Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кръстовище - предимство

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кръстовище- предимство

Б1 Пропусни движещите се по пътя с предимство.

Б2 Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство.

Приятно тълкуване.

п.п. Бенцбос, не пречи да почетеш преди да се пенявиш - има го и в нета, не е тайна.
    Последно редактирано от сто; 23-05-14, 22:30.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Пак питам, къде пише за гледане на знаци в гръб?
      В която и страна по света да отидеш,само и единствено тези два знака се разпознават в гръб...

Намери пра-бабата на телето и я почерпи...
      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Тълкуванията за теб,1 си завива ако по главния път няма никой и познай дали не трябва да гледа какви знаци има по другите ъгли.
        2 спира па ако ще Турско да е.

Като как спираш кола която не е на стоп след като ти си?За чий ти е тоя Стоп тогава,как след Стоп навлизаш в кръстовище в което е влязъл някой който няма Стоп?

Ма ти верно ли???ХахахахахахНИ мо'а ХахахахахахХахахахахах
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Докато някой не покаже друго, стопът ще бъде с предимство! Е, поне в този случай.
          Идва 1 до кръстовището с предварително включен ляв мигач. Оглежда се и вижда 2, който не е подал сигнал за завиване. Това му е достатъчно, за да изчака преминаването му.
          Идва 2 до кръстовището и съвсем чинно си спира на стопа. Вижда 1 с подадения ляв мигач и естествено, според правилника, тръгва в своята посока.
          Горното има предвид нормални и познаващи закона и правилника шофери. При останалите шофери, като някои от нашия форум не може да се разчита на нормални реакции и ще трябва да се изчака допълнителна информация за намеренията им - примерно -Минавай, бе селянин, нема да те чакам един сат!
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Да видим - къде в условието е казано, че 1 е навлязъл? И като как навлиза, при положение, че от два пътя без предимство кръстовището пресича първо десния, каращия направо или завиващия надясно, м?

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
              Б1 Пропусни движещите се по пътя с предимство.

Б2 Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство.

Приятно тълкуване.

п.п. Бенцбос, не пречи да почетеш преди да се пенявиш - има го и в нета, не е тайна.
              А чети тогава - Б2 СПРИ и пропусни движещите се по нам си кой път.
              Б1 Пропусни движещите се по нам си кой път.

Пак те питам - като как ме спираш в средата на кръстовището след като аз виждам,че съм без предимство,а ти си на Стоп и чакаш да се изчисти кръстовището.Разчиташ,че съм кьорав ли?Ти си на СТОП и има кола пред теб без значение от къде идва която е в кръстовището,газиш ли ме???

нИ моА,верно мислех,че майтап си правиш.......
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Да видим - къде в условието е казано, че 1 е навлязъл? И като как навлиза, при положение, че от два пътя без предимство кръстовището пресича първо десния, каращия направо или завиващия надясно, м?
                А защо едно не е навлязъл,какво го спира,кола на Стоп ли?И от кога мигач ти дава предимство?

И защо като пресича път с предимство трябва да спира на него,за да даде път на тоя със Стопа ли?Защо спира 1,в ляво/дясно няма никой,Стоп срещу него и минава.Ако на Стопа са 7 коли според теб какво прави,спира в кръстовището и ги чака една по една след Стоп да минат ли?

ше си сдерем ризата
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Да 'земе нЕкой да викне КАТ вече, че не се трае.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                    Докато някой не покаже друго, стопът ще бъде с предимство! Е, поне в този случай.
                    Идва 1 до кръстовището с предварително включен ляв мигач. Оглежда се и вижда 2, който не е подал сигнал за завиване. Това му е достатъчно, за да изчака преминаването му.
                    Идва 2 до кръстовището и съвсем чинно си спира на стопа. Вижда 1 с подадения ляв мигач и естествено, според правилника, тръгва в своята посока.
                    Ако 1 идва без мигач това премахва ли знака Стоп на 2???Без мигач съм и ти си на Стоп,не ме чакаш ли?Или тръгваш,аз почвам да завивам и ти ме удряш след Стоп защото не съм си подал мигача?Аз взимам за неправилно ползване на светлинни сигнали,ти обираш каймака.

Ма не пречи де,тълкуването му е майката,не какво се вижда през прозореца
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Определено в ситуацията 2 е с предимство. И двамата пресичат път с предимство. Не се гледат знаците на отсрещния, ти си имаш знаци...
                      1 щеше да бъде с предимство, ако имаше допълнителен знак, който указва, че 1 е на главен път... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpg
Прегледи:1
Размер:1.9 КБ
ID:5589099
                      Но тъй като той прави ляв завой - ЧАКА отсрещния, който пресича кръстовището направо.
                      Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                      Mercedes w212 E350 4matic
                      Ducati Monster 600
                      O888795575

Коментар

Кой е десния в схемата?

Коментар

Да 'земе нЕкой да викне КАТ вече, че не се трае.

Или ли някой да го мести у Блясъци с бисери,че вземе да прочете някой нов шофЕр и да си помисли,че на Стоп може да си прави какво си иска ако другия няма мигач.Еле ако е с черен Жип.......
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                            Определено в ситуацията 2 е с предимство. И двамата пресичат път с предимство. Не се гледат знаците на отсрещния, ти си имаш знаци...
                            1 щеше да бъде с предимство, ако имаше допълнителен знак, който указва, че 1 е на главен път... [ATTACH=CONFIG]713798[/ATTACH]
                            Но тъй като той прави ляв завой - ЧАКА отсрещния, който пресича кръстовището направо.
                            Щом 2 си има знак,Стоп му викат,Дур на френски,как минава пред другия който не му е указано да спира въобще?

Баф го,отиде си ми ризата,не се гледали знаците на другия,що им гледаш мигачите тогава?
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                              Кой е десния в схемата?
                              Няма значение,имат си знаци
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                                [ATTACH=CONFIG]713798[/ATTACH]
                                Според схемата главният път е друг...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X