Обява

Свий
Няма добавени обяви.

8 месеца за половин грам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 8 месеца за половин грам

При нас е по-лабаво.
    Можеш да си носиш в теб количество за лична консумация ... т.е. 1-2 джойнта (ама ако се качиш при мен в колата бой ще ядеш).
    Пробвал съм 3 пъти .. не се напуших ... знам ли , може щото съм голям и ми трябва повече
    Алкохола до сега не ми е отказвал ... но и тук къркаме в норми т.е. когато има повод не всяка вечер.

Еми холандците? .... поляците нали се бяха надигнали и те да легализират. Чехите легализираха ... ама ако ги питаш още не знаят, там други БИРИ се пият и не ги интересуват разни ми тревички.

Най-голяма далавера правят тия дето продават семената. Тук можеш и растението да си гледаш (има 1000 Growshop-a в Града) , но нямало право да прави глави (или как им се казват тия неща).
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
      ...

"Системното" знаиш ли кво е? Да, да... редовно НИ СЪБИРА там... насилва ни да пафкаме трева и да играем белот. А ние не щехме. Ама моля ви, че мама и тате, стипендията, общежитието... знаете как е!...
      Очарователен си когато започнеш да губиш почва. Още от стария профил насам

Системно не знам какво е. Звучи ми като системно нарушаване на закона. За разлика от еднократно/случайно такова. Достатъчно елементарни концепции са. Колкото и да ги давиш в дъра-бъра - все ще си останат елементарни.

Иначе аргументацията "ама има по-лоши" е добра, стига да е пред моля другарката и да си в трети клас. Нататък става смешна.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Всеки си избира сам, какво ще прави и какво иска да прави че да му е хубаво в живота. Който иска да пуши,да пие, и т.н, ти и да му се караш и каквото и да правиш, човек иска ли нещо, той намира начин да си удовлетвори собственото си желание! ( така наречения кеф)
        Яд ме е само, че има хора (деца да ги наречем), който родителите им дават за деня 5 или 10 лв. а те самите гледат да са НаПуШеНи, от колкото нахранени. Не знаят как се вадят тези пари, а ги пропиляват за пълните безсмислени глупости...
        Аз съм на това мнение, по - добре ей там някъде си отиди напий се като магаре, спи ако трябва на пейки, ливади, поляни - ПИЯН, отколкото, да се излагаш пред всички като ДРОГИРАН!

Коментар

Евала на съда! Искаме още по голяма ефективност! Следващия да е с минимум година за сваляне на половин ем пе тройка и предоставяне на помещение за нелегално слушане на пиратска музика.
          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
            Всеки си избира сам, какво ще прави и какво иска да прави че да му е хубаво в живота. Който иска да пуши,да пие, и т.н, ти и да му се караш и каквото и да правиш, човек иска ли нещо, той намира начин да си удовлетвори собственото си желание! ( така наречения кеф)
            Така е до някъде . Лечението на въпросния кеф после го плащаме всички ние цялото общество . Преди десетина години с един приятел хванахме в центъра на София един наркоман който беше счупил едното стъкло на колата му и почти беше извадил СДто викнахме полиция писахме в районното и нищо . Полицаите казаха тоя е наркоман през ден го хващаме за нещо такова .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
              Евала на съда! Искаме още по голяма ефективност! Следващия да е с минимум година за сваляне на половин ем пе тройка и предоставяне на помещение за нелегално слушане на пиратска музика.
              И аз така

Сигурен бях, че ще си оправдаят доверието. Това все пак са си знакови дела срещу организирани престъпни групи (пушещи трева за тих ужас и погнуса на всички препиващи и преяждащи кротко) и с тях е редно да се занимава точно такъв съд.

За цинизма в законодателството мога само да пожелая на законотворците да го усетят някой път на свой г...ръб.

Коментар

Човекът си има самостоятелна квартира, чат-пат си кани приятели, слушат музика, гледат филми, пият, понякога и жени си водят, трева пушат - купони. В един момент им се събират няколко поредни. Съседите естествено са бесни, вдигат скандали, но на младежите морето им е до кръста и се правят на важни. След съответния сигнал се поражда съмнение за пункт за продажба на наркотици - правят тараш, за да търсят складирана дрога. Не намират. Дали тази цигара са му я подхвърлили или не - тук гадаем, да приемем, че са я намерили. "Приятелче" се разпява, свидетелства по надлежния ред, за да отърве задника от нещо друго, с което са го стиснали за топките. Този случай изглежда е достоен за "Специализиран Съд". Където пък присъдата е 8 месеца ефективно и глоба от 10 000 лева. Признал се е за виновен по съвет на адвокатите, защото с очакваната присъда ще излезе от затвора през месец март (другите вече ги е излежал във Варненския затвор).

