Обява

Свий
Няма добавени обяви.

8 месеца за половин грам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 8 месеца за половин грам

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Не виждам за какво прокуратурата размахва информацията че е хив позитивен и гей, при положение че нито едното нито другото е подсъдно. Освен ако болестта не е утежняващ вината фактор при изнасилването. Не знам какво казва закона по въпроса.

Иначе "...систематично предоставяне на помещение за употреба на наркотици на неограничен кръг от лица..." май минава към категория "...събрали се с приятели..." - момчето може би е просто много, ама много дружелюбно

При всички положения - изказването е на прокурор. Ако е цитирано точно, е малко повече от ЕЖК. И малко по-малко от доказан факт. Де компютри, де компоти...
    Цитат: „Светлин Митев е изключително опасен, осъждан е многократно и е с множество висящи дела."

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    ...Де компютри, де компоти...

Коментар

Компютрите и компотите бяха коментар към цялата тема и заглавието и (което ще, ъъъ, обновя), а не към изказването на прокурора. Виноват, на прима виста изглеждаше двусмислено.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

33-годишният Светлин Пенев, в защита на когото вчера в парламента бе внесена цигара с марихуана, е разследван за сексуално престъпление от Районната прокуратура във Варна. В знак на протест срещу присъдата на Пенев активистът Радослав Стоянов извади джойнт и поиска затворникът да бъде помилван от президента.
        Срещу Светлин Пенев има образувано на 6 януари 2012 г. производство по член 157(1) от Наказателния кодекс, предвиждащ от 2 до 8 години затвор за полово сношение с лице от същия пол след употреба на сила, заплаха или използване на положение на зависимост, твърди Дарик.

Пенев е ХИВ позитивен и е многократно осъждан за кражби и грабежи. Той беше задържан от варненската полиция през месец юли миналата година заедно с 18-годишната Катя Русева. От тогава е зад решетките с мярка за неотклонение „задържане под стража”, която съдът на няколко пъти потвърди.

Срещу Пенев са повдигнати обвинения за притежание на наркотици с цел разпространение и за систематично предоставяне на помещение за употреба на наркотици на неограничен кръг от лица, каза говорителят на Окръжната прокуратура в морския град Радослав Лазаров. Тъй като до края на 2011 г. не бил даден ход на делото, то е отишло в Специализирания съд. Срещу Пенев е имало и материали за блудствени действия с малолетни и непълнолетни лица, които са били изпратени на Районната прокуратура, добави Лазаров.

Прекараното в ареста време ще бъде приспаднато от присъдата на Пенев и той ще излезе от затвора през месец март. Тогава ще бъде преценявано, дали да му бъде поискана мярка за неотклонение „задържане под стража” по новото дело, заяви говорителят на Районната прокуратура Вяра Алексиева.
        „Светлин Митев е изключително опасен, осъждан е многократно и е с множество висящи дела. Ако обществото има нужда от такива хора на свобода, то нека го помилват. Това съвсем не е безопасен младеж, който бил задържан с една цигара марихуана и лошата прокуратура го предала на съда”, коментира още Лазаров.

Край на цитата

Сина ми е на 3.5 годинки,ще му го запазя това за пример КАК НЕ СЕ ПРАВИ.8 месеца са му малко на тоя педал
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
          .Аз адмирирах въпросното наказание ... Колкото по-известен и по-богат - толкова по-строго. За назидание и аларма към другите. Така трябва да бъде. Поне така го мисля аз..
          Страхотно Мислиш ! Предполагам, че ако досега някои единици в тоя форум си бяха позволили да не забележат колко си Умен, сега вече за всички въпроса е очевиден .
          Последно редактирано от Nik Nikolov; 09-02-12, 20:20.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Умен и подобна тема?
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Е, не стреляйте по линейката де
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Този какъв е и какво заслужава - не се наемам да твърдя на база медийни упражнения в манипулиране на общественото мнение.

Какво виждам (или по-скоро невиждам) - липсва достоверна информация какво е довело до гледане на делото в спец-съда. Липсва адекватна по размер присъда, ако това дело наистина е било за същия. И други липси се забелязват, но ако някой ми помогне да си обясня тези, ще съм му благодарен. Може и да видя смисъл от такова специализирано правораздаване Да си призная - не намерих и страницата на съда

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  Страхотно Мислиш ! Предполагам, че ако досега някои единици в тоя форум си бяха позволили да не забележат колко си Умен, сега вече за всички въпроса е очевиден .
                  Страхотно Думаш! Предполагам, че ако досега някои единици в тоя форум си бяха позволили да не забележат дружелюбния и приятелския ти тон в разговорите, сега вече за всички въпроса е очевиден.

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Умен и подобна тема?
                  Умен и подобни слова?

Да видим сега колко картона за обида ще отнеса аз, а колко те.

Коментар

Ясно е, че 6 месеца е стоял в ареста. Което за половин грам марихуана е абсолютно невъзможно.

Коментар

Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
                      Умен и подобни слова?
                      Аз и умен. Никога не съм твърдял, че съм. Може би и затова не се изтрепвам да пискам подобни теми, нямам достатъчно акъл вероятно. Ще се справя някак си с това...
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                        Ясно е, че 6 месеца е стоял в ареста. Което за половин грам марихуана е абсолютно невъзможно.
                        http://e-vestnik.bg/11943

Коментар

Няма съдия, който да те остави толкова време в ареста за половин грам марихуана.

Коментар

Толкова ли е сложно. Носиш марихуана-забранена е-хващат те-лежиш. Знаеш ли, че е забранена-знаеш, имаш ли оправдание-нямаш.

Това е все едно да е забранено да блъскаш хора и ти да се сърдиш, че си в панделата защото само леко си ги качвал на капака.

Или носиш или не носиш, няма малко бременна жена, какво толкова има да се разсъждава по темата?

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                              Няма съдия, който да те остави толкова време в ареста за половин грам марихуана.
                              Не мога да отрека, че си прав - няма такъв съдия и това е факт. Обикновено и за по-големи количества хората се отървават с условна.

Но мярката за неотклонение задържане под стража задължително я има - такъв е закона! И няма да ти казвам с колко хора задържани с трева е пълен следствения арест! Главно роми, бедни или наркомани, които не могат да си платят гаранцията. Някои от тях стоят там с месеци докато им разгледат делото. А следствения арест е под най-строгия режим (казвам за който не знае). В килиите има по две твърди легла, мивка и кенеф. Прозорците са високо, дълбоки и с решетки от двете страни - през тях не се вижда нищо. Дават ти храна по три пъти на ден през дупката и това е. Няма разходки, няма социални контакти с никой. Ако вкарат някое циганче в стаята за компания - обикновено си много доволен, защото поне има с кой да говориш. Тримесечен престой в този карцер и познай като какъв човек излизаш.

Коментар

Според мен режима е много либерален. Имат много неща за които аз плащам, за да могат като излязат да продават отровата на моите деца. Подобно наказание няма исканият от мен възпиращ ефект.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X