Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Едно Наздраве ли да кажа, Гришата се цупи и иска да си го монтира с песа, ма на туй тежкото заболяване катърско кожено канго му е майката, малце масчица, повечко пукница, никакви езици и и здрави очилца.После със сърдит поглед му казваш мИрси, докът той рони сълзи и си гледа самотната ралта.

Тия дето ги оперират да не им е по-леко, даже ги и кърпят, което може да се появи като опция при теб, че на тез години да се прайш на самосвал не е на добре.

Земай пукница, ГСМ и заминавай, болката ти е нетърпима и има спешна нужда от облекчение/после де и ти на дофтор ще одиш/.

Наздраве и "Кураж под огъня", Гриша...
    Готово! Ето я сделката: Отиваш, търсиш и намираш един катър, с него леви-леви право у наше село. Катъра остава при мен, а ти в Панчарево пред камината, върху мечите кожи, ако няма в гората има. Разхода от една бала сено и две торби зоб е от теб, от мен пресни катърски кИфтаци. Deal?

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
    Наздраве на всички!
    Наздраве, шефе!
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
      ШШШШ аз познавам две котенца от Дебелец,преди години бачкахме на едно заведение заедно.Едната се казва Деса и мисля че сега е в Испания,пък другата се зажени тук в Царево и се казва Надя.Наздраве!
      Брей, Ачо, колко е тесен света. Ако се имаш с тази Надя, може да я питаш дали познава Георги Пейчев, с внос на коли се занимава.

ул."Първа" N1, под стадион "Ивайло" вторият блок от горната улица/между двата има една ракета-пързалка, няма как да я забравя, похендрих се на 5 години на кубето и с право мерене долу на плочките на кратуна, имам си белег юще, на пръстче от слепоочието, целия в кръв до седмия етаж, чувай за асансьор, ама оцелях - писано ми било да срещна Вивето/ към булеварарда, беше пак "Васил Левски" и от пазара се хваща наляво, другият надясно го забравих, но води до Военното училище и "Триъгъгълника" галено наричн "МАЦИ"/Милиция, Армия, Цигани, Интелиценция"/, имаше там/на Първа и Левски/ и кебапчийница парка на Габровски, посока оъ неговата страна сиреч у лево, но си малък да я знаеш, стария сигурно.

Наздраве.
      Всеки ден минавам през тази улица! (ПМГ, до Ивайло) Идваш ли си още тук?
      Наздраве!
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Виве, не е точно пръжки с лук.
        В спържата се слагат и нарязани на ситно дробче, чревца, такива ми ти подробности...
        На село пък, баба ми лека и пръст, режеше всичко с една ножица на дребни парченца месце включително, и после го пълнеше в черва.
        Навиваше така напълненото черво в тепсия, като вита баница и го мяташе във фурната да се запече.
        Това пък каква глезория бешееее...
        Тия изпълнения се правеха в деня на коленето на прасето.
        Аз като малък не ядех, щото мразех всякакви подробности.
        По-късно осъзнах пропуска си.
        Пръжките с праз (не лук), си друга бира.
        Наздраве, че си прецаках вечерянето с това мезене.
        Освен да кусна един постен злоб....
        Айде!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
          Готово! Ето я сделката: Отиваш, търсиш и намираш един катър, с него леви-леви право у наше село. Катъра остава при мен, а ти в Панчарево пред камината, върху мечите кожи, ако няма в гората има. Разхода от една бала сено и две торби зоб е от теб, от мен пресни катърски кИфтаци. Deal?

......
          Сигурен ли си? Мен не ме мисли, после курбан ще давам, ма ти с катъра..... за кифтаците си требе майсторлък, да не стане некоя изцепка?

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          ....
          Поезията, Тигре, поезията "Вънка вие вук, Тате маа пръжки с лук..."

Наздраве на сите!
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

В спържата се слагат и нарязани на ситно дробче, чревца, такива ми ти подробности...
            На село пък, баба ми лека и пръст, режеше всичко с една ножица на дребни парченца месце включително, и после го пълнеше в черва.
            Навиваше така напълненото черво в тепсия, като вита баница и го мяташе във фурната да се запече.
            Това пък каква глезория бешееее...
            Тия изпълнения се правеха в деня на коленето на прасето.
            Аз като малък не ядех, щото мразех всякакви подробности.
            По-късно осъзнах пропуска си.
            Пръжките с праз (не лук), си друга бира.
            Наздраве, че си прецаках вечерянето с това мезене.
            Освен да кусна един постен злоб....
            Айде!
            Сериозно ли го ядете това? Звучи хем зловещо, хем перверзно.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Наздраве, шефе!
              Йокму Deal, доктора при пациента или не баш?Че аз ако ти го докарам ще нараня с кюспе и царевица и сини апчета,да речем опаковчица.
              Deal?

