Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: какво точно стана?

Колежке, вивее, виждам че впечатляващи умове са се произнесли по Вашия казус, пренебрегвайки един основен момент. Има хора, които задават един и същ въпрос, докато не получат желания отговор. Сега ще Ви обясня, какво всъщност, се е случило. Вероятно, преди време сте правила ремонт на телевизора, понеже нещо в него се е развалило. Техниците, които са го поправяли, обаче, не са били просто техници, а чуждопланетни мисионери, които са вградили в него модул за връзка между нашите два свята. Наблюдаваното от Вас явление, е било проба на връзката. Очаквайте и други подобни. Като страничен ефект може да се очаква и прехвърчане на хормони от България към Израел и обратно, а портал за тази връзка ще бъде също Вашият телевизор. Несъмнено, котката е съществен катализатор на процесите... и не само.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      След горният хумор ще видите снимки, като цъфне налъма, дори с ушанка и валенки.
      Напротив - снимки ще има, сигурна съм. Естествено следствие на въпрос, на който може да се отговори с един пост, но се пишат 4 страници.

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
        Напротив - снимки ще има, сигурна съм. Естествено следствие на въпрос, на който може да се отговори с един пост, но се пишат 4 страници.
        И на теб ли да обясняваме за балканският хумор или ще си доизпиеш кафето ?
        Откъде да ти търсим преводач от български на български иначе ?

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
          Кольо,след час трябва да пътувам,но искам да те питам; отношението към мен е такова защото не съм родена в България?a za двамата сина е много мило,благодаря,но при нас моята възраст е твърде млада
          Vivee , мила , пиши ако обичаш , България с главна буква.
          Благодаря!

ПП
          На нас също ни е интересно да общуваме с теб (или "преводача" ти ?)...Както личи по постовете...
          Последно редактирано от nisanterano; 23-10-10, 10:21.

Коментар

Re: какво точно стана?

Темата ми харесва.
            Малко бистър поток в зацапаното ни с грес съзнание.
            Аман от крикове, флекси, джанти, кал и гуми .
            И без това повечето млади хора тук, особено пък момичета са деца на някои от колегите.
            Не виждам нищо нереалистично. Забравихте ли темата на Маги с влетялия внезапно прилеп ?
            Пак беше много невъзможно, но и Цвети и Мимето го потвърдиха.
            Поздравления !
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

И на теб ли да обясняваме за балканският хумор или ще си доизпиеш кафето ?
              Откъде да ти търсим преводач от български на български иначе ?
              Хаха, разсмя ме и ме събуди, още не съм пила кафе. Извинявам се за чат спама.

Коментар

От: Re: какво точно стана?

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                ..............................
                И без това повечето млади хора тук, особено пък момичета са деца на някои от колегите.
                ...........................................................
                Ник ... то верно не съм в час, ама да питам: На кой колега са деца .... Цвети и Мимето .... (Може и на лични)
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Дааа, това с дърветата беше готино. Явно няма повече снимки в стая с, или без котки. Следващите са от срещи с природата.

Аз също се опитах да стигна до реалността с тази персона и за мен провокацията е 100%. Поздрави за фантазията и усилията!

Коментар

Всъщност, успоредно с хумора и закачките, да боцна един "лек" намек на колежката-създател, че освен да се майтапим, отвреме-навреме можем и да мислим, примерно.
                    Ключенцето е в пост N56, погледнете го де, аз да не съм златната кокошка да снасям всичко наготово.
                    Доста западнала образователна система, до 18г не им дават да припарят до въпросният предмет...
                    Тц,тц, да се бяха сетили светилата в министерството им, че с Айнщайн са сънародници/или поне една кръв/, вместо да държат децата в невежество и те да разбират по трудния начин нЕкои работи, жертвайки едната си ръка и любимата мачка...

Коментар

... че с Айнщайн са сънародници/или поне една кръв...
                      И Исак, или както му викат англоговорящите - Айзък... Нютон!
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Имах котарак беше 12 кг.....Корема му се влачеше по килима и трудно вървеше......! Беше много готин.....! Разболя се от пневмония и отслабна на 9 кг....така си и отиде....
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Ей страшна сила са туй женорята брей.Ако някой мъж беше написал това едва ли някой щеше да му отговори
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            Ей страшна сила са туй женорята брей.Ако някой мъж беше написал това едва ли някой щеше да му отговори
                            Тъй си мислиш. Я пусни нещо подобно в БГМама и си сложи една снимка, от която да лъха благ сексапил, да видиш дали няма да ти отговорят
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                              Тъй си мислиш. Я пусни нещо подобно в БГМама и си сложи една снимка, от която да лъха благ сексапил, да видиш дали няма да ти отговорят
                              Ха ха ха прав си.Що пък да не пробвам
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Това "статичното електричество" + една 15 кг. котка голяма работа излезе.
                                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                                Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X