Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Паркетниците и Зимна София (нЕкой РазмислИ);)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За Паркетниците и Зимна София (нЕкой РазмислИ)

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
    Според мен постовете на Nik Nikolov и Насов казват кратко и ясно всичко по темата!
    Наздраве!
    Подписът ми също има отношение по въпроса.
    Напълно прав си колега, а като се има предвид че на Ой Ой както вика сина ми, се ходи за кеф и емоции. За това едно дърто чероки си взех, няма системи нищо, реве и суче като полудяло, е 1 път щеше да замине един човечец с няква колица, ама защо не бяга от 4 литрово чероки карано от 21г шофьорка на хлъзгав път Не че и на мен не ми побеля плешивата кратуна ама

Коментар

а и се поразтърсих из нета,из разните вносители на автомобили.ми гледам рав 4,тигуана,разни нисани всички са със заключване на диферинциала.дори моята госпожица с джипо на техните сузуки витара 2006 г е като самолет като го сложи на 4L.a а такива марки като мерцедес ,ауди или бмв нямат такива освен техните системи форматик,куатро и хдрайв.говоря за джипки от средния клас GLK,Q 5 ili X 3.

Коментар

Простете, че ще си позволя да спамна, ама ако знаете как ме дразните с тая тема направоооо... Смисъл нали таман си имам паркетник, с гуми дето не е ясно дали стават за зимата и няма грам снЕг. А при вас е рай за тестове, сняг, студ кеф за чудо и приказ. Я ми дайте една Q7 или там нещо подобно с хубави зимни гуми и да видим къде ги тея 2 педи киша на равното, дето няма да мога да излаза от тях. А ако е с МТ гуми да видим в калта ко следва, щото много ми е писнало, още Стефан като почна с оня клип на Рейнджа дето си седи на 1 място в калта. Ми и аз съм го правил това с диското и гумите за мъгла, седя, седя па като му се назлобих и си излази, а още нямах книжка не, ами да съм бил минал 1/2 км общо, не можех да тръгна на минимален наклон. Само митове и легенди. Куздов, що не му даде фронтито на тоя да видим нямаше ли да го закопа и него. Щот то ако ти се беше качил в аУдито, сигура щеше да го извадиш, без нужда от рамо. Така поне свикнах модуса да катери и лед и сняг със зимните гуми, ESP-то му бачка като тракшън контрол и си с предно и блокаж все едно. Ама в калта като го заврях, 1 пръст беше и не иска и туй то. Двигателя ме спира и толкоз. И аз като не се сетих да си барна копчето на ESP-то, върнах се по баира на задна, паркирах и си походих пеша .

Коментар

Първоначално публикуван от dinko8104 Преглед на мнение
          ами гледам на някои такива паркетници имат и оффроуд режим,оффроуд ESP.какво ще да рече всичко това?не стават ли пак за горски стражари с тея системи?
          За в гората па въобще не са паркетниците бре човек!Как може даже да го помислиш?Там си требе височина,ходове,големи гуми и да може да тургаш всичката газ!Точно за там са истинските джипки,дето паркетниците се представят на лед по-добре от тях!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Днес (неделя) е поредният прекрасен зимен ден, който дава повод на водачите на 4х4 автомобили в София да се поздравят и възгордеят с мъдростта, прозорливостта и предвидливостта да си закупят такова возило. Никъде, ама никъде не е чистено Х6-ца въртеше предно ляво и задно дясно и не можеше да се измъкне на заден ход от централна улица (ама не посмях да снимам клипче, `щото бутащите я едри младежи изглеждаха достатъчно вбесени ). За сметка на това две Х5-ци ме отвяха на "Цар Борис ІІІ". Доста джипки танцуваха и се въртяха... Аз също за пръв път нещо не се чувствах съвсем стабилен с part-time-чето в подписа. Явно от дъжда вчера вечерта беше направило лед и отгоре - педя хубав пресен сняг. Паркетниците, които гледах обаче (два-три "Outlander"-а или производните им Пежа, едно "Санта Фе" и едно "CRV") нещо едвам пъплеха - да не би електрониката да ги "стискаше за гушите"
            Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 05-02-12, 11:40. Причина: правопис
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Не съм от София, но тук положението си е... От часове в Търново вали ситен дъжд, а температурата е -4 градуса! Като отворя прозореца и чувам как капките трополят по леда, а колите са опаковани в лед. А ми предстои излизане с Аутлендъра

Коментар

В София снощи валя дъжд, през нощта замръзна, а от заран вали сняг. Към 10 ч. отидох с Диското да храня ловните кучета. Беше страхотна хлъзгавица и ТС мигаше като в дискотека. Друго си е Нивата - и по-Лъзгаво нищо не й мига .
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Тази сутрин чаках 15 минути преди да си изляза от една улица. Има си хубав знак за "път без изход", но трима си бяха влезли и после не можеха да излязат.

