестоко ще е от другата страна на барикадата.
                          Предположения и догадки, сър. Сигурното е, че би било интересен експеримент, но той едва ли ще иска(дори и да му предложат), а насила не става.

Иначе според мен, тези, които му се обиждат, просто не му схващат хумора. Достатъчно умен човек е, и знае кой, кой е в различните дискусии. Или го научава бързо по неговия си начин. Дори опитите му да обижда в некомпетентност баш компетентни по дадена тема, са част от скеча, както и упоритостта му да го прави. От там вече, гледа какво се случва според личния характер на човека, един се обидил категорично, друг го приел търпеливо без да влиза в тона, друг пък точно влязъл в шеговития тон, и дори понякога със самоирония му отхвърлил упреците... които разбира се в 90% от случаите, са предвидени да бъдат отхвърлени.
                          А из между цялата комедия, човек(включително и Гагич) понякога попива и съвсем обективна и полезна информация.
                          На тема политика, минало, възгледи, дори и за станалото абревиатура ТЗВ, с иронията и около него, може да се засяга само някой, който е много влюбен в това минало, или който е поне 100% против всичко от тогава... Е, никой реално гледащ на нещата, не би изпадал в такива крайности, знаем си се и тогава, и сега... Даже киното от тогава понякога иронизира действителността, както и сегашното за сегашната действителност...
                          Смехът е здраве, а комедииният поглед и чувството за хумор са винаги полезени, особено когато все повече хора в днешно време, започват да се взимат прекалено(и единствено) на сериозно.

Като всичкото написано не значи, че ако трябва да избирам кой да чета, Тропчо или Гагич, ще мога лесно и категорично да избера, защото умните хора са интересни и пишат интересно, дори когато не си приличат(може би именно заради това, че не си приличат ).
                          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Прескачайте го, шъ риветье час
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                              От тук
                              https://www.offroad-bulgaria.com/sho...96#post3422396

Какво печели?
                              Не знам какво печели,но чувството да плащам два пъти за едно нещо не е приятно.И най тъпото е че в крайна сметка мен ме изкарват виновен

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                                Неговото IQ е доста над средното

...
                                О-о-о-о, не бих спорил по този въпрос. Аз само сложих долната граница.
                                Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                                Прескачайте го, шъ риветье час
                                Освен това, подбира почти безпогрешно кога, с кого, как и дали.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X