Това едно пиленце ми го разказа. Може и пиленцето да лъже. Самоличността на пиленцето ще остане неизяснена. Аз не пея. Аз преразказвам. И твърдя, че НПК трябва да се промени! Едно е употреба, друго е разпространение, трето е склоняване към употреба на наркотици. Какво означава "наркотици" - това е друга тема, но върви успоредно.

Прав си Гоблине, нямам аргументи и доказателства. Горното е всичко, което знам. Хубаво е във всяко нещо да се вкарва и дозата съмнение. Истината се ражда в спора. Радвам се, че ти се включи и го разви по този начин. Така трябва.

Другите, медийните версии по случая са, че въпросния Светлин е наркодилър, болен е от спин защото е бил на по-тежка дрога преди, изнасилвал е деца, циганин е и т.н. Знае ли човек?
                Последно редактирано от Wattie; 09-02-12, 10:22.

Коментар

Не ми е ясно как пиенето на алкохол може да се сравнява с пушенето на наркотик
                  Ако отидеш пред децата да повръщаш от много водка най-много да се погнусят от теб и да ги откажеш от пиенето, обаче пример за една тарикатска цигарка си е много опасен за децата.Аз за мойте не искам такива тарикати да им дават пример.
                  Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Според масова анкета сред учениците от миналата година излиза, че 80% от учениците в гимназиална възраст са употребявали алкохол поне веднъж, а 45% от тях поне веднъж са "прекалявали" (разбирайте - напивали). За последните години долната граница във възрастта пада, а токсикологиите отчитат прираст.

Пък нека са "погнусени от лошия пример".

Ето и друга част от статистиката на анкетите - малко под 50% от учениците между 13 и 18 годишна възраст знаят къде се продават и разпространяват наркотици. Много малка част от тях обаче признават, че са "пробвали".

Въпросната анкета беше пусната миналата година в доста училища в страната. Какво излиза все пак от нея - крият, че пушат трева, но че са употребявали алкохол си е направо хвалба! Яко, а?

Когато бях ученик в периода между 5 и 7 клас имахме четири момичета, които се друсаха с паркизан. Половината ми клас пушеха цигари. В периода между 8 и 12 клас имаше само 3ма-4ма съученици, които не пиеха въобще. Половината пушеха трева когато им паднеше. Това пък ми е личната статистика.

Коментар

Според мен като първо провинение с "тревица" при наличие на 1 брой не е неоходимо повече от тлъста глоба ,така човека ако е направил грешка или го прави от гъзарлък ще си промени много мисленето - поне според мен!Българина го боли най-много от удар през джоба та бил той и малолетен , но мисля ,че това е подходящо само за лица до определена възраст и то при наличие на родителски контрол! Друготе дето вече са се нагодили с тоя начин на живот са трудни за промяна!Поне от мойте ученически години помня ,че голяма част от съучениците ми го правиха за да се покажат пред другите а тези който си павкаха за купончето по-късно почнаха да продават щото било лесно а и средата им е такава !В последствие доста от тях минаха и на по-сериозни "вълнения" но не говорим за тях!Говоря за тия който техните родители "надушиха" и вкараха в пътя доста бързо и повечето бяха от по-бедните семейства !В казармата бях свидетел на случай който ще помня до живот и той промени драстично отношението ми към така наречената ни "Съдебна система"
                      При първото влизане на новобранци (след моето такова) получихме заповед да ги настаняваме и развеждаме по места в поделението.Първо естествено ги събирахме в зала където чакаха да бъдат разпределени по роти или кой къде ще бъде.Докато чакахме списъците един от ефритата (ефрейтор) реши ,че ще си изпроси цигара от новите който бяха толкова стреснати от новата обстановка ,че ако щтракнеш с пръсти и някой може да се изпусне.Та започна се с "Кой пуши" и разбира 'Е нема ли да почерпиш" , но момчето което почерпи обърка кутията !Една кутия с 10 весели цигарки .Момчето беше от бедно семейство , и го направило защото по-случайност влиза с една камара свой съученици "гъзарчета" който го убедили ,че и те ще си "внесът" а са целяли ако той успее да се забавляват заедно!От това последва арест от ВКР-тата и затвор 15 години!Това момче още е някъде по затворите!При разпита му са установили ,че той преди това не е УПОТРЕБЯВАЛ а просто искал да се приобщи към свойте съученици , инфото го получих от един Подполковник който возех еджедневно!А Ефрито което го предаде спечели цели 3 дни награда и една камара мечки и други работи от всички!Толкова за един съсипан живот!Грешката е ясна ,но не ми се вижда правилно заради едно глупаво действие което не е довело до нищо негативно да бъде затрит един човешки живот !А подстрекателите бяха доволно наказани от нас -следващите Ефрита но май не ние трябваще да бъдем съдниците!ю
                      Не може в тая страна кокошкарите да са за назидание ,а тия дето мътят водата да се хилят отстрани и да си гледат бизнеса!Проблема май идва от това ,че тия дето мътят седят най-отгоре на казана и черпака с който мътят ги пази!
                      Uaz 469 2.4 D MB
                      KTM 600 ROTAX
                      Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
                      Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Вижте как се вади джойнт в Народното събрание.

