Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Ето какъв подарък получих днес по Еконт от Евгени, и какво му се случи:

Наздраве Гени.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве, дружина! Коле, сигурен съм, че си направил с подаръка, каквото трябва! Той е за това, да разтовариш напрежението...
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Наздраве банда! Аз като съм почнал от обед,още немоем да свършим! Ама нали уж беше за последно!!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Ааа, ти вече си го направил! Наздраве!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Ми щом си рекъл, наздраве. След малко тръгвам за Метро, да купувам шейна на малката. Че някой е гепил старата. Луда работа.
            Купи две ако не те хванат.
            Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
            АСК Ален Мак

Коментар

Леле, Колеее!
              Как може да разсипеш тая стойностна музика?
              Гена, ти требеше да му го бърнеш на едно дискче и да напишеш отгоре "За Колето"
              Поне две ноти можеше да чуе човека.
              Наздраве, маскари!
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                Наздраве, дружина! Коле, сигурен съм, че си направил с подаръка, каквото трябва! Той е за това, да разтовариш напрежението...
                Малеее.....ти какъв си!! Сега Колето нема да спи цела нощ! Сега въздуха в Шумен е наситен с ЧАЛГА!!

п.п Коле,слагай противогаз,че има шанс да започнеш да я харесваш тая музика!
                088пет722пет99

Коментар

Споко, то вятъра духа към Илчов баир(гората). Най-много мечките да започнат да "фърлят гЮбеци"

Наздраве на всички.

Коментар

Коле, радвай се, че Жоро не ти пратил жив, тлъст и подскачащо-джавкащ кореец да те учи на намамкамамуистил

Наздраве!
                    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Бързо, бързо, Кольо го дават по телевизията, как троши, като за края на света. Диджей, ти сигурен ли си, че пиеш мляко? От кога баничарките се водят луксозни стоки??? Наздраве!
                      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                        Бързо, бързо, Кольо го дават по телевизията, как троши, като за края на света.
                        По коя телевизия бе, по коя, по коя??? Казвай, че да не изпусна...

Наздраве Генчев.

Коментар

Брат'чед, гледам подаръци раздаваш, та да си поръчам, ако може, един вид по роднинска линия, "палци" №42! След поредната намеса изотзадзе ми, загубих единственото комфортно положение на Аполоновото си тялото - нормален седеш върху стол с трЪкУлца! 'Одим на пръсти вече, та за това са ми "палците". Вярвам в Дядо Коледа и знам, че стават чудеса...

Наздраве!

Коментар

Тази вечер направихме кюфтета от каймата за бъдещите наденици. Супер е. Утре ще ги пълним. Наздраве!
                            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                              Брат'чед, гледам подаръци раздаваш, та да си поръчам, ако може, един вид по роднинска линия, "палци" №42! След поредната намеса изотзадзе ми, загубих единственото комфортно положение на Аполоновото си тялото - нормален седеш върху стол с трЪкУлца! 'Одим на пръсти вече, та за това са ми "палците". Вярвам в Дядо Коледа и знам, че стават чудеса...

Наздраве!
                              Ти нали виде какво става с подаръците на братчед ти!! Гори ги огин!!
                              Наздраве!
                              088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                                Ти нали виде какво става с подаръците на братчед ти!! Гори ги огин!!
                                Наздраве!
                                Нищо против. Ще съм с реактивни "палци", нещо като летящо килимче, и кат' ша 'фръкна...
                                Наздраве, Крумчо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X