Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Паркетниците и Зимна София (нЕкой РазмислИ);)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За Паркетниците и Зимна София (нЕкой РазмислИ)

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
    И се срещаш с огледалата на бусовете!!
    Които обаче се срещат по-рядко.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Които обаче се срещат по-рядко.
      Да, но такъв един идиот вече счупи моето и то защото отбих за да говоря по телефона, че нали в движение не е позволено и прааасссс.
      Слязох и снимах пикапа как е паркиран, ами по-добре отколкото очаквах, но тоя с буса това не му попречи....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
        Да, но такъв един идиот вече счупи моето и то защото отбих за да говоря по телефона, че нали в движение не е позволено и прааасссс.
        Слязох и снимах пикапа как е паркиран, ами по-добре отколкото очаквах, но тоя с буса това не му попречи....
        Мдаа и на мен един такъв вчера на Петрохан ми обърна огледалото! Щото леките коли се отбиват на тесния път, а буса е голям и си кара по средата!!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

• От: Re: За Паркетниците и Зимна София (нЕкой РазмислИ)

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
          Я,го качи тука за не вярващите!

П.П. аз не съм от тях,защото съм виждал такива ситуации!
          http://www.youtube.com/watch?v=agb7v_wXhes
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

тираджията е.....нямам думи

а по темата: коловозите в Овча купел са прекрасни- около 20см. дълбоки, чудесно заледени и вече не само паркирането перпендикулярно е невъзможно, ами и тези, които са паркирали, не могат да излезнат. колите с малък клиренс нямат шанс дори да стигнат до блока - лягат по корем и до там.
            Субаруто засега се справя, но ако станат още 10см. по-дълбоки и аз ше се ослушам.

и понеже Сф не е България все пак, да ви кажа за Троян,за ден наваля около 60см. и стана весело, още повече че отдолу си стоеше стария лед а в пътното явно бяха свършили лугата и само го заглаждаха с дъските.......

Коментар

Как пьк един пьт не влезе в крачка ТИРаджията

А иначе щеше да излезе и сам......................Май месец
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

И на мен ми направи впечатление пълното отсъствие на ритъм в тоя ъъъ, шофьор.

Коментар

Ма и предните ги вьрти все едно тегли и с тях.Не си оправи волана кьм задника на джипа и да следи кога е опьна на вьжето та да лашне ми дьржи на газ половината време все едно ще излезе сам.То и за това коментара на оператора - тоя сьс задните ли тегли?Дойде му някак си естествено да пита

И тоя клип е много по-различен от другите които сьм гледал,а и от случките които сьм участвал.Теглил сьм рейс с 40 пьтника с Патрола,но си го вьрзах,втора бавни и само им казах да ми го побутнат,нямаше лашкане.Трьгна и малко му трябваше,на клипа горе не беше никак малко.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

А мен ме дразнеше това, че упорито въртеше волана точно накъдето не трябва. Сам не можеше да помръдне. Под снега имаше лед и гумите му се въртяха без сцепление. И не знаеше, че има блокаж.... Около гумите на прицепа имаше много сняг и той пречеше. Но с по-читав шофер щеше да е по-лесно. Пичът обаче се събуваше и караше по джапанки.
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

е, турците пък карат по бели чорапки

нямаше ли магазин наблизо да вземете 5 кила сол за под гумите........... както и да е, то минало вече

Коментар

В тази тема май всеки хвали квото има .Собствениците на "истински" джипове се правят на велики и собствениците на "паркетници"гледат да не им отстъпват.Аз твърдя че всичко е от гумите(за проходимоста на сняг ) а останолото( за да преминеш от някъде без да закъсаш) е от шофера.Имам достъп до различни джипове и често ги карам.В ежедневието карам МЛ от старите . Със ниско скоростни меки и много ламелни чисто зимни гуми проиводство предназначено за Скандинавието.Теглил съм почти всички видове истински и паркетни джипки, автобус и няколко пъти служебните камиони. Единия път камиона(соло цистерна около 7 тона) го изтеглих на сняг на изкачване като преди мен багер КЕЙС 580 4х4 не успя. Камионите ги тегля на бавни.Карам го четвърта зима като първата беше със стари зимни гуми от Германия и срам не срам няколко пъти са ме тикали на равно!Е нека някой докаже че не е до гуми.И за какви снегове говорите 20-30см. МЛа върви до емблемата тък вие му викайте паркетник.Никой от всички джипове които съм карал не е толкова проходим на сняг но и никой не е с такива гуми. Всички теглени от мене истински джипки са били или със всесезонни или с кални гуми! Имам снимки в над 50см сняг ама не знам как да ги кача.Но понеже съм сигурен че сега ще ме почнат неверници маи ще трябва да се науча.

Коментар

И тоя си е намерил книжката в нЕкой "Зрънчо"... Сигурно вече е банално, но маса народ работи каквото му падне, а не това, което умее (то има някои, които и нищо не умеят, де....) и в тая професия се набута куцо, кьораво и сакато. А да караш такава "плевня" си е майсторлък. Имам приятел тираджия и веднъж за проба подкарах камиона му. Ми не е като да караш обикновен камион, нищо че е по-комфортно в кабината.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
                            ... Имам снимки в над 50см сняг ама не знам как да ги кача.Но понеже съм сигурен че сега ще ме почнат неверници маи ще трябва да се науча.
                            Само със снимки няма да минеш. Може и да те заведем някъде да покажеш как става номерът на 50 см мокър сняг. Ако има и няколко санта коричка отгоре - още по-хубаво.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

А после 'сичката пластмаса отпред дали ще може да я прежали? Че май и радиаторите са му доста ниско...
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
                                ! Имам снимки в над 50см сняг ама не знам как да ги кача.Но понеже съм сигурен че сега ще ме почнат неверници маи ще трябва да се науча.
                                Колега само да питам - не ляга ли върху снега тоя Мерцедес?!! Аз вчера се вкарах в един 50-60 см. сняг и там си останах! Върти три гуми, ама висящи! Докато не дойде трактора нищо не помагаше!Даже да беха супер зимни гумите ефекта щеше да е същия!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X