Коментар

Гриша, ако не се справиш с катъра, товариш го на маторя в коша, слагаш му каската и го дотътряш тука.
                Като във вица за свиня-Убавица.
                Тука, с теслата у главата и на кифтета и суджуци.
                Единственото кофти е, че ще сме близо до епицентъра. На два пръста.
                Ма, крайо на свето така или иначе иде.
                Че го посрещаме с кифтя, вино, бира и рикия.

ПП: Ники, всеки край си има свойте салтанати на свинчоколь.
                У панагюрище пък, веднага след пърленето режат и ядат сурови дзурлата и ушите.
                Айде де...
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                  Всеки ден минавам през тази улица! (ПМГ, до Ивайло) Идваш ли си още тук?
                  Наздраве!
                  Много отдавна не съм стъпвал в Търново, на една 80-ка 4.2 да й сложат спринцовка, два изпарителя, две бутилки под праговете, оставиха си ръцете, а как я гледаха в в сервиз в Лутън, няма узаконяване, няма английски куплунг, аре поръчка в /;Ланди Ренцо" един редуктор, бегай.

Коментар

Йокму Deal, доктора при пациента или не баш?Че аз ако ти го докарам ще нараня с кюспе и царевица и сини апчета,да речем опаковчица.
                    Deal?
                    Ще умориш свата, ама - да не се е врял между ... катърите...

Товари го добичето, ще делим разходите за мамбо и апове, няма да разваляме сделката - щом му е мерак на човека, кои сме ние да му пречим.

Наздраве! Prost, zum Wohl, Gruezi mitenand.

Коментар

...
                      ПП: Ники, всеки край си има свойте салтанати на свинчоколь.
                      У панагюрище пък, веднага след пърленето режат и ядат сурови дзурлата и ушите.
                      Айде де...
                      По-вероятно е да се запиша в клуба на Жорката, отколкото да ям подобни неща. Всъщност той черпи с торта в неговата тема
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Саше, маххха се дърпа (сватята го е уплашила шъ знайш).
                        Махххе, Сашо го боли врата, мене кръста... идвай с катъра, че се не трае, за медуните у Панчарево дума не отварям (то се знае). Кюспето и царевицата ги задръж, да не остане гладен сома . Последно - торбите зоб от мен, сеното от Тигъра и шъ ви спретнем заря от кифтаци.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Много отдавна не съм стъпвал в Търново, на една 80-ка 4.2 да й сложат спринцовка, два изпарителя, две бутилки под праговете, оставиха си ръцете, а как я гледаха в в сервиз в Лутън, няма узаконяване, няма английски куплунг, аре поръчка в /;Ланди Ренцо" един редуктор, бегай.
                          Е па ако си идваш, звънни да се видим.
                          Наздраве!
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Соня, не ме карай да задействам връзките с модератори, и да те обанят за предизвикване на стомашни бунтове у членовете на бара. Както тази година няма прасе за клане-само споменаването на пържоли ми липсва.
                            Аа, Коле, не ща да знам как банят модераторите ...извинявай за стомашният дискомфорт предлагам на пържолките вече да им викаме "Онова, което не бива да се назовава"
                            Наздраве на всички!

П.п. Иве незнам как съм влязла в играта и аз
                            Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Саше, маххха се дърпа (сватята го е уплашила шъ знайш).
                              ...
                              Да бе, тя сватята ти я ползваме за плашило тука, да гони гаргите... Пък и не ми се чини толкоз плашлив, ма де да знам, Вие се окопавайте за всеки случай своевременно!

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                                Да бе, тя сватята ти я ползваме за плашило тука, да гони гаргите... Пък и не ми се чини толкоз плашлив, ма де да знам, Вие се окопавайте за всеки случай своевременно!

Наздраве!
                                Дуднеш, ама кифтаци не отказваш, м!

Наздраве.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X