Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

На колко години мислите, че са тези момичета ?
    15 -16 ?
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Винаги съм обичал да обяснявам вицове. И къде трябва да се смеем. Аз така ги и разправям де.

А-а-а-а, Ник, възрастта отдавна загуби значение. На 8 страници девойчето показа недвусмислено, че не връзва на дърти коцкари, но това не пречи да покажем шкембета. Всъщност, подозирам че на снимките са дъщерите й.
      Последно редактирано от Тропчо; 27-10-10, 20:36. Причина: Добавка
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Аз съм млад коцкар тъй че съм в играта ....нищо че съм женен...дано не чете жената че.....!
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Аз викам, че е време малко да "оберем" оборотите, че влезнахме в червеното и ще спукаме главите!
          Някой може и да спи навън тази вечер- (ако чете жена му).
          А девойчето и "хал хабер" си няма вече, какво става с това "статично" електричество... !

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
            Всъщност, подозирам че на снимките са дъщерите й.
            Може и да са дъщерите му, котката залезе, изгря сестрата/кой е питал за нея, аллах керим/, пак сме на паша, Израел черпи с тучна тревица, хрупайте.
            Вивее, вземи отношение, ако обичаш, спрямо пост N56, написан от теб, в Израел не се учи физика по презумпция ли ?
            А биология, ботаника ?Обясняват ли ви в училище, че гъбите растат в български форуми ?

Коментар

Докато не изгоните момичето от форума, няма да мирясате...
              Какво Ви става? Не сте чували за презумция за невинност...или просто сте забравили как се води нормален разговор с младо хубаво момиче?

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                Докато не изгоните момичето от форума, няма да мирясате...
                Какво Ви става? Не сте чували за презумция за невинност...или просто сте забравили как се води нормален разговор с младо хубаво момиче?
                Е, сега вече няма начин някой да не те светне, че това изобщо не е момиче, а на момичето майка му, баба му, или пък още по-зле - дядо й, а може би на дядо й брат му. Пък и нормален разговор - пфууу - с нормален разговор не можеш да блеснеш, камо ли да треснеш, не е модерно някакси. Ама да не ти пука - такова ни е нивото явно.

Коментар

Тишо, дешифрирай ми никаквото отношение спрямо два пъти упоменатия от мен пост, както и атрофиралите въпроси, свързани с физика, котки и телевизори.
                  Ти да си питал някой има ли сестра, щото аз не съм.
                  Явно "преводача" е дал ценен съвет.
                  Последно редактирано от maxxx; 28-10-10, 08:36.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Тишо, дешифрирай ми никаквото отношение спрямо два пъти упоменатия от мен пост, както и атрофиралите въпроси, свързани с физика, котки и телевизори.
                    Ти да си питал някой има ли сестра, щото аз не съм.
                    Явно "преводача" е дал ценен съвет.
                    А това какво е бе драги?
                    Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                    Моме аз се интересувам от русата приятелка....!
                    Последно редактирано от maxxx; 28-10-10, 08:35.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                      А това какво е бе драги?
                      Старост - нерадост, явно.
                      Недоглеждане, един вид от моя страна, спирам да се меся за тази вечр в укрепването на българо-израелските топли връзки/отношения.
                      Така или иначе едно мое неудобно въпросче си виси във въздуха...

Коментар

Колега ......Аз още като видях снимката с русото момиче ....силно заподозрях че може да има отношение към зададения въпрос в темата......Съмненията ми се усилиха многократно след като разбрах за роднинската връзка .......Сигурен съм че русото момиче крие отговора на всички мои въпросси свързани с темата в себе си...!
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          Колега ......Аз още като видях снимката с русото момиче ....силно заподозрях че може да има отношение към зададения въпрос в темата......Съмненията ми се усилиха многократно след като разбрах за роднинската връзка .......Сигурен съм че русото момиче крие отговора на всички мои въпросси свързани с темата в себе си...!
                          И така да е...какво значение има? Заслужава ли толкова язвителни коментари?

П.П.Да не забравяме, истината понякога е по-невероятна и от най-голямата лъжа.

Коментар

Много интересно е общуването с вас.Не съм виждала такова нещо никога.Средното си образование съм завършила в колеж по системата на обучение на
                            Cambridge university(
                            не е в Israel)http://www.cie.org.uk/
                            Усещането е че при вас,на всеки ъгъл пищи по една жена,а трима мъже се бият кой да я хване за косите,и да си я влачи в къщи.Тъжно е,не вярвам,че това което чета е това което чета.

Коментар

Ха ха ха. Отдавна не се бях смял толкова. То винаги така става като се появи нещо такова. А наистина е тъжно.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                                Усещането е че при вас,на всеки ъгъл пищи по една жена,а трима мъже се бият кой да я хване за косите,и да си я влачи в къщи.Тъжно е,не вярвам,че това което чета е това което чета.
                                И кое точно те доведе до това заключение?
                                В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X