Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
    YES!
    Не ме кефи и така още пет пъти.
    Наздраве!
    Та, ко речи, кой препоръча правилното лечение?
    Пет пъти думаш, предполагам си направил мръсно на животинката, дето си и отказал да те бацка по човката или ти нея - на лечебният МУ инструмент се завърташ на 360 градуса десетина пъти посока обратна на часовниковата стрелка/предполагам щото е на лево/, пък после може и на дясно, даже ще си смигате дружески подир фитнеса.
    Нема да оралничиш, че ти замина гастрита и част от дупето, да кажем сичкото.

Наздраве, "Кураж под огъня"!!!
    Последно редактирано от maxxx; 20-12-12, 13:44.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
      YES!
      Не ме кефи и така още пет пъти.
      Наздраве!
      Първи път, мамо,
      кат' бешиииии-
      ногу ма, мамо,
      булеееешии!
      Втори път, мамо,
      кат' бешиии-
      мало по-малко
      бууулеееешииии!
      (забързано)
      Трети път, мамо,
      кат' бешии,
      като по релси
      вървеешии...
      Иииих.

Наздраве!
      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

ЧЛЕНЪТ И ЧЕРНИЯТ ДРОБ

Кротко вайкаше се Членът
        в слипа на един старик :
        - Ей, как рипах преди време,
        ... днес не мога даже с крик !

Все тресе ме, все студено,
        с кожа съм се преповил !
        Що мадами съм наденал !
        Я ме виж сега - резил !

- Радвай се ! - гръмовно каза
        старческият Чер Джигер.
        - В пенсия си ти излязъл,
        аз се бъхтя като дзвер !

Вече над шейсет години
        сякаш се варя в казан !
        Мамка му и дърт мискинин,
        от сабахлем е пиян !

То ракия, то мастика,
        вино, бира ... брей море !
        Пие като смок старикът
        и не иска да умре !

В малкия му таз съм влязъл,
        сигур пет кила тежа !
        А нима си ти наказан
        с тази тягостна съдба !

Целодневно в слипа дремеш
        сгушен в храсти космарляк !
        Да ти имам аз проблема !
        Лягай връз т*шака пак !

Няма по-голяма мъка
        на пияч да бъдеш дроб,
        че минава к*рвалъка !
        Пиенето е до гроб !
        Cherokee WJ 4.0L- NP242
        Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Поетствате ли, а? Аз пък пих едно-две винцета, те така... Работа, какво да праиш.

Наздраве!
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            Поетствате ли, а? Аз пък пих едно-две винцета, те така... Работа, какво да праиш.

Наздраве!
            E, както си работите по Вашия край, не копнахте ли по некое бункерче нещооо, скривалище такаа?
            Или ще го чекаме на топло пред камината?
            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
              E, както си работите по Вашия край, не копнахте ли по некое бункерче нещооо, скривалище такаа?
              Или ще го чекаме на топло пред камината?
              Наздраве!
              "Бункера" е в посока "Камбаните", туй е друга махала. Обикновено в епицентъра щетите са минимални. Ама нали го отложихме за другата седмица?

Наздраве!

Коментар

Аз се наработих за днес. Започвам със същинската работа. Ей такива неща за довечера:

Наздраве!
                Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                  Специално за Гената:

Да открием черпенето, че днес пак съм одъртяла.
                  Еехх, Жени, какво щях да правя без тебе!? Какво, какво, щях да чакам за филийки от Багеро и така, докът се пенсинирам...
                  Наздраве!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

"Бункера" е в посока "Камбаните", туй е друга махала. Обикновено в епицентъра щетите са минимални. Ама нали го отложихме за другата седмица?

Наздраве!
                    Бе ти при багерите ли бачкаш или се линзиш?
                    Бутай малко бутобетон, марка 1000/въй/, ма кът се познавам в подробности, 10 метра минимум дълбочина и поне метърче дебели стенички, килери пълни със сметана, ярешко, пражолли, кифтеата, домадети, краставци, туршийка секаква/мрем за кисели динчета, белени естествено, зелце, бобец, люто/споменах ли за противоатомна обезвъздушителна инсталация?/, Трапезици, луканки, петрохани, кашашкавал за пане, аз шъ помагам, стига да не омешиш дръжките и да изгори, ти си лесна ко ша апнеш, ма аз?Освен да туриш малце кашкавал от оня развлачения, сиренце, масалинки, - адреса ясен, бирата педя посока изрусената кратунка.

Почвай изкопът, има зимен бетон/може и да си чувала, докато гледаш да отвлечеш, разведеш и почешеш един любящ баща и съпруг.

Килери пълни с боб, люто/котьоо, начи и противоатомна обезвъздушителна инсталация, ти си лесна, едно промишлено пожарогасителче и си тужур/, кифтеата, кебапчеата, пражоли, пилета,Трапезици, филета, яйца за омлетче и на очички/ кой гледал гледал едно филмче - ще си ги цвърна нам къде си/.
                    Днес е четвъртък, Игнашден и да дойдеш да ме молиш по суровакница, пияна и откачила по мен - нтц.
                    Пък за утре требе да си направила "землянката", аз кът едно кенгуру мога да си доскачам на "показалеца" и да се бухна в коптора и връз тебя, е ако ме искаш, де.няя ти се натрапвам.

