Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: какво точно стана?

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Друго не щеш ли, мръсник.
    Явно жена ти спи вече...
    ...то от такива наивници близнаци се раждат...
    Еее, моето подсъзнание не е чак толкова мръсно колкото твоето...
    Имах предвид момичето да даде снимка за уверение, че е именно тя. Ти какво си помисли-твоя работа...

Жената вярно спи отдавна, и аз съм се развихрил из нета, но не и в тази тема. Вивее, докажи им, че не са прави, аз вярвам в доброто начало на човешката същност.
    Ако не разбираш-кажи, ще го напиша така, че да е разбираемо за машинен превод...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не сте го извадили от телевизора.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Static_electricity

---
      вече на много хора съм обещал цикъл от уроци по физика и химия, може би е крайно време да се захвана.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Максе, ти си бил полиглот бе...
        Ма кой те би по главата да се жениш?
        То и мен де, па и бях съвсем младо...
        Карай, да не съжаляваме, че ще ни хване рака...
        Сакън, по-добре женени/май/.
        http://vbox7.com/play:50300637

Коментар

Кольо, хареса ми твоето обяснение за мълниите. Значи излиза от котката,но изглежда че излиза от телевизора.
          По повод снимките, вие смятате че това не съм аз? Утре пътувам до много интересно място където се продават екзотични дървета. Ще направя много снимки и ще ви пратя. Но защо да ви лъжа? Това не го разбирам, обясни ми моля.
          Последно редактирано от giorgio; 23-10-10, 09:51.

Коментар

Жената вярно спи отдавна, и аз съм се развихрил из нета.... Вивее, докажи им, че не са прави, аз вярвам в доброто начало на човешката същност.
            Мамин сладък, шуменско ти отесня, та ще ореш в Израел, трактор ненагледен...
            Аз мисля да се оттегля от темата, става опасничко за непривикналите на Кольовите благи думи, пък и тепърва да се преоткривам...

Коментар

Защото има много такива из нета, които се опитват да ди правят шеги с нищо неподозиращите обикновени потребители...
              Надявам се ти да не си от тях.
              Чакаме снимките.
              Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Мамин сладък, шуменско ти отесня, та ще ореш в Израел, трактор ненагледен...
              Аз мисля да се оттегля от темата, става опасничко за непривикналите на Кольовите благи думи, пък и тепърва да се преоткривам...
              НЕ БЕ!
              Нищо лошо не съм влагал в думите си, що ме броите за коцкар, не знам. Пък и момичето е на възраст колко моите синове...
              Това ми даде идея-Вивее, имам двама сина за женене, и са си съвсем нормални
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кольо,след час трябва да пътувам,но искам да те питам; отношението към мен е такова защото не съм родена в българия?a za двамата сина е много мило,благодаря,но при нас моята възраст е твърде млада

Коментар

Абе, вие това момиче го побъркахте бре .....
                  За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

... и са си съвсем нормални
                    Кольо, да те издам ли как се оплакваше от тях преди време?
                    Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                    отношението към мен е такова защото не съм родена в българия?
                    Най-общо казано, да. Липсва ти опит в общуване с българи и не разбираш някои тънкости в езика, освен това се изразяваш особено. Като следствие, не разбираш и отношението.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Най-общо казано, да. Липсва ти опит в общуване с българи и не разбираш някои тънкости в езика, освен това се изразяваш особено. Като следствие, не разбираш и отношението.
                      А като следствие от това пък тук всички да си го кажат направо - какво, искате да я видите гола ли?
                      5 страници тема и в другата още 20 за едни снимки...

Коментар

Явно, преводача не може да хване разликите, между балканския и английския хумор.

П.с. Кой е преводача, все пак?
                        Последно редактирано от Пенчо; 23-10-10, 09:32. Причина: питане

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                          А като следствие от това пък тук всички да си го кажат направо - какво, искате да я видите гола ли?
                          То май има и други, дето четири не видят заради въпросното фото...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            Хахаха, имаме познал верния отговор!

Коментар

След горният хумор ще видите снимки, като цъфне налъма, дори с ушанка и валенки.

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                                ... Утре пътувам до много интересно място където се продават екзотични дървета. Ще направя много снимки и ще ви пратя...
                                Ако може и снимки на дърветата...

П.П. С риск да стана нахален, може ли и линк към преводача, който ползвате?
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X