Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

vivee, извинявай за спама и неудобния въпрос, ама ..... имаш ли дясно ухо? Ако е неудобно, не отговаряй.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

За причини за даден проблем имам голяма кореспонденция с специалисти от цял свят.Тук не ми е важно ваше мнение -интересуваше ме в в различни части на света разбиране и рекция на хора както и начин на живот.Отговорите ви ми са достатъчни.
      Заинтересува ме отношението,не съм срещала такова-гледате не виждате агресивни и напрегнати
      Бъдете здрави

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
        Заинтересува ме отношението,не съм срещала такова-гледате не виждате агресивни и напрегнати
        [/I]
        Извинявай, но поради спецификата на пунктуацията, не разбрах горното изречение.
        Последно редактирано от NovemberCharlie; 29-10-10, 15:23. Причина: правоговор
        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

За причини за даден проблем имам голяма кореспонденция с специалисти от цял свят.Тук не ми е важно ваше мнение
          [/I]
          А така!
          С това трябваше да започнеш.

Коментар

Айде, пак се изложихме пред чужденците.

Коментар

За причини за даден проблем имам голяма кореспонденция с специалисти от цял свят.Тук не ми е важно ваше мнение -интересуваше ме в в различни части на света разбиране и рекция на хора както и начин на живот.Отговорите ви ми са достатъчни.
              Бъдете здрави
              Бъди здрава, не отговорихме на концепцията ти, че сме подходящи морски свинчета или бели мишки.Пробвай в Папуа-Нова Гвинея, може и в Тамбукту.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Айде, пак се изложихме пред чужденците.
                И що пък да сме се изложили? Виве-то нека обясни - къде видя агресия?
                В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Бъди здрава, не отговорихме на концепцията ти, че сме подходящи морски свинчета или бели мишки.Пробвай в Папуа-Нова Гвинея, може и в Тамбукту.
                  Какво са ти виновни тамошните хорица?

Коментар

Първоначално публикуван от Gallka Преглед на мнение
                    И що пък да сме се изложили? Виве-то нека обясни - къде видя агресия?
                    Ми, като не долюбвате хомитата, какво да си помисли!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Какво са ти виновни тамошните хорица?
                      Нищо, като ще има човъркане, защо ние, елементарен прагматизъм.Мога да се смея на комшията, че го влече другия комшия от долния етаж, но не искам да сядам на нито един лакмус от предположените два...
                      Като себичен и старомоден се оприличавам, авангардизма в такъв аспект не ме влече...

Коментар

Vivee, Vive...толкова ли не сети да пишеш в Стокхолм...защо у нас бе дете...Не знаеше ли, че ще срещнеш стена от здрав прагматизъм, объркващ хумор и бяс от символика . Сори...бедни сме, но сме богати на ум и интерлюдии, за които не си си и помислила. Това сме ние и това е положението...не, че Кеймбридж не ни е ясен, просто нашите си истини са си наши, въпреки на някого световните изследвания и трудове. Запомни едно - няма начин един многострадален народ да не достигне до всички житейски истини във вековете тегоби. Най-мъдър се става в мъката. Затова...колкото и невинно да се разхождаш из градини и хорски мнения - знай - българинът може да е циничен по някога, трудноразбираем за другите, но е винаги натюрел. Един пиян от несгоди народ сме, но - винаги в бара на истинския живот. Няма как да го разбереш, защото...не си стъргала сапун, за да изпереш бебешки пелени, когато в цялата държава е имало прах за пране за каста връзкари. Сблъсъкът на нашия и твоя мироглед е твърде неравностоен...може би ще те научи на нещо, но може и да те негативира. Така, че или наистина влез...или просто излез. Или си стой и ни търпи, такива, каквито сме...така или иначе се учиш.
                        Последно редактирано от Dan7; 29-10-10, 16:59.

Коментар

Ми ти направо и поднесе наготово тезата на проучването и. Трябва да черпи.
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Загубени в превода. Кой знае, какво чете. И като пише, какво четем.

Коментар

Девойчето Виви да каже едно благодаря на всички тук.
                              Препоръчвам и да направи изследване на родословното си дърво
                              откъдето ще разбере какво представляваме като народ.

Коментар

Девойчето поиска съвет за едно дръвче, но там не се намери никой, за двадесет дни, да и отговори... Ако темата не е в спама и не можем да се гъбаркаме, нямаме какво да напишем, май...
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X