Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    ................. Тука се гласят за банкет по обяд.... тежък ден ще бъде.

Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
      Ми така е, тази година не ни заведоха на кръчма, сега подреждат масата в голямата приемна и ще се почваме... Да му мислят тези, дето са от Люлин, аз покрай офиса, през гората и съм вкъщи.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве! Багер, да дойда ли по него време, за да си купувам кран? И без това ми трябва.... много!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Наздраве! Багер, да дойда ли по него време, за да си купувам кран? И без това ми трябва.... много!
          Крановете свършиха. Остана един багер. Желаещи много... направо навалица... май ще врътнем ключа, за да си пием на спокойствие.

Коментар

Добрутро значи.
            У Шумена са обявили затворена зона за всички чешити МПС- ни мое да влазят, ни да излазят.
            Колето е лесен- кой с джип, кой без джип- той с два, че Витаралясника даже супер подготвен за тежък оффроуд и не го бърка.
            Багерите почнаха да се напиват за края на света, Гената чака пийене от Румънско....
            Абе изоПщо яка подготовка.
            А наздраве!
            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
              Добрутро значи.
              У Шумена са обявили затворена зона за всички чешити МПС- ни мое да влазят, ни да излазят.
              Колето е лесен- кой с джип, кой без джип- той с два, че Витаралясника даже супер подготвен за тежък оффроуд и не го бърка.
              Багерите почнаха да се напиват за края на света, Гената чака пийене от Румънско....
              А наздраве!
              Ей на туй му викам аз "разбор на ситуацията". Ти си объркал професията, трябвало е да станеш Гена Трайкова.

Коментар

Е как, нали поддържам вече собственна информационна агенция с неустановено работно време "ОФФБАРНЮЗМАЙТАП".
                Требе да сме на нивото на другите медии, че и по-нагоре.
                А наздраве с блясък в чая.

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                  Добрутро значи.
                  А наздраве!
                  Мен па даже и жип не ми требе .Ходих до магазина зех си биричка , в хладилото има мезета
                  Иначе тук положението наистина е много сериозно .По магазините не могат да доставят хляб.Така е като вече и хлебозавод няма в този град.
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                    Утре организирам банкет по повод началото на края на света, в други ден - по повод края на края на света....
                    Който оцелее, ще закусва.
                    И после и до София ще дойде за коледните празници.
                    Че с Ицето сме амин амин по едно време родени...
                    Мъкаааа. ;-)
                    Наздраве, народе, ПловДив и приятели май ще го изтървем по алкометеороло форсмажорно обстоятелства.
                    Притеснявам се да не стана малко нисък за килограмите си, ма жувота е тежък.....
                    Радо, ким тоя дет ша идва тука бря. Я да го изпееш бръже да му направим едно кратко отвличане за по бира, може и вино.
                    Наздраве!

Коментар

А малечко инфо и от покрайнините на Варна....радиус 8км. от табелата. Обстановката обсайт....дето се обърнеш сняг. няма път има горяща печка, рикии всекви, пражоли, пил. пражоли, дроб, и др разни плюс два вида домашно червено....сега ша мятам един тиквеник в печката.
                      Но ми е голяма мъка....тая вечер трябваше да съм на голям банкет с големи ръбни маси и музика ушуаре....имах час и за фризьор....ма и с джип не моат на изкарат...само танк и магарето на Макса.
                      Наздраве с кафе.
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Специално за Гената:

Да открием черпенето, че днес пак съм одъртяла.
                        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                          Да открием черпенето, че днес пак съм одъртяла.
                          Малиии, и с колко одърте бре Жени? Един ден или цела година?
                          То хич ни ти личи, ша знайш.
                          Да си все тъй весела и щастлива до следващото одъртеване и още 100 нататъка.
                          Наздраве!

П.П. И не си права ша знайш- я си виж егенето- се същото си стои, само дето още една годинка се изтъркулила междувременно.

Последно редактирано от dedoKoko; 20-12-12, 10:51.

Коментар

Жива и здрава да си Женя!
                            Досега не бях пил обаче сега ще си налея една биричка за твое здраве
                            Наздраве !
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Честито Жени Бегай при Жорето да ти резне едно парче от тортата СИ
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Жени, честито и тук. Жива, здрава и много щастлива.

Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X