Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кръстовище - предимство

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кръстовище- предимство

Формата на знак Стоп и на знак Път с предимство са така направени, че да ги познаеш и в гръб.
    По въпроса на темата - 1 е с предимство пред 2, защото 2 трябва да спре и да пропусне всички движещи се в кръстовището.
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
      Формата на знак Стоп и на знак Път с предимство са така направени, че да ги познаеш и в гръб.
      По въпроса на темата - 1 е с предимство пред 2, защото 2 трябва да спре и да пропусне всички движещи се в кръстовището.
      Айде стига глупости вече. 2 Е С ПРЕДИМСТВО ПРЕД 1 !!! 1 и 2 трябва да пропуснат движещите се по пътя с предимство. 1 прави ляв завой, а 2 върви направо. Следователно 1 трябва да пропусне 2. Разликата в знаците Б1 и Б2 е единствено в това, че 2 трябва да спре, за да се огледа, защото няма достатъчно видимост.

Коментар

И ако ти си на знак СТОП и блъснеш някой в кръстовище няма да си виновен.....
        Защо ли на изпит по кормуване, при неспирането на знак СТОП директно те късат ...
        RAV 4
        F650GS

Коментар

Тази тема трябва да се залепи най-отгоре

Коментар

Козец, по-спокойно ... Голяма драма..
            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
              Бенц нищо не разбрах от това, което написа
              Естествено, че 2 е с предимство пред 1.
              Единствения критерии дали да е знак Б1 (триъгълния) или Б2 (стоп) е видимостта.

Няма значение дали си ме разбрал,аз като гледам и как си ги мислиш тия със знаците то май по-добре да не ме срещаш след знак стоп,че ти спираш пък аз ти минавам през интерпретациите.

Ти не знаеш какво е закусвал ония на Стопа ма ако не виждаш,че е това е Стоп то по-добре стискай палци да се разминеш с калник само.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

То верно си е драма, пичове.
                Не съм си мислел, че толкова елементарно нещо предизвиква различни мнения.
                Общо взето умуваме дали 2+2=4

Коментар

Няма умуване! Има закон и правилник. Айде тия с "1 е с предимство" да цитират точка(и) в своя полза. Защото аз мога да покажа основанието в моя полза.
                  Ще гледаме знаци в гръб...Хм!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ще гледаш,ако искаш да прецениш правилно ситуацията.
                    А 2 може да си изчака чакането...
                    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Няма умуване! Има закон и правилник. Айде тия с "1 е с предимство" да цитират точка(и) в своя полза. Защото аз мога да покажа основанието в моя полза.
                      Ще гледаме знаци в гръб...Хм!
                      Не ги гледай,карай как искаш ма цитирай кой да е закон в който Стопа минава пред Път без предимство.

На Стоп си и виждаш кола която леко се движи защото тя няма Стоп,какво правиш,тръгваш ли?Или понеже не ти се гледа знака в гръб спираш на Стопа и въпреки,че има кола пред теб я мачкаш?

Това ако не е майтап ..........направо се плаша

Нареди знаците по по сила и ще видиш,че единия минава пред всички,втория му дава предимство,а тоя на Стопа седи и гледа сеир и жално мига,кога му дойде реда да мине след като е спрял на Стоп.

За чий е тоя Стоп тогава,да му бяха сложили и на него Без предимство,за чий да спира и кого да чака ако не ония там / горкия човек,сгазихте го през Стопа/.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                        Айде стига глупости вече. 2 Е С ПРЕДИМСТВО ПРЕД 1 !!! 1 и 2 трябва да пропуснат движещите се по пътя с предимство. 1 прави ляв завой, а 2 върви направо. Следователно 1 трябва да пропусне 2. Разликата в знаците Б1 и Б2 е единствено в това, че 2 трябва да спре, за да се огледа, защото няма достатъчно видимост.
                        Пак ти прочетох......писанията и се чудя след като 1 не трябва да спира то като как ще му отнемеш предимството след като си спрял на Стоп.Спираш,теглиш му една и тръгваш ли?

Направо ви се радвам,че разкарах една кекава кола в БГто и взех по-як таралясник,следващата ще е с релсите по нея баси.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                          Ще гледаш,ако искаш да прецениш правилно ситуацията
                          Пак питам, къде пише за гледане на знаци в гръб? Ако ми посочите мястото, заставам засрамено в ъгълЪТ!
                          Забравих да отговоря на Боса. Кой казва че не трябва да спира - спира да пропусТне колите с предимство, значи и "2".
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Кратък отговор - 2.

Заядливият отговор - ако искате може да си редите знаците по сила, по цвят, по форма или по мирис. От това г?3ь няма да ви застане по-отпред, само ще лъсне повече.

Коментар

Можете да се участвате в писането на нов правилник - Стопът е с предимство !
                              Аз приключвам по темата и като видя някой на стоп ще го пускам, че мое ме отнесе щото той има предимство!
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Пак питам, къде пише за гледане на знаци в гръб? Ако ми посочите мястото, заставам засрамено в ъгълЪТ!
                                Забравих да отговоря на Боса. Кой казва че не трябва да спира - спира да пропусТне колите с предимство, значи и "2".
                                А къде пише,че ония на Стопа гледа само в ляво и дясно и минава с мръсна газ през кой да е в кръстовището след като е спрял?Да ти снимам едно кръстовище в което го няма главния път искаш ли,Стопа чака и пред тоя завиващия.

И от кога Без предимство трябва да спира?Няма да питам от кога Стопа гази в кръстовище,кажи само от кога Без предимство спира???

На 99 няма да му отговарям,че последно време нещо му е на терсене,дано не лъсне геройски.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X