Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Екстра си, избива ме на изневяра, хич не ти трябва диета...

Коментар

На втората снимка (дървета) ми се стори , че видях смокиня, ама Джорджо да каже. Пък другото избива на руско потекло, но де да знам.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
        На втората снимка (дървета) ми се стори , че видях смокиня, ама Джорджо да каже...
        Дърветата са ми слабост, ама не разбирам много, много. Въпреки товв, мога смело да заявя, че на въпросната снимка това е нещо различно от смокиня, или ако е, то това е някакъв вид смокиня, непознат за мен.
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Смокиня е. Това е т.н. Черна смокиня, или Black fig.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gby1707_3a_Black-Mission-fig_s4x3_lg.jpg
Прегледи:1
Размер:70.3 КБ
ID:5221577

Листата и са малко по-различни като форма от традиционния смокинов лист на Адам и Ева, но си е смокиня. Заснетата от колежката е с плодове в зачатък. На снимките от разходката, освен дървета има и лиани - доколкото виждам по листата, защото няма цвят, са видове пасифлора и аристолохия.

Коментар

Както писах по-горе, не разбирам много от ботаника, но съм израстнал в двор, пълен с различни видове смокинови дървета. Такава смокиня обаче не съм виждал:

Плодовете на черната смокиня в началото са зелени, после когато поотраснат, минават през мораво и лилаво, до съвсем тъмно лилаво... На снимката, публикувана от Dan7, ясно се виждат неузрели плодове (в горния, ляв ъгъл)...
            Последно редактирано от giorgio; 26-10-10, 18:48.

Коментар

А какво стана с котката?
              Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
              Dacia Duster 4WD

Коментар

Ъ-ъ-ъ-ъ, за кво ставаше въпрос? Искрящи котки се катерят по дърветата и ядат специални гъби във вихъра на еротични танци... и всички сънуват самодиви със смокинови листа.
                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Темата взе да наподобява реплика, или по-скоро кавър, на Булгаков... с лек привкус на госпожа Кристи, защото ако и да си имаме Маргарита, то майсторът е неизвестен...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Темата взе да наподобява реплика, или по-скоро кавър, на Булгаков... с лек привкус на госпожа Кристи, защото ако и да си имаме Маргарита, то майсторът е неизвестен...
                    Делото на незнайния майстор- дело на всеки ! Ако мога да парафразирам един небезизвестен майстор- мислител.
                    И, за да се опитам да вкарам обратно темата в руслото, да попитам. Вивее, забелязвате ли някакви отклонения в поведението на котката след въпросната случка? Засилен интерес към телевизора или обратното- стремеж да го отбягва. Или желание за по- близки контакти с външни хора, които до сега е игнорирала? Промяна в хранителните навици и предпочитания или при задоволяването на естествените нужди...?
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Дали пък, не са я взели скоропостижно в казармата? Че МОСАД не спи!

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Както писах по-горе, не разбирам много от ботаника, но съм израстнал в двор, пълен с различни видове смокинови дървета. Такава смокиня обаче не съм виждал:

Плодовете на черната смокиня в началото са зелени, после когато поотраснат, минават през мораво и лилаво, до съвсем тъмно лилаво... На снимката, публикувана от Dan7, ясно се виждат неузрели плодове (в горния, ляв ъгъл)...
                        Хм...май си прав... ето друга снимка, която потвърждава твоята теза. Вероятно аз греша и това наистина май не е смокиня.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:RoundBlackMadeira%20003.jpg
Прегледи:1
Размер:79.4 КБ
ID:5221757

Коментар

На мен пък на снимката на Джорджо ми направи впечатление формата на плодчето което е в центъра.
                          Заприлича ми на нещо, но няма да кажа на какво
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            На мен пък на снимката на Джорджо ми направи впечатление формата на плодчето което е в центъра.
                            Заприлича ми на нещо, но няма да кажа на какво
                            Коле, това си е цитат на автентичната снимка на Vivee, а не на Джорджо. Ама кажи на какво ти прилича, че ми стана интересно! Така и така тук взехме да пишем какво ли не...

Коментар

Добре де, може и на Вивето да е, не споря. Просто видях снимката в неговия пост.
                              Пък за приличането-всеки си има въображение, на мен ми прилича на едно, на някой друг-може на съвсем друго... Ама аз съм си извратен, та познай на какво ми прилича
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Добре де, може и на Вивето да е, не споря. Просто видях снимката в неговия пост.
                                Пък за приличането-всеки си има въображение, на мен ми прилича на едно, на някой друг-може на съвсем друго... Ама аз съм си извратен, та познай на какво ми прилича
                                Обяви награда, че е по-интересно и ...да познаваме! Тук всички сме с развинтено въображение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X