Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Паркетниците и Зимна София (нЕкой РазмислИ);)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За Паркетниците и Зимна София (нЕкой РазмислИ)

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Само със снимки няма да минеш. Може и да те заведем някъде да покажеш как става номерът на 50 см мокър сняг. Ако има и няколко санта коричка отгоре - още по-хубаво.
    Говоря за прясно навалял пък бил той и мокър. Пък за тоя с коричката ако е толкова голям аз ще те заведа пък ти мини с каквото искаш от там.

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
      Говоря за прясно навалял пък бил той и мокър. Пък за тоя с коричката ако е толкова голям аз ще те заведа пък ти мини с каквото искаш от там.
      50 санта мокър сняг са предизвикателство и за ЗИЛ 131 или 157, какво да говорим за стандартен джип. Май малко се поизхвърляш .... Ако ще и с гуми за Марс да си, физиката си важи за всички.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

И аз съм навит на живо да го видя как става тоя номер - 50 см мокър сняг и ML ...
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Бе поне се вьрнахте на темата за ПАРКЕТНИЦИТЕ и зимна София

И аз сьм на опашката да видя МЛа,той по-потентен ше дойде и от Гто.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
            Колега само да питам - не ляга ли върху снега тоя Мерцедес?!! Аз вчера се вкарах в един 50-60 см. сняг и там си останах! Върти три гуми, ама висящи! Докато не дойде трактора нищо не помагаше!Даже да беха супер зимни гумите ефекта щеше да е същия!
            Тая зима три пъти ляга на корем като винаги на стар сняг с кора около 40см.Двата пъти излезе сам след доста буксуване но единия игра въжето.в пресния сняг няма ядове и над 50см. но иска да е на бавните защото всичкия сняг който бутам отпред се опитва да го изгаси.А шефа ми кара от новите МЛи .С подходящи гуми той може да е още по проходим защото е с два блокажа и се вдига 20 см. над нормалното от въздушните възглавници.

Коментар

Ако ще и 5 блокажа да има, колело, което е потънало до половината в мокър сняг не може да го прескочи. Докато служех в армията, преди поход в сняг трасето се минаваше само с Урал. А неговия клиренс е "малко" по-голям от на кой да е МЛ. 131 не минаваше. Нищо, че и неговия клиренс е "малко" по-голям от на "МЛ-а на шефа", а и въртят 2 колелета повече с агресивни гуми ....
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз сьм леко обьркан и ще попитам,срам не срам,кво да правиш.............

Кой модел е МЛа и коя година с кой мотор?
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  50 санта мокър сняг са предизвикателство и за ЗИЛ 131 или 157, какво да говорим за стандартен джип. Май малко се поизхвърляш .... Ако ще и с гуми за Марс да си, физиката си важи за всички.
                  Прехвърлих снимките от телефона на компютъра но не мога в темата . Снега отпред е до голямата емблема на решетката а отстрани до лайстната която разделя вратата.Щом не вярваш напиши името ми в вбокс и гугъл разучи и ще разбереш че не се изхвърлям!

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    Ако ще и 5 блокажа да има, колело, което е потънало до половината в мокър сняг не може да го прескочи. Докато служех в армията, преди поход в сняг трасето се минаваше само с Урал. А неговия клиренс е "малко" по-голям от на кой да е МЛ. 131 не минаваше. Нищо, че и неговия клиренс е "малко" по-голям от на "МЛ-а на шефа", а и въртят 2 колелета повече с агресивни гуми ....
                    Щом си толкова сигурен , каквото и да ти покажа няма да те убеди.Ако минаваш наоколо се обади и тогава ще видиш дали "от Витоша по високо нема"

Коментар

Фу деее... Как се набутах да си купя Нива! Можех да си остана с Фиестата и да мина само с хубави нови гуми.

Коментар

Сигурен съм, защото съм покарал доста високопроходими машини и то много, ама много по-сериозни от джипове за масово ползване. А МЛ дори не се доближава до тях. В 50 санта пресен рохкав сняг може да се движи кой да е 4х4, даже и доста по-височки 4х2 с хубави гуми, но пак си е много под въпрос. Но в мокър, тежък сняг, който се сбива и става плътен като бетон....."малко" ми е смешно.
                        П.П. Във Вбокса на тоя ник излиза само някаква бегачка, няма МЛ....
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

По горе е написал- МЛ от първите- ще рече че е W163.Мое менние-надявам се колегата да не го приема лично- Първите са наи големите дървеса, заедно с МБ100 тва са едни от наи големите издънки на Мерца....После ги пооправиха малко,ама щом го правят тва в Америката ,даже само поради тоя факт -далече от такова нещо.Като идвах за америката ,гледам че МЛите са доволно ефтиния та питах моите по сервизите дали да не си купя - отвсякъде казаха- бягаи надалеч от такова.....

Коментар

Пак се почва надхващане кой какво е карал итн. Защо трябва да изброявам колко джипа имам ,до колко други имам достъп ,че само двата МЛа са "паркетни",че съм участвал и на два офроуда(като навигатор) освен другите състезания ,колко пъти съм шампион и че спечелих състезание на сняг в неделя в клас 4х4, за да вземе на сериозно мнението ми велик форумен специалист като теб. Не виждам смисъл да го правя.

Коментар

Прехвърлих снимките от телефона на компютъра но не мога в темата . Снега отпред е до голямата емблема на решетката а отстрани до лайстната която разделя вратата.Щом не вярваш напиши името ми в вбокс и гугъл разучи и ще разбереш че не се изхвърлям!
                              И колко метра измина със сняг до емблемата ,щото ако е да разбиеш 1 м пряспа висока 50 см може и да се съглася ...не знаех , че "МЛ-а на шефа" със повдигане на възглавниците може да достигне клиренс от 50 см ...
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Пак се почва надхващане кой какво е карал итн. Защо трябва да изброявам колко джипа имам ,до колко други имам достъп ,че само двата МЛа са "паркетни",че съм участвал и на два офроуда(като навигатор) освен другите състезания ,колко пъти съм шампион и че спечелих състезание на сняг в неделя в клас 4х4, за да вземе на сериозно мнението ми велик форумен специалист като теб. Не виждам смисъл да го правя.
                                То няма нужда след това:
                                Теглил съм почти всички видове истински и паркетни джипки, автобус и няколко пъти служебните камиони. Единия път камиона(соло цистерна около 7 тона) го изтеглих на сняг на изкачване като преди мен багер КЕЙС 580 4х4 не успя.
                                Танка дето го тегли по габровските баири си пропуснал да впишеш, ама утре след като се наспиш се надявам да си го сънувал и него

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X