Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Малеее, какъв сън му дръпнах. Празничен. Добре, че Косьо се беше прибрал( след цял ден ринене, дърпане и бутане), та нарязал месото за вечерята. Сега ми приготвя най- хубавият подарък. Ама ще стане след 10- на дни. Малко наденици. Най- обичам да е простряно такова пране на терасата. Наздраве!
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Аз па пия биричка и мисля по некое време да излезна вънка да направя някоя и друга снимка
      Наздраве

ПП

Компотерчо искаш ли утре да ми помогнеш да изкараме камиона
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        @Вивка...
        Майтапиш се ти, ма тоя дето не си намери място място из талавизиите сега актуалната му тъпня е утре, той и гостите му плачат за усмирителни ризници и на Гршша лекарството ама трижди и по катър на тъпак....

Уфф, Вивке, полвинта клавиатура май фиряса, шуртят сълзи и сополи връз нея, след малко мой да спре и цялата.

Дано поне Гришката се е оправил с добичето, че не е работа да зачезваш кът скоба, ма може юще дън се е върнал от балнеосанаториума и двамцата да посрещнат залеза, прегърнати и разсополивени отсейде.
        Нидей рива, додох си.

Пълен член със съответният цвят и размер не си ли виждАла отблизо?Ко ли та питам - 312 км е разковникът.

Наздраве, и да не се оповръщаш на банкетя кът за последно, иначе - весело изкарване.
        Пълен член може и некога да съм виждала, ма съм забраила вече и затуй не ми го забелязвай толкоз правописа. Банкета свърши, аз не. Ма тъй е..

Наздраве, ей, намръзнах се днес.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

За твое здраве, Женя!
          Честито и да си жива и здрава!
          Наздраве на всички!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
            Компотерчо искаш ли утре да ми помогнеш да изкараме камиона
            Не можах да те разбера много, вино ли каза? С някакви сушени месца май ми се чу...

Айде наздраве. С ракийка разбира се.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Жени честито...да си Здрава щастлива и усмихната...щастието и мъж ти да не те подминават...все да те навестяват...и айде и второто да се появи че времето лети. Наздраве и Честито!
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ииийййй, как все забравям...

Честито Женя, най-вече здрава. Всичко друго е на заден план.
                И стига спа, че ще си проспиш младините.

Наздраве.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Сигур за второ ястие се говори у менюто... Наздраве, сватя!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                    Нидей рива, додох си.

Пълен член може и некога да съм виждала, ма съм забраила вече и затуй не ми го забелязвай толкоз правописа. Банкета свърши, аз не. Ма тъй е..

Наздраве, ей, намръзнах се днес.
                    Ох, олекна ми, съде да не си оповръщала някое шефско сакенце или паталон...
                    И колко пъти да ти шепна за терлика с едрата вълна/засега/?Май си кусала повечко и амнезията нещо...?
                    Едно мИрси не каза за чистосърдечното пожелание, бегай.

...ма Макса оживял от пързалката и то явно зарад Вивка, па нам ко си, па нам що си, аре - да идва края. БАКТЪМ!
                    Шкембълът е почти готов, пражолите да ги мята псевдозетя на барбекюто/горкията, поддръжка в Нетуоркс, стълбове, виелици, пофта, прибра се на обяд умрял от студ и мокър, снощи пак така, ама ще тимаря щерката, щот съм и казал преди седмица новите му два чифта боти да ги намаже с парафин, че няма пача мас в момента дОма/.

Прощавайте, другарки и другари, явно ще си замина без сефте, тъй ми било писано.
                    Отливам в памет на набора, да им го монтирам на тия червенокожите, на всеки шаман по пет лечителя от на Гришката им желая, да се здрависва с поляната на всеки един.
                    Последно редактирано от maxxx; 20-12-12, 18:07.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Не можах да те разбера много, вино ли каза? С някакви сушени месца май ми се чу...

Айде наздраве. С ракийка разбира се.
                      Тъй значи .На ТиРаЖиите помагаш ,а на мен не искаш.Бравос на теб...
                      Наздраве с червено винце и сланинка
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Ох, олекна ми, съде да не си оповръщала някое шефско сакенце или паталон...
                        И колко пъти да ти шепна за терлика с едрата вълна/засега/?Май си кусала повечко и амнезията нещо...?
                        Едно мИрси не каза за чистосърдечното пожелание, бегай.

...ма Макса оживял от пързалката и то явно зарад Вивка, па нам ко си, па нам що си, аре - да идва края. БАКТЪМ!
                        Шкембълът е почти готов, пражолите да ги мята псевдозетя на барбекюто/горкията, поддръжка в Нетуоркс, стълбове, виелици, пофта, прибра се на обяд умрял от студ и мокър, снощи пак така, ама ще тимаря щерката, щот съм и казал преди седмица новите му два чифта боти да ги намаже с парафин, че няма пача мас в момента дОма/.

Прощавайте, другарки и другари, явно ще си замина без сефте, тъй ми било писано.
                        Отливам в памет на набора, да им го монтирам на тия червенокожите.
                        Чшшш, къде хукнА? Края на света е за утре по обяд (13.20 некъде).
                        МИрси за чистосърдечното пожелание, ама аз за едното пийене нема да се дам. Пък и сме с шефка... Аз пързалката и идиотите в работата преживях, ма ми додоха вповече тези старите вкъщи....

Наздраве де, поне тука да е весело

Коментар

Ай наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                            Чшшш, къде хукнА? Края на света е за утре по обяд (13.20 некъде).
                            МИрси за чистосърдечното пожелание, ама аз за едното пийене нема да се дам. Пък и сме с шефка... Аз пързалката и идиотите в работата преживях, ма ми додоха вповече тези старите вкъщи....

Наздраве де, поне тука да е весело
                            НЯМА, ВРЪЦНА МА НА САМОЧУВСТВИЕ!/сега ще си набия картон за шрифта/, ша си плача кротко напит кът мотика и забил шкембъл и пражола, картоф с кьопоолу.Имам си и сланинка, два чешите, варено-пушена с пиперец и шарена осолена.
                            А за вкъщи не дигай летвата, че май по-добре едно лично, ако искаш, разбира се, мила моя невидяна и не...на.

Коментар

НЯМА, ВРЪЦНА МА НА САМОЧУВСТВИЕ!/сега ще си набия картон за шрифта/, ша си плача кротко напит кът мотика и забил шкембъл и пражола, картоф с кьопоолу.Имам си и сланинка, два чешите, варено-пушена с пиперец и шарена осолена.
                              А за вкъщи не дигай летвата, че май по-добре едно лично, ако искаш, разбира се, мила моя невидяна и не...на.
                              Като гледам, ще се удавиш от мъка, в бири с шкембе, и д-то ще накажеш с люти чушки, и чернио дроб с водка, че и холестерола ще дигнеш, да му е гадно на сърчицето не само от мъка по мене... Ма да те ожали човек!

Аз си сипнах един пелин, че да ми горчи в устата от друго, със сланинка дето овъртолих в червен пипер и млян сух чесън.

Та наздраве, далечно заледено недостипни ми..

Коментар

Аз пък отивам за ШМЛ... Аре!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X