Обява

Свий
Няма добавени обяви.

8 месеца за половин грам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 8 месеца за половин грам

Ако пък е вярно това за "многократно осъждан" с "множество висящи дела" - тогава според мен е редно онзи дупетат с цигарката да си обира крушите мнооого бързо от там /НС/. Просто ми се иска някак да получа информация от наистина достоверен източник за това /и всяко друго/ човече преди да дам своята оценка за или против. Очевидно не можем да вярваме нито на МВР нито на депутати нито на съд нито на църква нито дори на всеки тук ..... безнадеждно е понякога.

Така или иначе, дори да се е занимавал с продажба на трева - вече изразих мнението си. Който каквото и да продава - купувача си дава парите и си носи главата на раменете също. Аз например повечко мразя в сърцето си някои фармацефтични гиганти дето буквално ни мамят да им купуваме боклуците на нереални цени, чрез продажни доктори .... дъъълги размисли са това.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      ...онзи дупетат с цигарката да си обира крушите мнооого бързо от там /НС/...
      Онзи в НС със цигарата не беше дупетат, а-ми някакво такова същото келеме. Имаше двата си мига шанс да застане на трибуната на парламента и ги употреби да размахва там (какво всъщност размахваше не мога да кажа, защото се усметох от толкова много жаргон в тази тема и окончателно не знам кое какво е).
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Гледах го това момче при Милен Цветков.Не можа твърдо да си отстои мнението и защо е показало цигарата в НС,но не и без помощта на коварството на водещия.
        Конкретния случай е въпиющо несправедлив като присъда,но не мога да взема страна-именно поради съмнителната личност на осъдения.
        Аз пробвах КОНОП /"марихуаната" е измислен термин/ миналата година.Имам в двора си див от много време.Изсуших си каквото трябва и-на лула,на цигара,смесен с тютюн-никакъв ефект...или почти.Но определено това е натоварен с много реклама продукт,който ДА ПОДТИКНЕ към сериозните "манджи".На 45 съм,пия и пуша,за канабиса казах и,нищо извън това.Е,90 и кусур кила може да искат повече количество.
        Съжалявам,че цитирам себе си,но в тая тема има голяяма доза истина.

ПП Колега Гоблин,дето викаш,че извънземните щели да дойдат и да вземат канабиса-имам само една забележка.
        Да СИ го вземат...

Поздрави!
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...C%E0+%E7%E0...

Коментар

Аз доколкото знам тоя "дивия" не "фаща". Иначе на село лятото се самозасяват с такъв доста от сметищата та мога да стана крупен износител.

Коментар

Адашче ти пази да не се напушиш с нещо другоче тогава да видиш чудо

Примерно стрита червена мухоморкада усетиш как са се чуствали берсерките

Макар че според мене при тая твоя хубава ракия друго ти не требе .Поздрави
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Мамка му, сега във връзка с предстоящото събиране на конопени чували, за природни бедствия, трябва да внимаваме на кой даваме чувалите.

Да не земете да ги изпушите ей !!!
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
              X