Коментар

Сега сигурно всички ще скочат.
                          Моето мнение е, че забраните не водят до нищо смислено за нас като общество. И малките деца знаят и могат да си намерят почти всичко забранено. Само че на по-висока цена от реалната и с неизвестно качество. Оскъпяването всички знаем от къде идва. Като има пристрастени хора нека се регистрират и си купуват доброкачествено, каквото там им трябва от лицензирана "Дрогерия" контролирано. Нека им се отказва безплатна медицинска помощ за заболявания причинени от пристрастяването им и каквото още се сетите. Нека им помагат благотворително които искат организации и хора да се отърват от порока. и т.н.

Забраната в нашия случай на държава само води до обогатяване на свързаните с разпространението лица. И то от двете страни. Така мисля.

По темата - ако до сега този младеж за който иде реч е пафкал по малко и е давал терен и материал за размисъл на приятелчета, след 8 месеца на топло ще излезе готов престъпник. Без да може да си намери свястна работа "въоръжен" с едни знания умения и навици.... А можеха да му лепнат условна или глоба просто.
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
                            ...Истината се ражда в спора...
                            А когато се почне с истината - въобще не се стига до спор

А потърпевшият, ако пиленцето е право, просто е платил ценна среща с реалността по малко по-скъпа тарифа. Нали помниш гаргата какво казала на другите животни когато на шега разбили пилотската кабина, секунда преди да излети през люка ? "Като не можете да летите - що се ебавате ??? "

- Не си е преценил възможностите (не е бил способен да прецени кога да успокои топката)
                            - Не си е преценил приятелите (явно)
                            - Не си е преценил съседите (понеже тая работа с мощни полицейски акции без съседски благи приказки където трябва някак не я виждам да стане).
                            - В последствие - не си е преценил адвокатите (АКО е толкова чист. Ако не е - дискусията е безпредметна).

В общи линии - спукали са му се тъпанчетата при изравняването на наляганията между неговия свят и реалността. Ако не се беше случило сега, следващия път щеше да е от по-дълбоко, за по-дълго, и кесонната болест не му мърдаше.

Естествено, може да се спори че случилото се е несправедливост, и че е виновно обществото. Но там опираме до крилатите слова на Робърт Хайнлайн относно възпитанието на малките кученца. Писано преди кажи го 60 години.
                            Последно редактирано от Goblin; 09-02-12, 18:54.

Коментар

А това дали е вярно за осъдения? ... ЦЪК ... Защото, ако е вярно, и това му е малко.

Коментар

Не виждам за какво прокуратурата размахва информацията че е хив позитивен и гей, при положение че нито едното нито другото е подсъдно. Освен ако болестта не е утежняващ вината фактор при изнасилването. Не знам какво казва закона по въпроса.

Иначе "...систематично предоставяне на помещение за употреба на наркотици на неограничен кръг от лица..." май минава към категория "...събрали се с приятели..." - момчето може би е просто много, ама много дружелюбно

При всички положения - изказването е на прокурор. Ако е цитирано точно, е малко повече от ЕЖК. И малко по-малко от доказан факт. Де компютри, де компоти...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X