Няма време за наздравици, естествено при желание от твоя страна да прочетеш няколко изречения.

Как си решила, тъй, кът бойкот, катъра Гришата, пък аз Гришое@а, без чувства от моя страна естествено, дано не се улуби животинката, ще ми скъса сърцето, как аз докът съм го милвал, да кажем той е искал да ме бацка.
                    Последно редактирано от maxxx; 20-12-12, 14:34.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Бе ти при багерите ли бачкаш или се линзиш?
                      Бутай малко бутобетон, марка 1000/въй/, ма кът се познавам в подробности, 10 метра минимум дълбочина и поне метърче дебели стенички, килери пълни със сметана, ярешко, пражолли, кифтеата, домадети, краставци, туршийка секаква/мрем за кисели динчета, белени естествено, зелце, бобец, люто/споменах ли за противоатомна обезвъздушителна инсталация?/, Трапезици, луканки, петрохани, кашашкавал за пане, аз шъ помагам, стига да не омешиш дръжките и да изгори, ти си лесна ко ша апнеш, ма аз?Освен да туриш малце кашкавал от оня развлачения, сиренце, масалинки, - адреса ясен, бирата педя посока изрусената кратунка.

Почвай изкопът, има зимен бетон/може и да си чувала, докато гледаш да отвлечеш, разведеш и почешеш един любящ баща и съпруг.

Килери пълни с боб, люто/котьоо, начи и противоатомна обезвъздушителна инсталация, ти си лесна, едно промишлено пожарогасителче и си тужур/, кифтеата, кебапчеата, пражоли, пилета,Трапезици, филета, яйца за омлетче и на очички/ кой гледал гледал едно филмче - ще си ги цвърна нам къде си/.
                      Днес е четвъртък, Игнашден и да дойдеш да ме молиш по суровакница, пияна и откачила по мен - нтц.
                      Пък за утре требе да си направила "землянката", аз кът едно кенгуру мога да си доскачам на "показалеца" и да се бухна в коптора и връз тебя, е ако ме искаш, де.няя ти се натрапвам.

....
                      Дооообре.

Отивам да паля бетоновоза. Кофража е готов, арматурата е турена. До утре се очаква да стегне. Добавки против замръзване и ускорители на стягането - в норма.

Наздраве!

Коментар

" Обикновено в епицентъра щетите са минимални. Ама нали го отложихме за другата седмица?

Наздраве!
                        E, па центаро на епицентаро, не се знае де баш ке доде.
                        Земе а се лизне ВивиджЕрото към ЕзЕрото, па там го дунавска подводница чека...
                        И кат настане БАААМ, току виж се отворил некой подводен разлом и го изместил центаро...
                        Па тогиж ш'са надигне едно ЦУНАми и ш' земе да отнесе сичкото Горубляни надолнака...
                        Па и за датите са не знай... Нещо къмто утрята, некой викат по-подир, та ич биля знай ли са?
                        Наздраве!

Коментар

@Вивка...
                          Майтапиш се ти, ма тоя дето не си намери място място из талавизиите сега актуалната му тъпня е утре, той и гостите му плачат за усмирителни ризници и на Гршша лекарството ама трижди и по катър на тъпак.
                          Аз обаче, кът един почетен ацтек, чел на баба си фърчилото, дялано на камъчка сега бъркам една шкембе чорба, гъста и с много жълтъци,лют чукан пипер и чесън с оцет в купенце, пердаша на барбекюто вратни пражоли/без кокал/, пража едни картофи, кьопоолу, любимите ми "румънки" с майонеза и саламурка от сладко-кисели камби/къй съм бръз след тях от нужника, бегай, що си оставих противогейзера в казармата/ нож от АК да, ама туй не/, винаги съм си бил глупаче/, "Старопрамен" и литровка Финландия.
                          Може да омешам течностите от мъка, че с тая моя несподелена, разгонена, неначесана/кът ма няма, тъй то/ не не можахме да се цункаме за лека нощ.

Уфф, Вивке, полвинта клавиатура май фиряса, шуртят сълзи и сополи връз нея, след малко мой да спре и цялата.

Дано поне Гришката се е оправил с добичето, че не е работа да зачезваш кът скоба, ма може юще дън се е върнал от балнеосанаториума и двамцата да посрещнат залеза, прегърнати и разсополивени отсейде.

Коментар

Ходихме с Игнат до 5 км да вземем едни "тираджии" за да си купят нещо за ядене. Купиха си, закарахме ги, и се прибрах.
                            По центъра долу-горе се кара, ама в малките улички е ужас.

Наздраве на който си е налял.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Дооообре.

КофражЪТ е готов.

Наздраве!
                              Пълен член със съответният цвят и размер не си ли виждАла отблизо?Ко ли та питам - 312 км е разковникът.

Наздраве, и да не се оповръщаш на банкетя кът за последно, иначе - весело изкарване.

Коментар

Наздраве!
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X