Най-отпред беше Пежо 305. По някаква странна причина жената в него не желаеше да кара по коловоза, а искаше да копае през пряспата отстрани. Естествено не можеше и на няколко пъти заставаше почти перпендикулярно на пътя. Тя се оправи и излезе сама, но по наистина смехотворен начин.

След нея беше Ауди А4. Трагедия - беше като снегорин. Напред-назад-напред-назад... Не знам дали имаше щети по колата накрая, но с много бутане от трима души и яко зор на количката човекът все пак излезе.

Третата беше БМВ Х5. Никакви грижи - мина си безпроблемно.

Отпуши се най-накрая път и за мен със скромната нивичка. Не изпитах абсолютно никакви затруднения - напълно безпроблемно преминаване... Само, че на кръстовището в края някакъв пич с Опел Вектра реши да влезе пред мен. Явно не ме видя, знам ли... И естествено се оказа, че не може да се върне назад. И пак бутане, бутане...

Коментар

олеле...

аз що не гледам прогнози, ами се правя на умен и икономичен? Зарязах вчера УАЗа и скочих на Туингото. То вчера можеше, ама сега УАЗът е далече. Грешка, грешка, обърках колата, голяяяма грешка ...

Имам подозрението, че Wattie ще идва да помага с неговия зъл паркетник.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      олеле...

аз що не гледам прогнози, ами се правя на умен и икономичен? Зарязах вчера УАЗа и скочих на Туингото. То вчера можеше, ама сега УАЗът е далече. Грешка, грешка, обърках колата, голяяяма грешка ...

Имам подозрението, че Wattie ще идва да помага с неговия зъл паркетник.
                      Не е толкова зле - само малките улици са проблемни, и то тези, в които не може да мине снегорин. Столична Община и днес добре си е свършила работата - навсякъде откъдето минах е почистено. И продължава да се чисти.

Трябваше да ходим да се пускаме с шейни, казах ти аз!

Коментар

Аз пък преди малко обиколих София и не беше почистено.А бях с леката кола....
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

кръстосах я и аз....... основния извод е: без гуми не става, каквото и да караш!

Коментар

Е излиза, че х5 може, а х6 /същото, с друго купе/ не може? Или здравеняците нямат пари за гуми ... или акъл за гуми или просто да си управляват колите. Уф, преди 2 години тук където съм сега падна 40 см сняг за 1 нощ, но бях пеша и едва стигнах до влака, после тжв-то хванах на косъм, че са 700 км до Париж, че та излетя /каръщина, да ми се падне полета баш в тоя ден/. Сега като искам да си пробвам паркетника, йок. То имаше в София 20-30 см сняг преди да замина и така и не съумях да го озоря, пък с гуми на незнайна възраст и доста тежко състояние, макар и зимни, не съм спирал никакви системи...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                              Е излиза, че х5 може, а х6 /същото, с друго купе/ не може? Или здравеняците нямат пари за гуми ... или акъл за гуми или просто да си управляват колите.
                              Не се доближих достатъчно, за да разгледам гумите защото двамата бутащи и този в колата нямаха... хм-м... дружелюбен вид...
                              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

ДНес паля черока и неще да тръген, ни напред ни назад ама не боксува, викам бре кво стана. Ядосах се газ назад с риск да отнеса колата зад мен жестоко изпукване и отлепи, така ми бяха замръзнали гумите в вчерашната киша, че днес все едно бетонирани. НА задно само не може да тръгне черока вобще, на фул тайм никакви проблеми, хем е с много гадни гуми, ама вчера какво му причинихме ( при дедо Владо има и клипчета) Ама наистина много гадно, лед чист отдолу отгоре снежец , просто прекрасно, теглих един приятел с пасат от супер лесно место, ама само така изглеждаше, и черока се узори. Докато валеше снега беше трагедия за колите по пътищата, след като спря всички главни пътища са мокри. Не съм много дърт, ама не си спомням толкова много сняг и студ, като го дават и другата седмица същото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X