Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

[QUOTE=Liebherr4eto;...видях призрак в една друга тема...[/QUOTE]

Видя ли го, скумриьо лакома, читирсет дена ш'си пиша дет си искам, помагам на хората.
    Сега съм ни нагоре, ни надолу/а, аз съм си за надолу, там грешнички, пиячка, майната му на казаня/.
    Тук и чаши няма, и цуйка няма/чистилище, броят ми издънките май/, от мерак пукалясах бадева, тъй ми било писано.
    На вас поне наздраве.
    Последно редактирано от maxxx; 15-12-12, 17:44.

Коментар

Аз приключих за днес и седнах на биричка и бахурче
      Наздраве на сичките
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Видя ли го, скумриьо лакома, читирсет дена ш'си пиша дет си искам, помагам на хората.
        Сега съм ни нагоре, ни надолу/а, аз съм си за надолу, там грешници, пиячка, майната му на казаня/.
        Тук и чаши няма, и цуйка няма/чистилище, броят ми издънките май/, от мерак пукалясах бадева, тъй ми било писано.
        На вас поне наздраве.
        Теб за наказание долу няма да те пуснат. Ще те пратят горе, дето не се мърсува.
        А аз си боядисах косата и тръгнах в манастир да влизам от мъка, добре че не ме искаха...

Наздраве ти.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          Теб за наказание в чистилището няма да те пуснат. Ще те пратят горе, дето не се мърсува.
          А аз си боядисах косата и тръгнах в манастир да влизам от мъка, добре че не ме искаха...

Наздраве ти.
          Чистилището било нагоре-надолу, ама аз си искам надолу.
          Нидей рива и недей оди в манастир/освен мъжки , де/, ша срещнеш друг готин пич с голяма тояга, много голяма, кът моята.
          Пийни едно, тук е тъпня.

Коментар

Пак се почна...

Брат'чед, гледахме го с Крум маторя, палихме го, ама... Абе трябваха ми 32 секунди, за да се откажа, общо взето...
            Наздраве!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Чистилището било нагоре-надолу, ама аз си искам надолу.
              Нидей рива и недей оди в манастир/освен мъжки , де/, ша срещнеш друг готин пич с голяма тояга, много голяма, кът моята.
              Пийни едно, тук е тъпня.
              М'то и тука е тъпня, няма утеха... Давя мъката с питиета, вече ще ме гонят от бара, че съм сгомнясвала атмосферата.

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                Пак се почна...
                Не е, бъди рахат.

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                М'то и тука е тъпня, няма утеха... Давя мъката с питиета, вече ще ме гонят от бара, че съм сгомнясвала атмосферата.

Наздраве
                Неа се коркаш, кой не разбира от майтап, на дългия ред с мотиката, уж тука сме се сбрали зевзеци и майтапчии...

Наздраве ви.

Коментар

Добре че поизгладнях малко! Цяла тава пухкав тутманикс много сирене и масло ме чакал вкъщи... Мъкаа...
                  Наздраве!

Коментар

Не е, бъди рахат.

Неа се коркаш, кой не разбира от майтап, на дългия ред с мотиката, уж тука сме се сбрали зевзеци и майтапчии...

Наздраве ви.
                    А, мен не ми пречи! Ама като поспрях да ви чета и изведнъж "Зорка" написа "баща ми е в плевенската морга...", некакси се впрегнАх...
                    Наздраве!

Коментар

Наздраве!

Гена, престани бе, сега и тутманик ли да ода да права, че ми се дояде... Ще кача 10 кила, и то още преди празниците...

А, мен не ми пречи! Ама като поспрях да ви чета и изведнъж "Зорка" написа "баща ми е в плевенската морга...", некакси се впрегнАх...
                      Наздраве!
                      След всички приказки, бех готова ако не е там, лично да поправя нещата

Коментар

Добре че поизгладнях малко! Цяла тава пухкав тутманикс много сирене и масло ме чакал вкъщи... Мъкаа...
                        Наздраве!
                        ААААааааааа прати и на нас бре мискинино .Я раздуй къФ мАтор щеше да купуваш.
                        Наздраве все още с биричка
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                          ААААааааааа прати и на нас бре мискинино .Я раздуй къФ мАтор щеше да купуваш.
                          Наздраве все още с биричка
                          Ми аз му бях турил снимка туканка... един чопър, Хонда- нощен герак....
                          Наздраве!

Коментар

Наздраве!
                            Виж, един театър си има няколко си действия, и черният хумор е хумор, раздвижва въздуха, оная влюбената се развика на Бочев що не е тръгнал да ме търси, Дедо Коко ми препоръча обходни маршрути, па кой си е помислил, че съм хукнал къде Панчарево у виелиците, сакънсън, толко ли кухендер изглеждам?

Коментар

Виж, един театър си има няколко си действия, и черният хумор е хумор, раздвижва въздуха, оная влюбената се развика на Бочев що не е тръгнал да ме търси, Дедо Коко ми препоръча обходни маршрути, па кой си е помислил, че съм хукнал къде Панчарево у виелиците, сакънсън, толко ли кухендер изглеждам?
                              Ма ти не тръгна ли?

Баси, к'ва съм куха лейка... Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                                Тука вече окапах клавиатурата. Къде да търся сега тиква( като мене) да я правя с мед и орехи. Наздраве на всички!
                                Па, що не се обади, щях да ти пратя една!
                                Наздраве със салата, сглобих си една нещо подобно на Руска, ама не Руска!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X