След като преди вече две години продадох и последният си "Истински Джип" и минах на Паркетници (в момента Кашкай+2). Извън пътя съм излизал 2-5 пъти, никога не съм закъсвал, но и НЕ изпитвам кеф от това - просто не стават за разходки.
Но мисълта ми е за Софийските (а предполагам и навсякъде другаде) Реалности
- Тази зима се случи Много студена, че и снежец наваля, поне в моя квартал си е снеговито и ледовито
И О'Чудо Кашкайчето без никакви претенции си цепи и не се оплаква, викам си значи условията са много добри, да ама вчера решихме да Изкопаем Микрата на Жената
и за да не кажете че ви лъжа, ето след малко игра на децата
- Речено Сторено (както казва ГошкоЛошко
), след час Копане и размразяване най-накрая колата е като след археологически разкопки, НО Никакъв шанс да помръдне на леда и лекия борд наоколо, с помощ от Приятел (Благодаря Мишо
) я извадихме, мръднах я 5 метра и пак се закопа
, пак бутане... след обяд Жената се прибра и за да се размине с друга кола мръдна 2 метра от леденият коловоз (пак на Пътя
) колата ЛЕГНА
. Извадих за пореден път Кашкая и я издърпах като тапа от шампанско...
Та дългата история накратко - Изненадан съм от "повдигнатата лека кола" с "оплювано и Не истинско 4х4" - Прекрасно поведение, Идеално си изпълнява задачата да те прекара от точка А до точка Б по Някакъв път в 99% от възможните условия, докато стандартната машина се Провали в тази си задача 3 пъти за един ден!
темата е преместена в кошчето, защото се превърна в говорилня, но сигурно така е по-забавно
Но мисълта ми е за Софийските (а предполагам и навсякъде другаде) Реалности

И О'Чудо Кашкайчето без никакви претенции си цепи и не се оплаква, викам си значи условията са много добри, да ама вчера решихме да Изкопаем Микрата на Жената

Та дългата история накратко - Изненадан съм от "повдигнатата лека кола" с "оплювано и Не истинско 4х4" - Прекрасно поведение, Идеално си изпълнява задачата да те прекара от точка А до точка Б по Някакъв път в 99% от възможните условия, докато стандартната машина се Провали в тази си задача 3 пъти за един ден!
темата е преместена в кошчето, защото се превърна в говорилня, но сигурно така е по-забавно

Коментар